hebe.nurse
New member
کی؟ من؟؟ :| من چراغام دیگه سوختن، دیگه مث قدیم نمی تونم سو بالا بدم :sad:
خخخخخخخ حالا سو بالا نشد سو پایین میری . اینم نشد جفت چراغ راهنمات که هس :tonguesmiley::thumbsupsmileyanim:
کی؟ من؟؟ :| من چراغام دیگه سوختن، دیگه مث قدیم نمی تونم سو بالا بدم :sad:
اکی.....من اصلا در مورد طرح صحبت نکردمنمیدونسم از شماها هم اینجوریه. ما دوسال طرح برامون بیمه رد میشه که سابقه کارمون میشه. برای ارشد فقط درصورتی که قبلش طرحو نگذرونده باشی از 2 سال به 3 سال میکشه و اونم تازه اگه طرح هیئت علمی کنن. و گرنه چه ارشد چه لیسانس فرقی نداره همون دوساله.
اهان که اینطور!! اونوقت اونایی کار بهشون نمیدن باید چیکا کنن؟ ماها لااقل کارو میذارن جلومون میگن زورکی برو.
این اطلاعیه سنجشه: " رشته هاي مورد نياز وزارت بهداشت كه مشمول طرح نيروي انساني ميباشـند و خـدمات مربـوط بـه طـرح را بايـد بصـورت
اجباري انجام دهنـد، عبارتنـد از : پزشـكي ، دندانپزشـكي ، داروسـازي ، پرسـتاري ، اتـاع عمـل ، هوشـبري ، راديولـوژي ، علـوم
آزمايشگاهي ، فوريتهاي پزشكي ، پرستاري دندانپزشكي و بهداشت دهان ." ببین تو وزارت بهداشت خیلی رشته ها طرح دارن منتها فقط اینا اجباریه بقیه اختیاریه. ما ها اگه سال اول ارشد بدیم قبول نشیم باید اجبارا طرحو بگذرونیم تا بعد اون بتونیم دوباره کنکور بدیم. تازه اگه هم سال اول قبول شی برای دکترا هیچ فرصتی نداریم چون حتما باید طرحو گذرونده باشی. اما اون رشته هایی که طرحشون اختیاریه مثل مامایی و خیلی از رشته های پیراپزشکی این محدودیتا رو ندارن.
اون اعتبار مدرکم که گفتی تو رشته های مختلف فرق داره. من رشته خودمو میدونم که مدرک اکثر دانشگاهای ایران کاملا اونور آب اعتبار داره. بیشتر اساتید دانشگاه ایران هم اونجا ادامه تحصیل دادن....
اکی.....من اصلا در مورد طرح صحبت نکردم))
گفتم واسه ازاد کردن مدرکت باید اینفدر پول بدی
باشه خوبه خداروشکر:دی ما که بخیل نیستیم خواهر
الان قضیه اش با چند سال پیش که مدرک دانشگاهها اعتبار داشت فرق داره
احسان این تنظیمات رو گوشی من نداره. اصلا تنظیمات نداره :ad54ad:
خخخخخخخ حالا سو بالا نشد سو پایین میری . اینم نشد جفت چراغ راهنمات که هس :tonguesmiley:
:bunnyearsmiley:
سلام به همه دوستای گل
دلم واسه شما و جو قبل کنکور اینجا تنگ شده بود
:sdasdasd:
پس بیخیالش
هبی 4سو رو وقتی تصادف کردن یا موقع بکسل ماشین میزنن، اونطور مواقع فقط سو بالا جواب میده، به من اعتماد کن :thumbsupsmileyanim:
واقعا!! من همیشه تو قسمت اخرین ارسال ها انجمنو باز میکنم امروز دیدم نیس مونده بودم حالا کجا باید دنبالش بگردم خخخخخخخخخیعنی سابقه نداشته 1 روز بگذره و در این تاپیک پستی زده نشه!!! :smiliess (15):
اینا همش تقصیر سه نفره، 1 کلوچه، 2 آسمون، 3 مارلیک!!
یه حس غریبی هم میگه یه کاسه ای زیر نیم کاسست، این سه تا باهم غیب شدن، یحتمل رفتن به وصال هم برسن!
چی شده؟؟... آررره... الان من و مارلیک و آسی دور همیم... خب مارلیک و آسمون ک به وصال هم میرسن.... منم کنار اونا میشینم که کسی بیاد به وصال من برسه... :sarma:یعنی سابقه نداشته 1 روز بگذره و در این تاپیک پستی زده نشه!!! :smiliess (15):
اینا همش تقصیر سه نفره، 1 کلوچه، 2 آسمون، 3 مارلیک!!
یه حس غریبی هم میگه یه کاسه ای زیر نیم کاسست، این سه تا باهم غیب شدن، یحتمل رفتن به وصال هم برسن! :smiliess (11):
:thumbsupsmileyanim:سلام بر گل گلاب
آره یادش بخیر، کاش میشد برگشت به اون روزا.. :sad:
واسه چی خب؟!!![]()
:thumbsupsmileyanim:
:14::wacsmiley:پرند؛ "ه" ـت کو؟؟))
اونوقت چرا پرند؟ چرا 62؟؟
:14::wacsmiley: