سلام استاد گرامی...سلام و ادب
کاملاً صحیح می فرمایید. هیچکدوم از اساتید ما، اسلاید فارسی ارائه نمیدن. حتی گفتن امتحانشون هم به زبان انگلیسیه.
دانشگاه ایران درس آمارش رو هم به زبان انگلیسی ارائه میده !!!
البته من خودم عاشق زبانم و تا حالا به مشکل برنخوردم ولی دارم می بینم درک مفاهیم دروس برای بعضی از دوستان واقعاً دشوار هست.
برقرار باشید و سبز ...
اقای disease واقعا ممنون و متشکر
سلام به دوستای خوبمون diseasesو Irisممنون ازتون انشاا... تا پایان کنکور از مطالبتون استفاده کنیم
سلام استاد گرامی...
دیروز ما امتحان مبانی داشتیم سوالات انگلیسی طرح شده بود خداروشکر جنبه زبانشو مشکل نداشتیم ولی تو مفاهیم وجواب سوالات موندیم50):
باسلام خدمت دوستان و اقای disease : اضافه کنم مطلب را که از سال قبل موارد جدید ایدز کشور بیشتر از طریق تماس جنسی بوده ولی در مجموع موارد ایدز کشور بیشترین راه انتقال از راه تزریق بوده است. بازم عذرخواهی خدمت سروران
متشکرم اقای disease
این مطالعاتی که گذاشتید - مورد شاهدی - تجربی و ... عالی بود واقعا اگر مطلبی هست که فکر میکنید کلیدی و کاربردی است فرصت کردید بذارید خیلی ممنون و متشکر میشم مطالعات میدانی توضیح بیشتری نداره ؟
راجع به خدشه ها هم اگر مطلب مفیدی بود share کنید عالی میشه
با سلام خدمت استاد محترم
اگه مقدور بود از برگه سئوالات عکس بگیرید و برام ارسال کنید بی نهایت ممنون میشم. احتمالاً سئوالاتمون مشابه باشه.
برقرار باشید و سبز...
سلام دوستان گلم خوبین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درسها خوب پیش میره؟؟برنامه هاتون رو به راهه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوستان گلم هر کمکی خاستین در خدمتم.به آروزی موفقیت برای همه شما
بیشترین سهم بیماریهای منتقله توسط محیط مربوط به کدام مورد می باشد؟
الف( آب و مواد غذایی ب( پرتوها ج( زباله های خانگی د( هوا
- - - Updated - - -
در کدام یک از بیماریهای زیر کمیت آب بیشتر از کیفیت آن مطرح می باشد؟
الف( شیستوزومیاز ب( تراخم ج( سالمونلا تیفی د( لشمانیوزیس
- - - Updated - - -
تغییر در کدام یک از مواد شیمیایی زیر در آب تنها برای کودکان کمتر از یکسال اثر بهداشتی خطرناک دارد؟
الف( فلوئور ب( هیدروکربنهای آروماتیک ج( نیتراتها د( مواد فنولی
بیشترین سهم بیماریهای منتقله توسط محیط مربوط به کدام مورد می باشد؟
الف( آب و مواد غذایی ب( پرتوها ج( زباله های خانگی د( هوا
- - - Updated - - -
در کدام یک از بیماریهای زیر کمیت آب بیشتر از کیفیت آن مطرح می باشد؟
الف( شیستوزومیاز ب( تراخم ج( سالمونلا تیفی د( لشمانیوزیس
- - - Updated - - -
تغییر در کدام یک از مواد شیمیایی زیر در آب تنها برای کودکان کمتر از یکسال اثر بهداشتی خطرناک دارد؟
الف( فلوئور ب( هیدروکربنهای آروماتیک ج( نیتراتها د( مواد فنولی
دوستان من سال برادرم بود و واقعا یک چند وقتی هست که حال و روز خوبی نداشتیم و درگیر این مراسم بودیم و خیلی عقب موندم