eeeeeeehsan
New member
آبجی من...چند روز پیش تو آزمایشگاه اسید رقیق ریخته رو دستش سیاه شده.......حالا هی میره میاد میگه منو اسید پاشی کردن...درکشون میکنم
ایشالا خوب بشن.
هیچ راه درمونی نداره؟
آبجی من...چند روز پیش تو آزمایشگاه اسید رقیق ریخته رو دستش سیاه شده.......حالا هی میره میاد میگه منو اسید پاشی کردن...درکشون میکنم
ایشالا خوب بشن.
هیچ راه درمونی نداره؟
ایشالا خوب بشن.
هیچ راه درمونی نداره؟
این مال چند ساله پیشه....جو اسید پاشی داغ شده این فیلم باز پخش شده ...مال الان نیست..از این اسید پاشیا فیلم موجود نیست
کدوم احمقی وایمیسته فیلم میگیره اخه.....البته توی ایران همه نظاره گرنh34r-smiley:
سلام پسر
آقا این چطوری بود یارو نصف صورتش نبود ولی هوشیار بود، نه آخی نه ناله ای!!!
حالا که بحثش پیش اومده اسید که ریخت رو پوست آب نباید بریزن روش درسته؟
سلام پسر
خب آب که میگن گرما ایجاد می کنه بدتره که! بهتر نیست با صابون مایع یا ریکا مثلن بریزیم روش. باز اسید رو خنثی کنه..
7977cujr38iyymsu8:
باشه![]()
خب آب که میگن گرما ایجاد می کنه بدتره که! بهتر نیست با صابون مایع یا ریکا مثلن بریزیم روش. باز اسید رو خنثی کنه..
7977cujr38iyymsu8:
باشه![]()
نه ریختن آب نه تنها ضرر نداره بلکه بهترم هس. چون آب ی لایه محافظتی ایجاد میکنه نمیذاره اسید بیشتر بسوزونه.
سارا اگه یدفه خدایی نکرده زبون احسان لال اسید رفت تو چشمت یادت باشه با آب خیلی زیاد بشوریش
- - - Updated - - -
نه ریختن آب نه تنها ضرر نداره بلکه بهترم هس. چون آب ی لایه محافظتی ایجاد میکنه نمیذاره اسید بیشتر بسوزونه.
سارا اگه یدفه خدایی نکرده زبون احسان لال اسید رفت تو چشمت یادت باشه با آب خیلی زیاد بشوریش![]()
سلام پسر
سلام بچها خوبین ....امروز براتون کلیپ اسیدپاشی اوردم!!!!دانلود VID 20141024 WA0000 mp4
یخرده ناراحت کنندس ببخشید
اسیدش خیلی رقیق بود 0/1 مولار ....فقط سیاه شد کم کم داره رنگش میره....اصلا دستش طوری نشده ...
آبجی؟چرا با احساسات من بازی میکنی؟:sadsmiley:
من تا حالا مسقطی نخوردم:sad:
بچه ها چرا وقتی یکی حوصلش سر میره یا دلش میگیره هیچکدومتون نیستید؟؟؟؟:--
-(
فدای دلت بشم...:sad:کجا بودم من...
سلام بچه ها
خوبی مارلیک؟؟ چطوری نهال؟
من وقتی اومدم تهران همه مدلی سوغاتی آوردم که هیچیش به خودم نرسید:sarma: دیگه نمیارم اصا:tonguesmiley:
سلام ..خوبین خوشین بچه ها
صندلی داغ پیچک بود عایاااا؟
سلام ..خوبین خوشین بچه ها
صندلی داغ پیچک بود عایاااا؟
عه وا اینترنتم قطع بود حیفففففففففففففففففففففففففففففففففففففف.... عهههه پسر از آب در اومد ابجی؟ خخخخخخ من که گفتم پسره میدونستمبعله سمانه جون...دیر اومدی عزیزم...البته فک نکنم سوالی از قلم افتاده باشه:tonguesmiley:
هرچن این پسر زیاد اهل پیچوندنه...اما بالاخره جنسیتش لو رف...:motat: