مطالعه گروهی داوطلبان ارشد ویروس شناسی 94

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vet lab sciences

New member
14 مهر روز دامپزشکی گرامی باد

با توجه به این که امسال یک دانشجوی گرایش دامپزشکی در جمع داوطلبان ارشد ویروس 94 هست و خوندن مطالب زیر خالی از لطف نیست، این مطلب رو اینجا هم میذارم.

آیا می دانید به دلیل اهمیت دامپزشک و حرفه دامپزشکی در تامین امنیت غذایی انسان و بهداشت انسان و جامعه سال ۲۰۱۱ به پیشنهاد فائو از سوی همه ی كشورهای جهان به نام سال جهانی دامپزشكی نامگذاری شده بود؟

آیا می دانید بنا بر تعریف‌ سازمان‌ بهداشت‌ جهانی‌ هدف‌ نهایی‌ دامپزشكی‌ درمان‌ حیوانات‌ نیست‌ بلكه‌ دقیقاً تأمین‌ مواد غذایی‌ و بهداشت‌ انسان‌ می‌باشد ؟

آیا می دانید هر روز تغذیه ی شما از محصولاتی هست که با نظارت و تائید دامپزشکان به به بازا عرضه می شود ؟ ( شیر - پنیر - کره ـ ماست ـ گوشت قرمز - سفید ( گوشت مرغ و ماهی ) ـ دوغ - تخم مرغ - سوسیس ، كالباس و سایر فرآورده های گوشتی و لبنی)

8340.jpg

آیا می دانید تکنیکهای به کار رفته در درمانهای دارویی و جراحی این رشته همان تکنینکهای به کار رفته در پزشکی می‌باشد؟

آیا می دانید دانشجوی رشته ی دامپزشكی در علوم پایه پزشکی بنیه ی علمی خوبی دارد و حتی در دوره های تخصصی علوم پایه ی پزشكی نظیر ایمونولوژی، ویروس شناسی ، تغذیه ، ژنتیك و... همپای فارغ التحصیلان پزشکی شرکت کرده و موفق نیز می شوند؟

آیا می دانید دامپزشكان می توانند در برخی كشورها نظیر اتریش ، آمریكا و ... با مدرك پایه ی دكترای دامپزشكی در دوره های تخصصی رشته های پزشكی نظیر چشم پزشكی ، مغز و اعصاب ، جراحی عمومی انسانی به ادامه ی تحصیل بپردازند ؟
8342.jpg

آیا می دانید دامپزشكی‌ علم‌ شناخت‌ بیماری های‌ دامی‌ اعم‌ از بیماری های‌ مشترك‌ بین‌ انسان‌ و حیوان‌ یا بیماری های‌ خاص‌ دام‌، پیشگیری‌ از بیماری ها و همچنین‌ علم‌ تغذیه‌ انسان‌ و دام‌ می‌باشد؟

آیا می دانید بیش از ۴۵۰ بیماری مشترك بین انسان و دام تاكنون گزارش شده است كه دامپزشكان در جلوگیری از ابتلاء انسانها و دامها نقش ارزنده ای دارند ؟

آیا می دانید كه طبق گزارش سازمان جهانی بهداشت سالانه بالغ بر ۵۵ هزار نفر در دنیا بر اثر ابتلا به بیماری هاری كه یك بیماری ۱۰۰درصد كشنده هست جان خود را از دست می دهند ؟

آیا می دانید ایران جزو کشورهایی بود که بهترین عملکرد رو در زمان شیوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان داشت وما این موفقیت رو مدیون چه قشری هستیم! و برای زنده موندن خودمون یا خونوادمون در برابر این بیماری و سایر بیماری های تغذیه ای و مشترك بین انسان و دام از چه كسانی تشكر كنیم ؟ (اما افسوس كه نه حیوانات می تونن تشکر کنن و نه آدما می دونن که باید از چه کسایی تشکر کنن)

آیا می دانید از لحاظ مادی دامپزشکی جزء ۳ شغل پر درآمد دنیا می باشد؟

آیا می دانید در انگلیس دامپزشکی جزء چند رشته ی معدودی می باشد که برای ورود به این رشته باید در کنکور سراسری شرکت کرد؟

آیا می دانید دامپزشکی در آمریکا جزء ۳ رشته ی مطرح و مهم در این کشور می باشد ؟

آیا می دانید بسیاری از واكسنهای مورد استفاده در پزشكی توسط دامپزشكان متعهد و با تجربه ساخته و تولید می شود ؟

آیا می دانید انستیتو تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی واقع در حصارک کرج و یا انستیتو پاستور به عنوان مراکز تحقیقات کشور مرهون تلاش مستمر دامپزشکان است، که در آنها انواع واکسنهای مصرفی انسان و دام تولید می‌گردد؟

آیا می دانید تحقیقات انسانی ابتدا در مدل حیوانی تجربه می‎شود و بعنوان مثال پیوند کبد در انسان ابتدا توسط دامپزشکان در حیوان تجربه و پس از موفقیت در انسان انجام شد؟

آیا می دانید دامپزشكی در واقع در تقاطع راه پزشكی و كشاورزی قرار گرفته و در روابط میان انسان و حیوان نقش مهمی را ایفا می كند؟

و....... .

Vets_img1.png

وقتی محبت را با چشمهایتان به حیوانات هدیه می دهید
وقتی سلامتی را با دستهای توانمندتان به آنها عرضه می کنید
جز تشکر و سپاس به خاطر این قلب پر عطوفت ، کاری می توان کرد؟

بر افکار سبزتان درود می فرستیم و آرزوی سلامتی برای وجود مفیدتان داریم

14 مهر روز دامپزشک را به تمام دامپزشکان ،اساتید و دانشجویان رشته دامپزشکی و گرایش های آن تبریک میگویم .

vet_day.jpg

ROJO

New member
من متاهل هستم و معلم هم هستم و یکم مشغله ام زیاده.شروع خوبی دارم و بعد هی کار تو کار پیش میاد و آخرشم هیچی وقت امتحان میرسه و من هیچ امادگی ندارم.

کارشناسی ارشد داریم اینجا اما کم سر میزنن.رهایی همیشه میاد.سوالتونو بپرسید میاد جواب میده...البته اونا سال دومن یکم مشغله اشون زیاده

شروع خوبتون رو میتونین با ی مرخصی یکی دوماه مونده ب کنکور ب نتیجه برسونین، امروز جلسه اول ما بود یکی از کارمندای اونجا میگف چندین سال هس امتحان میدم قبول نمیشم اومد رفرنس از ما پرسید، بهش گفتم ی مرخصی بگیر نزدیک کنکور ک قویأ مرور کنی،حله

moein1369

New member
سلام به بچه های فعال. بنظرتون کتاب گیتی امتیازی برای پی سی ار خوبه؟ اخه سولات بشترش راجب مهندسی ژنتیک بود. از فرایند های ترجمه و رونویسی و تنظیم بیان ژن و.... سوالی نبود.مرسی

vet lab sciences

New member
شروع خوبتون رو میتونین با ی مرخصی یکی دوماه مونده ب کنکور ب نتیجه برسونین، امروز جلسه اول ما بود یکی از کارمندای اونجا میگف چندین سال هس امتحان میدم قبول نمیشم اومد رفرنس از ما پرسید، بهش گفتم ی مرخصی بگیر نزدیک کنکور ک قویأ مرور کنی،حله

خوشبختانه موقعیتی ایجاد شد که سوالی از شما بپرسم و نظر به این که شرایط بنده با توجه به پر بودن وقتم (از شنبه صبح تا چهارشنبه غروب ک.لاس و آز و پروژه! و کارورزی ترم4) از لحاظ تشابه، قرابت زیادی با شرایط سوال کننده اول داره، فرصت رو مغتنم می شمارم و سوال یا در واقع ابهامم رو مطرح می کنم:

می بخشید خانم روجو وقتی میگن خوندنم ناپیوسته ست و به تبع اون یکسری مطالب جا میوفته (نمیرسن بخونن) دقیقا چه آموخته هایی رو قویا مرور کنن؟ آیا همون مطالب گسسته ای که خوندن رو مکررا مرور کنن و یا نه صرف یکی دو ماه فیکس برای خوندن (با توجه به سطح پایین سوالات ارشد _نه همشون_، مخصوصا ویروس) قبولی در ارشد ویروس رو تضمین می کنه؟ متشکر میشم اگه توضیح بیشتری بدید.

viral freak

New member
ممنون روجو جان از راهنماییت...موضوع نداشتن پشت کاره و بعد از گذشت 4 سال از فارغالتحصیلی لیسانس حس بی انگیزگی هم داره بهم دست میده...شاید امسال اگه بخونم برای ارشد قوی ترین انگیزم ارشد خوندن افراد کم سن تر از من تو فامیل باشه...که فکر نمیکنم انگیزه ی درستی باشه یا حداقل پیوسته منو به جلو هل بده...از یه طرف هم احساس عقب موندن دارم....من اینجا سر میزنم...انشالله که باز شروع کنم و خوب بخونم...پیوسته بخونم...باز هم از کلاسات بگو برامون...شاید تشویقی بشه ...ممنون دوست خوب

viral freak

New member
سلام به بچه های فعال. بنظرتون کتاب گیتی امتیازی برای پی سی ار خوبه؟ اخه سولات بشترش راجب مهندسی ژنتیک بود. از فرایند های ترجمه و رونویسی و تنظیم بیان ژن و.... سوالی نبود.مرسی

