آسمون
New member
خوش به حالتون دریا دارید .بچه ها هر کی بگه دوس داره کدوم شهر ایران زندگی کنه و چرا؟
فدات بشم من که شیراز...دلیلشم خودت میدونی
گوشتو بیار جلو...یه چی بگم...
خوش به حالتون دریا دارید .بچه ها هر کی بگه دوس داره کدوم شهر ایران زندگی کنه و چرا؟
جا منم خالی پیشتون![]()
اون وسط چی نوشتی آسی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا با احساسات من بازی می کنی.. چرااااااااااااااا![]()
عیال پیشاپیش غلط کردم :|
من همین یزد خوبمه، عاشقشم. ولی دلم میخواست یه ویلا تو جنگلای نور مازندران داشته باشم تابستونا میرفتم اونجا :rolleyessmileyanim:
جام خالی بوده کنار دریا با آبجیم باشم:--
-
-( من دریا رو خیلی دوس دارم آرامش عجیبی میده.فک نکنم کسی باشه از دریا بدش بیاد.ولی از وسطش که از ساحل دور میشی خیلی میترسم
![]()
گوشتو بیار جلو...یه چی بگم...(قیافه احسانو نگا...)![]()
گوشتو بیار جلو...یه چی بگم...(قیافه احسانو نگا...)![]()
انشالله میای یه روز عزیزم:28:
مگه تو فضولی بچه؟
نوشتم احسان با تو هرگز بی تو عمری...از طرف ایوا
:25r30wi:
وصف خودته این شکلک![]()
میگم احسان یه وقت ترشت نکنه؟؟؟؟:smiliess (11):
تو یه اتاق سه در جار اجاره کن بعد ده سال و اندی زن بدن بهت ویلا و اینا پیش کش...
احسان حسودیش شداآبجی جونم و بچه ها شما تو قیافش حسادتو میبینید؟;-);-);-)
من که بصورت واضح میبینم
![]()
:28::thanks:
قربون تو برم الهی.کاش میشد بیای اینجا واسه همیشه پیشم باشی و شیراز زندگی کنی.تو هم گوشتو بیار جلو یواش جوابتو بدم نفس ;-);-)قیافه احسان الان دیدنی تره خخخخخخخ
![]()
:25r30wi:
وصف خودته این شکلک![]()
من حمیـدمو میخوام، :smiliess (2): حمیــــــــــــــــــــــد؟؟؟ بیا منو از دست اینا نجات بده![]()
من حمیـدمو میخوام، :smiliess (2): حمیــــــــــــــــــــــد؟؟؟ بیا منو از دست اینا نجات بده![]()
:ad54ad:
ســـلام به همه ی دوست های عزیــز، قدیمی و دوست داشتنیِ خودم ( احسـان، آسمـون، مارلیـک، سحـر، حمیـد، سـارا، شامین، هبـه، نهال ) فرنـاز، زیبـا و نـدا هم که کم پیدا شدن.
و
ســلام به دوست های جدید
خوبیــد؟
چه خبـر؟
دیروز اتفاقی یکی از کاربرهای انجمن رو دیدم؛ کلی هم غافلگیر شدم و خندیدم... :25r30wi:
حمید استعاری از حمیده:-d
خخخخخخ دکی وقت نداره بیاد نجاتت بده. داره درس میخونه:thumbsupsmileyanim:
پیچک هم که پسر نشد جای حمیدو برات پر کنه:tsimuzpzwoap1t9y3o7 بهتره دیگه تلاش نکنی تو تا ابد محکوم به تنها بودنی)))