پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
خوش به حالتون دریا دارید .بچه ها هر کی بگه دوس داره کدوم شهر ایران زندگی کنه و چرا؟

فدات بشم من که شیراز...دلیلشم خودت میدونی
گوشتو بیار جلو...یه چی بگم...
172821_578321_Laie_91B.gif
(قیافه احسانو نگا...)

آسمون

New member
چرا با احساسات من بازی می کنی.. چرااااااااااااااا
347019_2mcsgfa.gif

عیال پیشاپیش غلط کردم :|

من همین یزد خوبمه، عاشقشم. ولی دلم میخواست یه ویلا تو جنگلای نور مازندران داشته باشم تابستونا میرفتم اونجا :rolleyessmileyanim:

میگم احسان یه وقت ترشت نکنه؟؟؟؟:smiliess (11):
تو یه اتاق سه در جار اجاره کن بعد ده سال و اندی زن بدن بهت ویلا و اینا پیش کش...

آسمون

New member
جام خالی بوده کنار دریا با آبجیم باشم:-:)-:)-:)-( من دریا رو خیلی دوس دارم آرامش عجیبی میده.فک نکنم کسی باشه از دریا بدش بیاد.ولی از وسطش که از ساحل دور میشی خیلی میترسم :):):):)

انشالله میای یه روز عزیزم:28:

marlik

New member
:28::(40)::thanks:
فدات بشم من که شیراز...دلیلشم خودت میدونی
گوشتو بیار جلو...یه چی بگم...
172821_578321_Laie_91B.gif
(قیافه احسانو نگا...)

قربون تو برم الهی.کاش میشد بیای اینجا واسه همیشه پیشم باشی و شیراز زندگی کنی.تو هم گوشتو بیار جلو یواش جوابتو بدم نفس ;-);-):):):)قیافه احسان الان دیدنی تره خخخخخخخ:):):)

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
احسان حسودیش شدا:):):):)آبجی جونم و بچه ها شما تو قیافش حسادتو میبینید؟;-);-);-):):):)من که بصورت واضح میبینم:):):):)

:28::thanks:

قربون تو برم الهی.کاش میشد بیای اینجا واسه همیشه پیشم باشی و شیراز زندگی کنی.تو هم گوشتو بیار جلو یواش جوابتو بدم نفس ;-);-):):):)قیافه احسان الان دیدنی تره خخخخخخخ:):):)

من حمیـدمو میخوام، :smiliess (2): حمیــــــــــــــــــــــد؟؟؟ بیا منو از دست اینا نجات بده
__1010___(23).gif

marlik

New member
من حمیـدمو میخوام، :smiliess (2): حمیــــــــــــــــــــــد؟؟؟ بیا منو از دست اینا نجات بده
__1010___(23).gif

آخی دلم واسش سوخت آبجی اینجوری اشک ریخت گریه نکن:tsimuzpzwoap1t9y3o7 حمیدش؟؟کجایی؟یا بهتر بقول آبجی بگم حمیده ی احسان ;-);-):):)بیا احسان داره گریه میکنه!!!الان تاپیک سیل میاد:):):)چه اشکیم میریزه.نمیدونم اینهمه اشک کجا بوده!!!!:):)

آخرین ویرایش:

SH!LA

New member
:ad54ad:

ســـلام به همه ی دوست های عزیــز، قدیمی و دوست داشتنیِ خودم ( احسـان، آسمـون، مارلیـک، سحـر، حمیـد، سـارا، شامین، هبـه، نهال ) فرنـاز، زیبـا و نـدا هم که کم پیدا شدن.

و

ســلام به دوست های جدید

خوبیــد؟

چه خبـر؟

دیروز اتفاقی یکی از کاربرهای انجمن رو دیدم؛ کلی هم غافلگیر شدم و خندیدم... :25r30wi:

Hamidvet

New member
:ad54ad:

ســـلام به همه ی دوست های عزیــز، قدیمی و دوست داشتنیِ خودم ( احسـان، آسمـون، مارلیـک، سحـر، حمیـد، سـارا، شامین، هبـه، نهال ) فرنـاز، زیبـا و نـدا هم که کم پیدا شدن.

و

ســلام به دوست های جدید

خوبیــد؟

چه خبـر؟

دیروز اتفاقی یکی از کاربرهای انجمن رو دیدم؛ کلی هم غافلگیر شدم و خندیدم... :25r30wi:

سلام به خوووووووود خودت :)))

اگه راست میگی بگووو از کجا میشناختیش که کاربر انجمن بوده!! خخخخخخخخ

خب به سلامتی، عکسشو بذار اینجا ما هم اگه دیدیم بناسیمش!! ههههه .....

Hamidvet

New member
__1010___(23).gif

اووووووووووخی عزیزم احسان داداش چرا گریه میکنی؟ من پیشتم ....

آخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه چیکــــــــــــــــــــــــــــــــــــااااااار دااااااااااااااااوشم داریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن ؟؟؟ .... :p7977cujr38iyymsu8::image170:

Hamidvet

New member
حمید استعاری از حمیده:-d

ااااااااســــــــــــــــــــــــــــــــــم منــــــــــــــــــــــــــــــووووو مخخخســــــــــــــــــــــــــــــــره نکنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن ....

hebe.nurse

New member
__1010___(23).gif

خخخخخخ دکی وقت نداره بیاد نجاتت بده. داره درس میخونه:thumbsupsmileyanim:
پیچک هم که پسر نشد جای حمیدو برات پر کنه:tsimuzpzwoap1t9y3o7 بهتره دیگه تلاش نکنی تو تا ابد محکوم به تنها بودنی:))))

Hamidvet

New member
خخخخخخ دکی وقت نداره بیاد نجاتت بده. داره درس میخونه:thumbsupsmileyanim:
پیچک هم که پسر نشد جای حمیدو برات پر کنه:tsimuzpzwoap1t9y3o7 بهتره دیگه تلاش نکنی تو تا ابد محکوم به تنها بودنی:))))

نخـــــــــــــــــــــــــیر .... بریــــــــــــــــــــــــــــــد کـــــــــــــــنااااااااااار وگرنه دستــــــــــــــــــــــــــــــمال قدرتمو میبندم بازومممممم هاااااااااااا .... هههههههههه :ph34r-smiley:

بالا