سلام دوست عزیز
کتاب ایشون بسیار کتاب کاملی هست در نوع خودش...ولی به صرف اینکه امسال از مهندسی ژنتیک بیشتر سوال دادن نمیشه گفت سال دیگه هم این طرره..بسته به سلیقه طراح سوال متفاوته هر سال.شما اگه منابع دیگه در اختیار داری اونا رو بخون.چون زدن 40-50 درصد زنتیک مولکولی با همون منابع هم امکان پذیره...البته این نظر منه

امیدوارم موفق باشید

love virology

New member
منم 3 روز در هفته ک ل ا س دارم اصلا برای ویروس مشکلی نیست ایمنی وفتمو زیاد گرفته / برای فهم مهندسی ژن باید همانند سازی و رونویسی و ترجمه بخونی / ولی طراح اقای دلویی هستن امسال و سال پیش نشون دادن که مبحث مهندسی علاقه خاصی برای طرح کردن دارن

آخرین ویرایش:

ROJO

New member
خوندن ناپیوسته اصن فایده نداره هرچند کم همیشه ولی باید خوند،این یک

دوم اینکه بعضیا دوس دارن همه چیزو در حد اعلی بدونن بعد دانشجوی ارشد بشن من اونارو کار ندارم اونا میرن میشن یکو دو وسه ...

سه، بعضیا مثه من کارمند بودن فقط خوندن با تمام سختیاش ک قبول بشن، وایرالم شرایطش مثه منه برای قبولی ارشد این دسته بنظر من باید زرنگ باشن، رو درسی مانور بدن ک توش قوی تر هستن یا میتونن باشن، همونم کار هر کسی نیس، مثلا من باکتری تابستون خوندم دوستشم داشتم بعد دیدم خیلی زیاده من باید بعد وقت بزارم مرورم کنم ،دیدم ب نفعمه بزارم کنار! چون تو کنکور دکترامم لازمش ندارم، من نمیگم کتابی فصلیو نخونه کسی ک سرش شلوغه ،ولی باید ادم با خودش رو راست باشه قبولی میخوای باید تلاشتو بزاری رو چیزی ک کمکت میکنه برسی ب رقیبات

درمورد انگیزه هم ک وایرال میگه ندارم باید بخودت بگی میرم ب سمت روزای بهتر، تو سکون اتفاق نابی برات نمیافته ، اگه هدفت تحصیله برو جلو ،هیچ درسی برای هیچکسی غیرقابل فهم نیست، مخصوصا ویروس چون خیلی عزیزه واسمون هرچی بیشتر ازش یاد میگیریم خودش میشه ی انگیزه

ادعای فضلم نمیشه ک اینارو نوشتم فقط خواستم جواب داده باشم درحد چیزایی ک خودم تجربه کردم

راستی جلسه ی اول تنها کسی ک حرف کنکور دکترا رو میزد با اساتید من بودم، هرچی داشتیم میگفتم استاد کتاب چی بخونم براش چون الان مثه قبل نیست دغدغم دیگه کار نیست فقط تحصیله و از الان دنبال اینم ک سال اول قبول شم

viral freak

New member
خوندن ناپیوسته اصن فایده نداره هرچند کم همیشه ولی باید خوند،این یک

دوم اینکه بعضیا دوس دارن همه چیزو در حد اعلی بدونن بعد دانشجوی ارشد بشن من اونارو کار ندارم اونا میرن میشن یکو دو وسه ...

سه، بعضیا مثه من کارمند بودن فقط خوندن با تمام سختیاش ک قبول بشن، وایرالم شرایطش مثه منه برای قبولی ارشد این دسته بنظر من باید زرنگ باشن، رو درسی مانور بدن ک توش قوی تر هستن یا میتونن باشن، همونم کار هر کسی نیس، مثلا من باکتری تابستون خوندم دوستشم داشتم بعد دیدم خیلی زیاده من باید بعد وقت بزارم مرورم کنم ،دیدم ب نفعمه بزارم کنار! چون تو کنکور دکترامم لازمش ندارم، من نمیگم کتابی فصلیو نخونه کسی ک سرش شلوغه ،ولی باید ادم با خودش رو راست باشه قبولی میخوای باید تلاشتو بزاری رو چیزی ک کمکت میکنه برسی ب رقیبات

