پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
خلاااااف شرع که نکرده پیچی جونم:rolleyessmileyanim:
سلام به همه....نبینم بیحوصله باشی احسان خان:5:
ممنون نهال خوبم الان...شیلا جون خوبی؟؟؟
سارا خانم کوشی؟ مرغ عشقهای تاپیک چطورن؟:rose:

سلام شامین جون.مرسی شکرخدا ما خوبیم.خدارو شکر تو هم خوبی.ایشالا همیشه شاد باشی

آخرین ویرایش:

SH!LA

New member
خلاااااف شرع که نکرده پیچی جونم
سلام به همه....نبینم بیحوصله باشی احسان خان
سارا خانم کوشی؟ مرغ عشقهای تاپیک چطورن؟

ســـلام شامین جان؛ ممنون عزیزم :rose:

خوبی؟ چه خبر؟ کمتر میای اینجـا...

sa@@ra

New member
خلاااااف شرع که نکرده پیچی جونم:rolleyessmileyanim:
سلام به همه....نبینم بیحوصله باشی احسان خان:5:
سارا خانم کوشی؟ مرغ عشقهای تاپیک چطورن؟:rose:

سلام شامین جان...چطوری؟
هسیتم همین دور وبر.....
از این احسان جدا نشدی تو هنوز؟
میبینم نیستی...نگو احسان گفته بشین تو خونه ...خودش همه جا سرک میکشه:black_eyed:

eeeeeeehsan

New member
سلام بچه های خوشگذرون! :ad54ad: چه عجب یادی از شما کردم؟ یه سوال دارم واسه همین!

تو وزارت بهداشت اینجوریه که هرکی رایگان درس بخونه باید به ازای سالهای تحصیلش سابقه بیمه بیاره تا بهش مدرکشو بدن! (البته میتونه خشکه هم حساب بکنه!)

میخوام ببینم تو وزارت علوم هم همچین قانونی هست یا نه؟ تچکر!

سلام بر زیبای خفته ی کم پیدا :ad54ad:

والا من نشنیدم و اطلاعی ندارم.. بچه ها اگه کسی میدونه دستی برسونه.

راستی به نظر منم روغن لادنه بیشتر به احسان میخوره :tonguesmiley:

:65d6a5d6s:

eeeeeeehsan

New member
سلام شامین جان...چطوری؟
هسیتم همین دور وبر.....
از این احسان جدا نشدی تو هنوز؟
میبینم نیستی...نگو احسان گفته بشین تو خونه ...خودش همه جا سرک میکشه:black_eyed:

شامین واجب شد یه آپرکات تلفیقی با چوکسلم و دی دی تی رندی اورتون بیای رو سارا تا درس عبرت بشه واسه بقیه :tonguesmiley:

eeeeeeehsan

New member
بچه هایی که با اینترنت خوابگاه مشکل دارن؛ این راه حل موجوده ولی من تست نکردم، تست کنید اگه جواب داد اعلام کنیم همه استفاده کنن.

در بسیاری از مکان های عمومی (مثل دانشگاه ها)، امکان اتصال به اینترنت WiFi برای دانشجویان وجود دارد.

برای امن نگه داشتن این ارتباط و همچنین کنترل مصرف اینترنت، مسئول شبکه اقدام به تنظیم پروکسی برای اینترنت WiFi میکند. سپس دانشجویان برای اتصال به اینترنت WiFi باید شناسه و پسورد پروکسی را وارد کنند تا امکان اتصال وجود داشته باشد.

بنابراین در هنگام اتصال به سرویس اینترنتی که توسط Proxy کنترل میشود، علاوه بر اسم اینترنت WiFi و پسورد احتمالی آن، باید User Name و Password و همچنین Port پروکسی وارد شود. البته این اطلاعات توسط مسئول شبکه در اختیار دانشجویان قرار داده میشود.

در این مواقع بعد از اتصال به WiFi، وقتی مرورگر اینترنت خود را باز میکنید باید اطلاعات مربوطه را وارد کنید تا به اینترنت وصل شوید. در بیشتر مواقع مشکلی برای اتصال مرورگرهای اینترنت وجود ندارد.

اما مشکلی که بیشتر کاربران با آن مواجه میشوند، عدم اتصال سایر نرم افزارها به اینترنت است. مثلا درحالی که مرورگر به راحتی صفحات را باز میکند، برنامه هایی مثل وایبر یا واتس اپ نمیتوانند Connect شوند. چون برخلاف مرورگرها، بیشتر نرم افزارهای دیگر (مثل وایبر) امکان تنظیم پروکسی ندارند.

