.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

yara

New member
عاقا من تسلیم............اواتار جدیدمو بدین میخوام برم خونه بابام والا
15.gif
2.gif

N@RVIN

Well-known member
چرا گزینه هارو از چهارتا بیشتر میکنی احسان؟؟؟ به اندازه کافی سخت هست انتخاب ایییییییش

eeeeeeehsan

New member
چرا گزینه هارو از چهارتا بیشتر میکنی احسان؟؟؟ به اندازه کافی سخت هست انتخاب ایییییییش

یعنی چی؟ باید هر سری با سری قبلی فرق داشته باشه وگرنه اسمش مسابقه نیست که!!! :smilies:

میشه جوابو ویرایش کرد عایا؟

تحت هیچ شرایطی قابل ویرایش نیست
__0.0___(3).gif

eeeeeeehsan

New member
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

yara

New member

sepideeee

New member
دقت کردین مسابقه چقد سریع پیش میره ؟؟؟ :21: من تا میام فکر کنم عکس متعلق به کیه یهو میبینم مسابقه دو دوره جلو رفته :mad_majidonline:

mozhdeee

New member
دقت کردین مسابقه چقد سریع پیش میره ؟؟؟ :21: من تا میام فکر کنم عکس متعلق به کیه یهو میبینم مسابقه دو دوره جلو رفته :mad_majidonline:

دقیقا...تازشم من قبلا جوابام با قاطعیت تمام بود حالا که حق ویرایش نداریم همش شک میکنم!!!:sadsmiley:

maxin

Well-known member

1- Ana67

2- شفق@

3- *مریم

4- SH!LA

5- ba ba barghi
:13:

راهنمایی:

به معنای واقعی یکی از دست گل های سایته.
آشپزیش 20ـه، یه کدبانوی واقعی.
ارشد داره میخونه.
خیلی مهربون، بامزه و حساسه.

ینی احسان مرده این گزینه هاتم.
بابابرقی تا همین 2-3 سال پیش با بچه محلاشون تو کوچه گل کوچیک بازی میکردن ..... بابا برقی کدبانو
22.gif

بابامون ارشد داره نمی خونه |:
خب حالا که مکر و حیله احسانو براتون اشکار کردم ضمن دعا کردن در حقم گزینه امتیازم اون پایین سمت راسته.
by.gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hebe.nurse

New member

ینی احسان مرده این گزینه هاتم.
بابابرقی تا همین 2-3 سال پیش با بچه محلاشون تو کوچه گل کوچیک بازی میکردن ..... بابا برقی کدبانو
بابامون ارشد داره نمی خونه |:
خب حالا که مکر و حیله احسانو براتون اشکار کردم ضمن دعا کردن در حقم گزینه امتیازم اون پایین سمت راسته.
by.gif

خخخخخخخخ من دقیقا حدسمو از روی کدبانو بودنش دادم. آخه کمتر دختریو میشناسم که کدبانوی واقعی باشه . :whistle: (کدبانوهای دیگه به خودشون نگیرن من فقط یارا رو میدونسم خب :))) )
ولی معلومه دخترارو دست کم گرفتی آقا مکسین :65d6a5d6s: ما اراده کنیم درعرض چن روز همه فوت و فن آشپزیو فول میشیم 2-3 سال که سهله :whistle:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

hosna69

Well-known member
حسنا خب مزه مسابقه به همینه دیگه :rolleyessmileyanim: تعویض آواتار همش سه روزه، چشم بهم بذاری تمومه :))))

اصن بیا یه معامله ای کنیم، من واسه تو آواتار انتخاب می کنم توهم واسه من، خوبه؟؟

احسان به شرطی که قول بدی آواتارخوشدل برام انتخاب کنی باشه...
منم واست انتخاب میکنم ولی آخه این آواتارت خیلی جیگره دوستش دارم...اینوکجای دلم بزارم:21:

hosna69

Well-known member
من بازم اشتباه گفتم :)))))
اصلامشکل ازاینجاس که من کدبانوا رونمیشناسم وگرنه دست پختم این همه مشهوووووور نمیشد... :)
بابابرقی عزیزم تقویتی خصوصی برگزارنمیکنی؟!:smiliess (12):

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز
بالا