آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

sadra.s

New member
من بلد نیستم نمره کل بگیرم

بلدی میخواد؟تعداد صحیحتو در 3 ضرب کن منهای تعداد غلط کن.با این درصدایی که گفتی حدودا باید 318 بشی که واسه آزمون امسال نمره خیلی عالیه.حالا خودت حساب کن ببین دقیق چند میشه.

هیراد

New member
بلدی میخواد؟تعداد صحیحتو در 3 ضرب کن منهای تعداد غلط کن.با این درصدایی که گفتی حدودا باید 318 بشی که واسه آزمون امسال نمره خیلی عالیه.حالا خودت حساب کن ببین دقیق چند میشه.
اگه فرمول درست باشه آره ولی اگه ب روش داخل دفترچه باشه حدود 250میشه

rozeabi

New member
دفترچه چطور زده مگه هیراد؟
کلید ژنتیک هم فقط 1 دونه حذف شده :( کل امیدمون به کلید نهایی بود
منم حداقل اون sca12 رو انتظار داشتم درست کنن که نکردن. البته کلا ژنتیک فقط چند تا سوال مشکوک داشت خوشبختانه. نگران نباش. حتی اگه آخرین نفر هم تو کتبی باشی با سی وی خوبی که داری قبولی:riz304:

rozeabi

New member
سه برابر سئوالات درست منهای سئوالات غلط تقسیم بر کل سئوالات ضربدر 100

تو دفترچه نمره ی کتبی به درصد (درصد میانگین) رو گفته اینطور حساب کنید نه نمره کتبی رو
تعجب می کنم که این همه محاسبه ی نمره ی کتبی سوال برانگیز شده. :dadad4:

silk

New member
منم حداقل اون sca12 رو انتظار داشتم درست کنن که نکردن. البته کلا ژنتیک فقط چند تا سوال مشکوک داشت خوشبختانه. نگران نباش. حتی اگه آخرین نفر هم تو کتبی باشی با سی وی خوبی که داری قبولی:riz304:
تست 22 و94 دیگه خیلی تابلو بود رز نمیدونم هرچی خدا بخواد انشالله هر دو جز قبولی های امسال باشیم.تو نمره ات چنده الان رز؟

هیراد

New member
تو دفترچه نمره ی کتبی به درصد (درصد میانگین) رو گفته اینطور حساب کنید نه نمره کتبی رو
تعجب می کنم که این همه محاسبه ی نمره ی کتبی سوال برانگیز شده. :dadad4:
من یکی هیچ وقت سر از این نمره ها در نمیارم

rozeabi

New member
هیراد اینجا داری چت می کنی؟ لطفا کل سوالاتت رو تو یه کامنت بده الکی صفحه رو پر نکن. اون روز اومدم به این تایپیک سر به زنم دو صفحه فقط چت شما و دوستت رو رد کردم تا برسم به کامنتای بقیه

rozeabi

New member
تست 22 و94 دیگه خیلی تابلو بود رز نمیدونم هرچی خدا بخواد انشالله هر دو جز قبولی های امسال باشیم.تو نمره ات چنده الان رز؟
منم تست 22 رو میکرو ستلایت زدم. متاسفانه طراح محترم اونقدر به روز نبوده که بدونه مینی ستلایت برای پدربودگی دیگه داره منسوخ میشه. ولی نود و نه فکر کنم درست باشه. من گزینه ی آخر رو زدم اما تو اینترنت که نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که همون ج به احتمال زیاد درسته. من نمره کتبیم حدود 315 هست. نمره ی شما حدودا چنده؟
پی نوشت: ببخشید دقت نکردم سوال نود و چهار رو میگی. به جاش نود و نه دیدم. اون سوال نود و چهار از روی استراخان بخش نه درسته جوابش

آخرین ویرایش:

silk

New member
منم تست 22 رو میکرو ستلایت زدم. متاسفانه طراح محترم اونقدر به روز نبوده که بدونه مینی ستلایت برای پدربودگی دیگه داره منسوخ میشه. ولی نود و نه فکر کنم درست باشه. من گزینه ی آخر رو زدم اما تو اینترنت که نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که همون ج به احتمال زیاد درسته. من نمره کتبیم حدود 315 هست. نمره ی شما حدودا چنده؟
تست 99 نه 94
منم حدود 300 میشم. میانگین درصدت 73 ایناست؟خیلی خوبه

rozeabi

New member
تست 99 نه 94
منم حدود 300 میشم. میانگین درصدت 73 ایناست؟خیلی خوبه
بله کامنت قبلیم رو اصلاح کردم :دی. نه میانگینم حدود هفتاده. هفتاد و سه بود که دیگه غمی نداشتم. سیصد هم که به احتمال زیاد دعوت میشی مصاحبه. تا جایی که من اطلاع دارم امسال به احتمال زیاد شصت و پنج به بالا دعوتند

sadra.s

New member
هیراد اینجا داری چت می کنی؟ لطفا کل سوالاتت رو تو یه کامنت بده الکی صفحه رو پر نکن. اون روز اومدم به این تایپیک سر به زنم دو صفحه فقط چت شما و دوستت رو رد کردم تا برسم به کامنتای بقیه

درود بر رز آبی.حق با شماست.ببخشید اینجا جای چت نیست.ولی من و هیراد هم همینجا آشنا شدیم.آشنایی در حد اینکه هردو هم رشته ایم.همین و بس.هیراد تعجب میکنم چرا انقد درگیر شدی؟من گفتم تعداد صحیح ضربدر 3 منهای تعداد غلط .این میشه نمره کل.توی دفترچه هم همینو نوشته.خداییش این حساب سختیه؟250 رو از کجا آوردی تو من موندم.:whistle:

آخرین ویرایش:
بالا