درمورد انگیزه هم ک وایرال میگه ندارم باید بخودت بگی میرم ب سمت روزای بهتر، تو سکون اتفاق نابی برات نمیافته ، اگه هدفت تحصیله برو جلو ،هیچ درسی برای هیچکسی غیرقابل فهم نیست، مخصوصا ویروس چون خیلی عزیزه واسمون هرچی بیشتر ازش یاد میگیریم خودش میشه ی انگیزه

ادعای فضلم نمیشه ک اینارو نوشتم فقط خواستم جواب داده باشم درحد چیزایی ک خودم تجربه کردم

راستی جلسه ی اول تنها کسی ک حرف کنکور دکترا رو میزد با اساتید من بودم، هرچی داشتیم میگفتم استاد کتاب چی بخونم براش چون الان مثه قبل نیست دغدغم دیگه کار نیست فقط تحصیله و از الان دنبال اینم ک سال اول قبول شم

ممنونم عزیزم...امیدوارم بتونم با راهنماییات امسال و دیگه به هدر ندم...واقعا تو سکون هیچی نیست...واقعا...

moein1369

New member
منم 3 روز در هفته ک ل ا س دارم اصلا برای ویروس مشکلی نیست ایمنی وفتمو زیاد گرفته / برای فهم مهندسی ژن باید همانند سازی و رونویسی و ترجمه بخونی / ولی طراح اقای دلویی هستن امسال و سال پیش نشون دادن که مبحث مهندسی علاقه خاصی برای طرح کردن دارن

با سپاس از viral freak و love virology .
برا تست ژنتیک چه کتابی خوبه؟؟؟؟

viral freak

New member
برای ژنتیک من خودم کتاب تستی ندارم اما کتاب تست کتابخانه فرهنگ رو خیلی تعریف میکنن. تست سال های گذشته رو هم میتونین بزنید.

narjes1992

New member
سلام بچه ها.خسته نباشید.کسی سوالات ارشد ویروس خرداد 93 رو داره ؟؟؟؟؟اخه هرچی تو سایت ها میگردم نیست !!!ممنون میشم اگه کسی داره لینکش یا سایتش رو بذاره .ممنون

Fdavoodi

New member
سلام به همه ي دوستان عزيز من اول ميخواستم رشته ي سم شناسي و بخونم اما در مورد بازار كارش نااميدم كردن تصميم كرفتم ويروس بخونم به نظر شما ميتونم از إبان شروع كنم و قبول بشم با توجه به اين كه دانشجوام و ترم هفت كاراموزي دارم البته سهميه جانبازي دارم و فقطم تهران ميتونم برم

ROJO

New member
سلام
با توجه ب اینکه میگین سهمیه دارین شاید بشه، البته من نمیدونم نقش سهمیه شما چقدره یا اینکه مثلا سال دیگه قراره تهرانا چ تکونی بخوره مثل امسال ک ایران حذف شد!... و اینکه رقیبای شما هم بیکار ننشستن

در مورد اینده ی شغلی بنظر من ارشد سم ، ویروس ،غیره زیاد فرقی ندارن... ینی بالاخره با همون لیسانس ازمایشگات میری کار میکنی

دکترای ویروس خیلی خیلی سخته،ینی پذیرش خیلی کمه ب نسبت داوطلبا، می بینم سال بالاییا دکترا رشته های دیگه رو شرکت میکنن، اگه میخوای تا دکترای ویروس وزارت بهداشت ادامه بدی، باید ی شخص با سواد متمایز باشی. ولی جایگاهش خوبه

- - - Updated - - -

سلام
با توجه ب اینکه میگین سهمیه دارین شاید بشه، البته من نمیدونم نقش سهمیه شما چقدره یا اینکه مثلا سال دیگه قراره تهرانا چ تکونی بخوره مثل امسال ک ایران حذف شد!... و اینکه رقیبای شما هم بیکار ننشستن...

