.:: اسپم سرای مسابقه ی عکس بچگی...

eeeeeeehsan

New member
دیگه میخواستی اول نگی احساااان!:25r30wi:

ایول، به این میگن مدیر لایق. اسپم منو تو اسپم سرا جواب داده، مرسی
692519_slxe1vrr6glin3kt.gif

گفتم دیگه، 1 هفته کسی نبود نگه "این چیه گذاشتی آواتارت عوووووووق"
:25r30wi:

eeeeeeehsan

New member
بچه ها یه ایده جدید هست که به صورت آزمایشی انجامش میدیم، اگه استقبال شد دائمی میشه.
تعداد 5 تا سوال خیلی خیلی داغ آماده کنیم و هر سری از سوژه ها بپرسیم و جوابش رو زیر عکس و خاطره سوژه قرار بدیم.
هم جذابه به نظرم و هم شاید کمک کنه به حدس زدن بچه ها.
کسانی که موافق هستند سوالاتشون رو داخل تاپیک اسپم سرا یعنی همینجا بذارن که با همفکری هم بررسیش کنیم.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

N@RVIN

Well-known member
نرمش بنمووویم

و خودمو برای یک قهرمانی مقتدرانه دیگه آماده کنم خخخ:4d564ad6:

شفق بانو

New member
سلام دوستان

شب همگی بخیر

قرار بود مسابقه راس ساعت 7 اجرا بشه که برای آقا احسان کاری پیش آمد . به فردا شب موکول میشه .

باز تصمیم نهایی با آقا احسان هست اگه مایل بودن امشب هر وقت خودشون رسوندن مسابقه رو اجرا می کنن. :rose:

eeeeeeehsan

New member
نرمش بنمووویم

و خودمو برای یک قهرمانی مقتدرانه دیگه آماده کنم خخخ:4d564ad6:

ریز می بینمت، یه خوابایی واست دیدم که نگووو
891017_on_the_quiet2.gif

سلام دوستان

شب همگی بخیر

قرار بود مسابقه راس ساعت 7 اجرا بشه که برای آقا احسان کاری پیش آمد . به فردا شب موکول میشه .

باز تصمیم نهایی با آقا احسان هست اگه مایل بودن امشب هر وقت خودشون رسوندن مسابقه رو اجرا می کنن. :rose:

با عرض پوزش که تاخیر پیش اومد.
مسابقه ایشالا تا قبل از ساعت 10 برگزار میشه. ولی روال برگزاری ساعت 7 برقراره همچنان :))) :rose:

N@RVIN

Well-known member
عاغا البته نیدونم که شایدم تو اوج خداحافظی کردم :))) خخ :tonguesmiley::motat::dadad4::rolleyessmileyanim:

eeeeeeehsan

New member
همگی عذرخواهی بابت تاخیر :rose: :rose: :rose:، مشکل پشت مشکل پیش اومد، شانس هم نداریم ما :14:

راند اول برگزار شد، چون قراره خونتون رو تو شیشه کنم این سری رو راندبندی کردم :دی

http://olumpezeshki.ir/thread14896.html#post566890

eeeeeeehsan

New member
احسان رفته نون بگیره...خخخ

نه بابا احسان بدبخت رفته تسمه دینام ماشین بدبخت مادرشو دریابه :motat:
راس 10:06 دقیقه مامان زنگ زد تسمه دینام پاره شده چیکار کنم؟؟ بابام هم نبود، دیگه خودم رفتم ماشین رو برداشتم آووردم خونه. فردا کارم در اومده :))

eeeeeeehsan

New member
عاغا البته نیدونم که شایدم تو اوج خداحافظی کردم :))) خخ :tonguesmiley::motat::dadad4:

ناری این رجزخونیا رو باید واسه دوستات بکنی، اینجا ما با حقیقت رو به رو میشیم، حقیقت هم چیزی جز تغییر آواتارت نیست!!! :thumbsupsmileyanim:

eeeeeeehsan

New member
توجه توجه، جواب مسابقه شفق@ می باشد.

و همچنین یکمی توجه دیگه، گمراه کننده استخدام می کنم، هرکسی که اعلام آمادگی کنه برای گمراه کردن یه جایزه توووپ پیش من داره :) ریشه پیچک قطع بشه اگه دروغ بگم!!!

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
چرا همه دارن میگن پشمک؟؟؟ پشمک یالا بیا پاسخگو باش..
بهشون بگو تو نیستی.. فقط راستشو بگو، یعنی حتی اگه توهم هستی بگو تو نیستی
9.gif

aaram

New member
توجه توجه، جواب مسابقه شفق@ می باشد.

و همچنین یکمی توجه دیگه، گمراه کننده استخدام می کنم، هرکسی که اعلام آمادگی کنه برای گمراه کردن یه جایزه توووپ پیش من داره :) ریشه پیچک قطع بشه اگه دروغ بگم!!!

چرا میگی شفق گمراه میکنی آقا؟ نمیذاره کسی منو حدس بزنه :sdasdasd:

mozhdeee

New member
بچه ها جواب يا پشمكه يا يارا خانوم رو عكس و خاطره فوكوس كنين دليلشو ميفهمين:21:

yara

New member

به نام خدایی که در همین نزدیکی هاست...

فقط یه نکته بسیار مهم :

چشم زدن ممنوع!!!

اگر روزی می آمد که جهان خواب هیچ کودکی را نمی دید، بی شک صداقت به آخر می رسید و دوستی و مهربانی،

پشت اندوه های بزرگ بزرگ سالی هامان گم می شد.

این روزها اگر عاشقانه سپری می شوند، به عشق بودن شماست. دنیا با کودکان همیشه زیباست؛

زیباتر از همه روزهایی که سراغ داریم.

دنیای کودکانه:

صمیمی ترین دنیایی است که هر لحظه بارها آرزو می کنیم تا کاش می شد یک بار دیگر به این دنیای کودکانه قدم بگذاریم!

کاش دنیا همیشه کودک بماند و
کودکانه ترانه های عاشقانه اش را لالایی شب های بی خوابی مان کند!

کاش دنیا به زیبایی روزهای
کودکی می شد!

کاش کودکان، صمیمیتشان را همچون دوستی های بی ریایشان فراگیر می کردند.

کاش دنیا سراسر
کودکانه می شد و ما کودک

52.gif

دیدن این عکس ها، هم باعث تجدید خاطرات شیرین گذشته می شه و هم جورهایی به ما می گه که مراقب باش؛ عمرت داره می گذره!

به به چه عکس و قاب عکسای قشنگی.......دیگه من نمیدونم برای تشکر چی بگم ......لازم شد حتما یه تشکر وِیژه از شفق جان بکنم....

شفق بانوی عزیزم..متنی که نوشتی فوق العاده بود...اشکم در امد...خیلی احساسی بود متنش

به افتخار شفق جان:

88.gif
88.gif
88.gif

بالا