راه حل چیست؟
برای برطرف کردن این مشکل، باید Proxy مربوطه را در تنظیمات کانکشن WiFi که به آن متصل شده این وارد کنید. به این ترتیب تمام نرم افزارها میتوانند به اینترنت متصل شوند!

روش کار در گوشی های اندروید:
- از قسمت Setting وارد تنظیمات WiFi شوید.
- دقت کنید که به سرویس WiFi مورد نظر وصل باشید (Connected)
- بر روی اسم WiFi مورد نظر Tap کنید و انگشت خود را چند ثانیه نگه دارید تا منوی آن باز شود.
(در برخی از ورژن های اندروید، باید کانکشن را انتخاب کنید و دکمه تنظیمات پایین سمت راست را بزنید)
- بر روی Modify Network کلیک کنید.
- تیک گزینه Show Advanced Options را بزنید.
- اکنون منوی Proxy Settings باز میشود. در اینجا تنظیمات پروکسی را وارد کنید.

بعد از پایان کار، یک بار WiFi خود را خاموش و روشن کنید تا دوباره به اینترنت مورد نظر وصل شوید.
اکنون تمام نرم افزارهای شما بدون مشکل به اینترنت وصل خواهند شد!

روش کار در گوشی های آیفون:
در گوشی های آیفون نیز امکان تنظیم پروکسی وجود دارد. روش کار دقیقا مشابه مراحل گوشی های اندروید است. البته در نسخه های مختلف iOS ممکن است اسم و محل تنظیمات فرق کند.

نکته مهم:
برخی از مسئولین شبکه برای جلوگیری از مصرف ترافیک اینترنت، اقدام به بستن پورت های متداول اینترنت میکنند.
مثلا پورت TCP 5242 و TCP 4244 که توسط نرم افزارهایی مثل Viber مورد استفاده قرار میگیرد را مسدود میکنند. و به این ترتیب این نرم افزارها نمیتوانند به اینترنت وصل شوند. در این موارد کاری نمیتوان انجام داد.

kolouche

New member
راستی به نظر منم روغن لادنه بیشتر به احسان میخوره :tonguesmiley:

وای منم میخواستم همینو بگم عزیزم...
البته به نظر من بیشتر شبیه اون کفگیر چوبیه دسته آشپزست....
باور کنین بچه ها همونه.... دیدم که میگم.... تازه خوش عکسه ظاهرا..... :14: :motat:

آسمون

New member
باور کنین بچه ها همونه.... دیدم که میگم.... تازه خوش عکسه ظاهرا..... :14: :motat:

خوبی سحر جونی؟چه خبرا؟دلمون برات تنگولیده...خوب میخونی؟
خب دیگه همه حدساتونو زدین؟؟؟؟؟؟

جواب: احسان داره عکس میگیره خودش تو عکس نیس...:black_eyed::smiliess (10):

پیچک

New member
بچه هایی که با اینترنت خوابگاه مشکل دارن؛ این راه حل موجوده ولی من تست نکردم، تست کنید اگه جواب داد اعلام کنیم همه استفاده کنن.

استاد....راهی هست بدون اینکه یوزر و پسورد بگیریم وصل بشیم به نت تو دانشگاه؟....آخه اونجایی که باید برم پسورد بگیرم...تو یه دانشکده ی دیگست...اونم طبقه ی پنجمش...الان 3 ترمه میخام برم بگیرم...حوصله ندارم...
721120_biggrin.gif

hebe.nurse

New member
سلام بچه های خوشگذرون! :ad54ad: چه عجب یادی از شما کردم؟ یه سوال دارم واسه همین! :black_eyed:

تو وزارت بهداشت اینجوریه که هرکی رایگان درس بخونه باید به ازای سالهای تحصیلش سابقه بیمه بیاره تا بهش مدرکشو بدن! :65d6a5d6s: (البته میتونه خشکه هم حساب بکنه!)

میخوام ببینم تو وزارت علوم هم همچین قانونی هست یا نه؟ تچکر! :smilies-azardl (113

سلام زیبا جان
تا جایی من اطلاع دارم این قانون فقط در رشته های وزارت بهداشت دوره روزانه اونم بعضیاشون اجباریه. مثلا پرستاری و اتاق عمل و هوشبری و....که به صورت دوسال طرح اجباریه. اونم به خاطر بالینی بودن رشته ها و هزینه ای که بخاطر واحدهای کارورزی ما داده میشه هست.
تو وزارت علوم چون این کارورزیا رو ندارن من بعید میدونم باشه. اصا نشنیدم هیچ رشته ای رو....