در مورد اینده ی شغلی بنظر من ارشد سم ، ویروس ،غیره زیاد فرقی ندارن... ینی بالاخره با همون لیسانس ازمایشگات میری کار میکنی

دکترای ویروس خیلی خیلی سخته،ینی پذیرش خیلی کمه ب نسبت داوطلبا، می بینم سال بالاییا دکترا رشته های دیگه رو شرکت میکنن، اگه میخوای تا دکترای ویروس وزارت بهداشت ادامه بدی، باید ی شخص با سواد متمایز باشی. ولی جایگاهش خوبه:rose:

Fdavoodi

New member
وأي خدا ديكه واقعا مخم داره سوت ميكشه هر كي يه جيزي ميكه منم كلا علاقم نسبتا يكيه اما شنيدم با تك رشته ي ويروس مجوز ازمايشكاه رو ميدن اين يه كم اميدوارم كرده
سهميم به صورتيه كه هشتاد درصد نمره اخرين فرد قبول شده رو بايد بيارم

vet lab sciences

New member
بازدید کنندگان محترم به فواصل زمانی پست های ارسالی دقت کنید.
چه جو تحصیلات تکمیلی ای بر فروم وایرولوژی حکمفرماست! خیلی سنگین و با ابهته خوشم اومد.

:a2d3:

vet lab sciences

New member
سلام بچه ها.خسته نباشید.کسی سوالات ارشد ویروس خرداد 93 رو داره ؟؟؟؟؟اخه هرچی تو سایت ها میگردم نیست !!!ممنون میشم اگه کسی داره لینکش یا سایتش رو بذاره .ممنون

سلام. شما هم خسته نباشید.
ببین چند روز نبودم، هیچ کس پست این بنده خدا رو نه لایک کرده، نه جواب داده! گفتیم تحصیلات تکمیلی ولی نه دیگه تا این حد!
نمیدونم کسی براتون پیغام خصوصی کرده یا نه نرجس خانم ولی اگه سوالات رو ندارید بگید تا براتون بفرستم.

vet lab sciences

New member
سلام
با توجه ب اینکه میگین سهمیه دارین شاید بشه، البته من نمیدونم نقش سهمیه شما چقدره یا اینکه مثلا سال دیگه قراره تهرانا چ تکونی بخوره مثل امسال ک ایران حذف شد!... و اینکه رقیبای شما هم بیکار ننشستن

دکترای ویروس خیلی خیلی سخته،ینی پذیرش خیلی کمه ب نسبت داوطلبا، می بینم سال بالاییا دکترا رشته های دیگه رو شرکت میکنن، اگه میخوای تا دکترای ویروس وزارت بهداشت ادامه بدی، باید ی شخص با سواد متمایز باشی. ولی جایگاهش خوبه

- - - Updated - - -

سلام
با توجه ب اینکه میگین سهمیه دارین شاید بشه، البته من نمیدونم نقش سهمیه شما چقدره یا اینکه مثلا سال دیگه قراره تهرانا چ تکونی بخوره مثل امسال ک ایران حذف شد!... و اینکه رقیبای شما هم بیکار ننشستن...

دکترای ویروس خیلی خیلی سخته،ینی پذیرش خیلی کمه ب نسبت داوطلبا، می بینم سال بالاییا دکترا رشته های دیگه رو شرکت میکنن، اگه میخوای تا دکترای ویروس وزارت بهداشت ادامه بدی، باید ی شخص با سواد متمایز باشی. ولی جایگاهش خوبه:rose:

سلام. خانم روجو با تمام احترامی که برای دیدگاه شما قائلم، اما دیدگاه بنده نسبت به دکتری تخصصی ویروس شناسی این طور نیست.
در بحث هایی که قبلا بر سر سطح سوالات آزمون ویروس شناسی داشتم خیلی با سوالات دکتراش کاری نداشتم چون نمیخوام آزمونش بدم اما الآن مناسب می بینم بگم: سوالات Ph.D ویروس بهداشت رو با دقت آنالیز کردم و با عرض پوزش باید بگم قبولی در دکترای ویروس همچین سخت سخت هم نیست! یعنی سوالاتش به قول جوونا همچین مالی هم نیست که قدرت درک و فهم داوطلب رو به چلنج دعوت کنه!:65d6a5d6s:

البته این قضایا برای بهداشت هست اما برای تربیت مدرس این قضایا از زمین تا آسمون فرق می کنه! که فکر کنم به خاطر جوون و بروز بودن اساتید فیلد ویروس شناسیش باشه.

و از طرفی درسته کم پذیرش می کنه اما به همون نسبت داوطلبان اختصاصی و جون دارش! (ارشدش) به همون نسبت کمتره.
برای مثال شما حساب کنید تعداد داوطلبان ارشد و دکتری ایمونو خداتا هستن و تعداد پذیرش هم که میدونید!: ارشد 85تا- دکتری هم 16-17تا (به جز مدرس)
حالا کدوم سختتره، قدر مسلم این که قبولی ویروس نسبت به رشته های پرمتقاضی همچون ایمنی، راحتتره.

باز هم میگم نظر شما رو به دیده ی احترام نگاه می کنم.:rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا