پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

پیچک

New member
ایشالا خوب بشن.
هیچ راه درمونی نداره؟

اسیدش خیلی رقیق بود 0/1 مولار ....فقط سیاه شد کم کم داره رنگش میره....اصلا دستش طوری نشده ...

- - - Updated - - -

ایشالا خوب بشن.
هیچ راه درمونی نداره؟

اسیدش خیلی رقیق بود 0/1 مولار ....فقط سیاه شد کم کم داره رنگش میره....اصلا دستش طوری نشده ...

Immunity

Well-known member
این مال چند ساله پیشه....جو اسید پاشی داغ شده این فیلم باز پخش شده ...مال الان نیست..از این اسید پاشیا فیلم موجود نیست
کدوم احمقی وایمیسته فیلم میگیره اخه.....البته توی ایران همه نظاره گرن:ph34r-smiley:

خوزیرش تاریخ نزده واسه کی هستش!!!بعلاوه اتفاقا مردم ما توی ثبت لحظات تبهر خاصی دارن..همه دست بگوشین والا

Immunity

Well-known member
سلام پسر
آقا این چطوری بود یارو نصف صورتش نبود ولی هوشیار بود، نه آخی نه ناله ای!!!

حالا که بحثش پیش اومده اسید که ریخت رو پوست آب نباید بریزن روش درسته؟

سلام مننم یجوریم شد..باید طرفو بااب زیاد بشرونن تا اثر ش کم بشه

- - - Updated - - -

سلام پسر

سلام مننم یجوریم شد..باید طرفو بااب زیاد بشرونن تا اثر ش کم بشه

hebe.nurse

New member
خب آب که میگن گرما ایجاد می کنه بدتره که! بهتر نیست با صابون مایع یا ریکا مثلن بریزیم روش. باز اسید رو خنثی کنه..
:p7977cujr38iyymsu8:

باشه
849820_blush.gif

ینی چی گرما داره؟؟ آب فقط غلظتشو کم میکنه و نمیذاره اسید بیشتر نفوذ کنه. نه اشتباه نکن قلیا با اسید واکنش میده و بدترش میکنه. تازه از کجا معلوم اون اسید درواقع ی قلیای قوی نباشه؟!! میدونی که قلیای قوی هم کار اسیدو میکنه حتی بدتر ازون....

- - - Updated - - -

خب آب که میگن گرما ایجاد می کنه بدتره که! بهتر نیست با صابون مایع یا ریکا مثلن بریزیم روش. باز اسید رو خنثی کنه..
:p7977cujr38iyymsu8:

باشه
849820_blush.gif

ینی چی گرما داره؟؟ آب فقط غلظتشو کم میکنه و نمیذاره اسید بیشتر نفوذ کنه. نه اشتباه نکن قلیا با اسید واکنش میده و بدترش میکنه. تازه از کجا معلوم اون اسید درواقع ی قلیای قوی نباشه؟!! میدونی که قلیای قوی هم کار اسیدو میکنه حتی بدتر ازون....

sa@@ra

New member
نه ریختن آب نه تنها ضرر نداره بلکه بهترم هس. چون آب ی لایه محافظتی ایجاد میکنه نمیذاره اسید بیشتر بسوزونه.
سارا اگه یدفه خدایی نکرده زبون احسان لال اسید رفت تو چشمت یادت باشه با آب خیلی زیاد بشوریش :whistle:

- - - Updated - - -

نه ریختن آب نه تنها ضرر نداره بلکه بهترم هس. چون آب ی لایه محافظتی ایجاد میکنه نمیذاره اسید بیشتر بسوزونه.
سارا اگه یدفه خدایی نکرده زبون احسان لال اسید رفت تو چشمت یادت باشه با آب خیلی زیاد بشوریش :whistle:

هبه زبون خودت لال اول......:65d6a5d6s:

sa@@ra

New member
سلام پسر

زیست شناسی خوندی مثلاهاااااااااااااااااا
فقط با اب باید شست....
همون لحظه میزان زیادی اب باید بریزی رو صورت و چشم
این دختره سهیلا جورکش تو بیمارسنان چون که چشمشو با اب و سرم شتشو ندادن و گفتن اینجا به ما ربطی نداره و بیمارستان سوختگی هست......چشمش داعون شده دیگه .....

آسمون

New member
بچه ها جون هرکی دوس دارین از بحث اسید بیایین بیرون...روح و روانم بهم ریخت:wacsmiley:

احسان بگو چطوری عکسارو میشه لود کرد؟نمیتونم عکس بذارم از تو گوشیم...

kolouche

New member

من که پس یه بار اومد تو دهنم... :5:....شستم بعدش زود... اما ی حالتی بود تو دهنم.... خیییییلی رقیق بود.....یادم نیست غلظتشو.....

مث چیا تو آزمایشگاه شیمی ترم 1 استادمون بهمون یاد میداد مایعاتو با پیپت با دهن بکشیم بالا (واسه تیتراسیون.... بدون پوار.... کار در شرایط سخت مثلا... :smiliess (5):..... استادمون میومد نگا میکرد هر کی چی جوری بالا میکشه .... بعد منم هول میکنم کسی نگام کنه.... همینجوری ک با دهن میکشیدم، خــــــوردم... :14:
آخرش پشتمو از استاد کردم بعد ک آوردم تا جای خطش برگشتم بهش نشون دادم....

marlik

New member
آبجی؟چرا با احساسات من بازی میکنی؟:sadsmiley:
من تا حالا مسقطی نخوردم:sad:

الهی فدات بشم آبجی.بمیرم واسه احساساتت و دهنت که آب افتاده عمرم قبل از گفتنت فکرم بود هروقت تونستم بیام پیشت واست بیارم نفسم یا تو اومدی واست میخرم بخوری قربونت برم.چون سوغاتی شیرازه عزیز دلم

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
سلام بچه ها
خوبی مارلیک؟؟ چطوری نهال؟
من وقتی اومدم تهران همه مدلی سوغاتی آوردم که هیچیش به خودم نرسید:sarma: دیگه نمیارم اصا:tonguesmiley:

هبی نمیای ساری؟خیلی خوش میگذره ها...همه مدل فراموش نشه البته...:rolleyessmileyanim:

آسمون

New member
سلام ..خوبین خوشین بچه ها

صندلی داغ پیچک بود عایاااا؟

بعله سمانه جون...دیر اومدی عزیزم...البته فک نکنم سوالی از قلم افتاده باشه:tonguesmiley:
هرچن این پسر زیاد اهل پیچوندنه...اما بالاخره جنسیتش لو رف...:motat:

آسمون

New member
سلام ..خوبین خوشین بچه ها

صندلی داغ پیچک بود عایاااا؟

بعله سمانه جون...دیر اومدی عزیزم...البته فک نکنم سوالی از قلم افتاده باشه:tonguesmiley:

bioshimi@

Well-known member
عه وا اینترنتم قطع بود حیفففففففففففففففففففففففففففففففففففففف.... عهههه پسر از آب در اومد ابجی؟ خخخخخخ من که گفتم پسره میدونستم
مرسی که همه سوالارو پرسیدین مچکرم :) ...:rose:

بالا