PMN

New member
سلام زیبا جان
تا جایی من اطلاع دارم این قانون فقط در رشته های وزارت بهداشت دوره روزانه اونم بعضیاشون اجباریه. مثلا پرستاری و اتاق عمل و هوشبری و....که به صورت دوسال طرح اجباریه. اونم به خاطر بالینی بودن رشته ها و هزینه ای که بخاطر واحدهای کارورزی ما داده میشه هست.
تو وزارت علوم چون این کارورزیا رو ندارن من بعید میدونم باشه. اصا نشنیدم هیچ رشته ای رو....

سلام هبه جان!
به صورت طرح هست بعد طرحم باید 2 سال سابقه بیمه بیاریم کلا بشه 4 سال. گویا برا ارشدم هست آره؟ برا ما که هیچ هزینه ای نکردن همینجوری طلبکارن فقط :whistle:

sa@@ra

New member
سلام هبه جان!
به صورت طرح هست بعد طرحم باید 2 سال سابقه بیمه بیاریم کلا بشه 4 سال. گویا برا ارشدم هست آره؟ برا ما که هیچ هزینه ای نکردن همینجوری طلبکارن فقط :whistle:

برای وزارت علوم هم هست فقط روزانه ها
مثلا برای کارشناسی 2 سال پیش ازاد کردن مدرکش 15 میلیون تومن می شد
واسه ارشد هم فک کنم 10 تومنی بشه
اما مصوبه جدیدو ندیدم
یکی از دوستام کارشناسیشو ازاد کرد واسه این و واسه ریز نمرات هم مبلغ جدا گرفتن

sa@@ra

New member
سلام زیبا جان

ما طرح نداریم ولی تعهد خدمت داریم هبه.مثلا کارشناسی روزانه بسه به نوع منطقه کنکور کارشناسی نوع تهعد خدمت از 4 سال تا 8 سال فرق داره
در ضمن فقط شما نیستین همه رشته های وزارت بهداشت همینن دوستم ژن پزشکی رفته پرسیده و گفتن یا پول یا برو کار کن بیا ازاد کن
حالا خیلی هم فرق نداره
نامزده دوستم تخصص پوست تهران بود مدرک کوفتیشو ازاد کرد رفت امریکا تازه پذیرش که نتونست بگیره بعدن گفتن باید از اول ازمون ورودی پزشکی بدی
چه ازاد کنی با پول یا کار مدرک بهداشت تو ایران خریدار داره نه اونور

sa@@ra

New member
شامین واجب شد یه آپرکات تلفیقی با چوکسلم و دی دی تی رندی اورتون بیای رو سارا تا درس عبرت بشه واسه بقیه :tonguesmiley:

برو اونور بابا .......:دی

- - - Updated - - -

kolouche

New member
خوبی سحر جونی؟چه خبرا؟دلمون برات تنگولیده...خوب میخونی؟
خب دیگه همه حدساتونو زدین؟؟؟؟؟؟

جواب: احسان داره عکس میگیره خودش تو عکس نیس...:black_eyed::smiliess (10):

سلام عزیزم... قربانت.... تو خوبی انشاالله؟؟؟ منم همینطور... دوست دارم با خیال راحت بیام اینجا.... اما ی هفتست که درگیر شدم... دعا کنین به خیر بگذره....

:25r30wi: ..... دیووووونه.....

eeeeeeehsan

New member

:p7977cujr38iyymsu8:

هزار بار گفتم به من نگو بابا، بهم بگو عمو.. وقتی میگی بابا احساس مسئولیت بهم دست میده!!!
15717_mosking.gif

emmy

Member
سلام به به همه هسته بودند....چه خوب..
سارا جان من که میخوام جدا شم ولی به فکر آبروی ننه تاپیکم دلم نمیاد آبروش بره :rolleyessmileyanim:
کلوچه کتک موخوای که درس بوخونی؟؟؟ها خو بوخون دیگه...
این مدیر ما مشکوک شده فکر کنم عاشق یه چراغ دیگه شده:smiliess (3):

eeeeeeehsan

New member
سلام به به همه هسته بودند....چه خوب..
سارا جان من که میخوام جدا شم ولی به فکر آبروی ننه تاپیکم دلم نمیاد آبروش بره :rolleyessmileyanim:
کلوچه کتک موخوای که درس بوخونی؟؟؟ها خو بوخون دیگه...
این مدیر ما مشکوک شده فکر کنم عاشق یه چراغ دیگه شده:smiliess (3):

کی؟ من؟؟ :| من چراغام دیگه سوختن، دیگه مث قدیم نمی تونم سو بالا بدم :sad:

hebe.nurse

New member
سلام هبه جان!
نمیدونسم از شماها هم اینجوریه. ما دوسال طرح برامون بیمه رد میشه که سابقه کارمون میشه. برای ارشد فقط درصورتی که قبلش طرحو نگذرونده باشی از 2 سال به 3 سال میکشه و اونم تازه اگه طرح هیئت علمی کنن. و گرنه چه ارشد چه لیسانس فرقی نداره همون دوساله.

