هیراد
New member
راستی الان درصداتون چند شد لطفا همه رو بگیدمن بلد نیستم نمره کل بگیرم
راستی الان درصداتون چند شد لطفا همه رو بگیدمن بلد نیستم نمره کل بگیرم
من بلد نیستم نمره کل بگیرم
اگه فرمول درست باشه آره ولی اگه ب روش داخل دفترچه باشه حدود 250میشهبلدی میخواد؟تعداد صحیحتو در 3 ضرب کن منهای تعداد غلط کن.با این درصدایی که گفتی حدودا باید 318 بشی که واسه آزمون امسال نمره خیلی عالیه.حالا خودت حساب کن ببین دقیق چند میشه.
دفترچه چطور زده مگه هیراد؟اگه فرمول درست باشه آره ولی اگه ب روش داخل دفترچه باشه حدود 250میشه
منم حداقل اون sca12 رو انتظار داشتم درست کنن که نکردن. البته کلا ژنتیک فقط چند تا سوال مشکوک داشت خوشبختانه. نگران نباش. حتی اگه آخرین نفر هم تو کتبی باشی با سی وی خوبی که داری قبولی:riz304:دفترچه چطور زده مگه هیراد؟
کلید ژنتیک هم فقط 1 دونه حذف شدهکل امیدمون به کلید نهایی بود
دفترچه چطور زده مگه هیراد؟
کلید ژنتیک هم فقط 1 دونه حذف شدهکل امیدمون به کلید نهایی بود
سه برابر سئوالات درست منهای سئوالات غلط تقسیم بر کل سئوالات ضربدر 100
تست 22 و94 دیگه خیلی تابلو بود رز نمیدونم هرچی خدا بخواد انشالله هر دو جز قبولی های امسال باشیم.تو نمره ات چنده الان رز؟منم حداقل اون sca12 رو انتظار داشتم درست کنن که نکردن. البته کلا ژنتیک فقط چند تا سوال مشکوک داشت خوشبختانه. نگران نباش. حتی اگه آخرین نفر هم تو کتبی باشی با سی وی خوبی که داری قبولی:riz304:
من یکی هیچ وقت سر از این نمره ها در نمیارمتو دفترچه نمره ی کتبی به درصد (درصد میانگین) رو گفته اینطور حساب کنید نه نمره کتبی رو
تعجب می کنم که این همه محاسبه ی نمره ی کتبی سوال برانگیز شده. :dadad4:
این که میشه میانگین درصد هیراد! نمره چطور حساب میشه؟سه برابر سئوالات درست منهای سئوالات غلط تقسیم بر کل سئوالات ضربدر 100
این که میشه میانگین درصد هیراد! نمره چطور حساب میشه؟سه برابر سئوالات درست منهای سئوالات غلط تقسیم بر کل سئوالات ضربدر 100
منم تست 22 رو میکرو ستلایت زدم. متاسفانه طراح محترم اونقدر به روز نبوده که بدونه مینی ستلایت برای پدربودگی دیگه داره منسوخ میشه. ولی نود و نه فکر کنم درست باشه. من گزینه ی آخر رو زدم اما تو اینترنت که نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که همون ج به احتمال زیاد درسته. من نمره کتبیم حدود 315 هست. نمره ی شما حدودا چنده؟تست 22 و94 دیگه خیلی تابلو بود رز نمیدونم هرچی خدا بخواد انشالله هر دو جز قبولی های امسال باشیم.تو نمره ات چنده الان رز؟
تست 99 نه 94منم تست 22 رو میکرو ستلایت زدم. متاسفانه طراح محترم اونقدر به روز نبوده که بدونه مینی ستلایت برای پدربودگی دیگه داره منسوخ میشه. ولی نود و نه فکر کنم درست باشه. من گزینه ی آخر رو زدم اما تو اینترنت که نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که همون ج به احتمال زیاد درسته. من نمره کتبیم حدود 315 هست. نمره ی شما حدودا چنده؟
بله کامنت قبلیم رو اصلاح کردم :دی. نه میانگینم حدود هفتاده. هفتاد و سه بود که دیگه غمی نداشتم. سیصد هم که به احتمال زیاد دعوت میشی مصاحبه. تا جایی که من اطلاع دارم امسال به احتمال زیاد شصت و پنج به بالا دعوتندتست 99 نه 94
منم حدود 300 میشم. میانگین درصدت 73 ایناست؟خیلی خوبه
هیراد اینجا داری چت می کنی؟ لطفا کل سوالاتت رو تو یه کامنت بده الکی صفحه رو پر نکن. اون روز اومدم به این تایپیک سر به زنم دو صفحه فقط چت شما و دوستت رو رد کردم تا برسم به کامنتای بقیه