ما طرح نداریم ولی تعهد خدمت داریم هبه.مثلا کارشناسی روزانه بسه به نوع منطقه کنکور کارشناسی نوع تهعد خدمت از 4 سال تا 8 سال فرق داره
در ضمن فقط شما نیستین همه رشته های وزارت بهداشت همینن دوستم ژن پزشکی رفته پرسیده و گفتن یا پول یا برو کار کن بیا ازاد کن
حالا خیلی هم فرق نداره
نامزده دوستم تخصص پوست تهران بود مدرک کوفتیشو ازاد کرد رفت امریکا تازه پذیرش که نتونست بگیره بعدن گفتن باید از اول ازمون ورودی پزشکی بدی
چه ازاد کنی با پول یا کار مدرک بهداشت تو ایران خریدار داره نه اونور
اهان که اینطور!! اونوقت اونایی کار بهشون نمیدن باید چیکا کنن؟ ماها لااقل کارو میذارن جلومون میگن زورکی برو.
این اطلاعیه سنجشه: " رشته هاي مورد نياز وزارت بهداشت كه مشمول طرح نيروي انساني ميباشـند و خـدمات مربـوط بـه طـرح را بايـد بصـورت
اجباري انجام دهنـد، عبارتنـد از : پزشـكي ، دندانپزشـكي ، داروسـازي ، پرسـتاري ، اتـاع عمـل ، هوشـبري ، راديولـوژي ، علـوم
آزمايشگاهي ، فوريتهاي پزشكي ، پرستاري دندانپزشكي و بهداشت دهان ."
ببین تو وزارت بهداشت خیلی رشته ها طرح دارن منتها فقط اینا اجباریه بقیه اختیاریه. ما ها اگه سال اول ارشد بدیم قبول نشیم باید اجبارا طرحو بگذرونیم تا بعد اون بتونیم دوباره کنکور بدیم. تازه اگه هم سال اول قبول شی برای دکترا هیچ فرصتی نداریم چون حتما باید طرحو گذرونده باشی. اما اون رشته هایی که طرحشون اختیاریه مثل مامایی و خیلی از رشته های پیراپزشکی این محدودیتا رو ندارن.
اون اعتبار مدرکم که گفتی تو رشته های مختلف فرق داره. من رشته خودمو میدونم که مدرک اکثر دانشگاهای ایران کاملا اونور آب اعتبار داره. بیشتر اساتید دانشگاه ایران هم اونجا ادامه تحصیل دادن....

hebe.nurse

New member

روش کار در گوشی های اندروید:
- از قسمت Setting وارد تنظیمات WiFi شوید.
- دقت کنید که به سرویس WiFi مورد نظر وصل باشید (Connected)
- بر روی اسم WiFi مورد نظر Tap کنید و انگشت خود را چند ثانیه نگه دارید تا منوی آن باز شود.
(در برخی از ورژن های اندروید، باید کانکشن را انتخاب کنید و دکمه تنظیمات پایین سمت راست را بزنید)
- بر روی Modify Network کلیک کنید.
- تیک گزینه Show Advanced Options را بزنید.
- اکنون منوی Proxy Settings باز میشود. در اینجا تنظیمات پروکسی را وارد کنید.

بعد از پایان کار، یک بار WiFi خود را خاموش و روشن کنید تا دوباره به اینترنت مورد نظر وصل شوید.
اکنون تمام نرم افزارهای شما بدون مشکل به اینترنت وصل خواهند شد!

روش کار در گوشی های آیفون:
در گوشی های آیفون نیز امکان تنظیم پروکسی وجود دارد. روش کار دقیقا مشابه مراحل گوشی های اندروید است. البته در نسخه های مختلف iOS ممکن است اسم و محل تنظیمات فرق کند.

احسان این تنظیمات رو گوشی من نداره. اصلا تنظیمات نداره :ad54ad:

بالا