چهارمین دیدار حضوری تبریزیا :)))

sane

Active member
آخه مقصدت اونور دانشگاه بود داشتی میرفتی بیرون ..بعدشم اونجا که داشتی میرفتی طرف سلفه داداشا بودا نجاتت دادم خخخخخ

پس بوگو قضیه این بوده:smiliess (11):
هانی داشتی میرفتی طرف برادرا هااااااااااااااااااااااااااا
حالا منم میگم رفته جلو خابگاه دخترا از سرویس پیاده شده :New (6):

bioshimi@

Well-known member
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ سمانه یاد گرفتی چطور آب بخوری
سر 45 درجه خم میشه
چشا بسته

:25r30wi:
اموزش خوردن آب از آب سردکن
مدرس: هانی
ساعتی 5 اشلوگ خخخخخخخخخخخخخخخ
خود معلم داشت تقلب میکرد که سانی دیدی چشاش باز بود؟!! حالا بعد آب خوردنم قرمز قرمز شد نمدونم چرا خخخخخخ:(50): فک کنم از مواد معدنی موجود تو آب بوداااا:)))

هانیه

Well-known member
خخخخ...شاگردای شلوغی داشتم اینقدر خندیدن نتونستم تجربیاتمو انتقال بدم.......اون دختره بالا پله ها اونجوری توضیح میدادمم غش کردش از حرفام....یکم خجالتیدیم...:14::25r30wi:

sane

Active member
خخخخخخخخخ نه بابا ...اره سانی دختره آرومیه اونقدم ناز داره از صبح تا شب برا ما ناز میکنه اونجا .ووووووووووووی الان میاد میکشه منو :))

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ سمانه از دست تو:25r30wi:
نازی از خودته باجی جون مهربونم

باجی ناز کوجا بوت همش صب تا شب میام اونجا اونو میبرم اونو میارم از بس در اون سالن طویل بین سه اتاق ازمایشگاه طی مسیر میکنم دیگه نازی نمونه که اخه:14:

فردا میام برات با نازززززززززززز دی ان ای ایستخراج میکنم خخخخخخخخخخخخخخخ:tonguesmiley:

bioshimi@

Well-known member
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ سمانه از دست تو:25r30wi:
نازی از خودته باجی جون مهربونم

باجی ناز کوجا بوت همش صب تا شب میام اونجا اونو میبرم اونو میارم از بس در اون سالن طویل بین سه اتاق ازمایشگاه طی مسیر میکنم دیگه نازی نمونه که اخه:14:

فردا میام برات با نازززززززززززز دی ان ای ایستخراج میکنم خخخخخخخخخخخخخخخ:tonguesmiley:

باجی من اون فواصل 3 تا آز رو میدویم همیشه خیلی برام ظولانیه ..همه هم چپ چپ نگام میکنن
باشه فردا صبحی میبینمت عزیزم :)

sane

Active member

سمانه جون هانی جون سانی جون
ایول همیشه خوش باشید
من سانی جون رو دیدم یه دخمل دوس داشتنیه

فدا مدا مرضیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باجی خودم
154fs232528.gif

منم مرضی جونمو دیدم یه دختر ماه و مهربون دلسوز عزیز خودمهههههههههههههههههههههههههه
128fs318181.gif
Laie_7.gif

127fs2361263.gif

هانیه

Well-known member
خخخخخخخخخخخخ میدونی فقط دوتا گروه از پسرا ودخترا دیدم دارن میدون نمیدونم چرا سمت مخالف من بودن.....اونا میرفتن من برمیگشتم:riz481:.....تازه وسط ها از سانی قهر کرده بودم میگفتم نمیخام من میرم خونمون...فقط این در کجاست ...من از کجا اومدم تو؟:riz481:
خخخخخخخخخخخ اره بالاخره پیدا کردی؟؟ .منم رفتم دیدم دوستم گریه کرده ها خخخخخخ

bioshimi@

Well-known member
خخخخخخخخخخخخ میدونی فقط دوتا گروه از پسرا ودخترا دیدم دارن میدون نمیدونم چرا سمت مخالف من بودن.....اونا میرفتن من برمیگشتم:riz481:.....تازه وسط ها از سانی قهر کرده بودم میگفتم نمیخام من میرم خونمون...فقط این در کجاست ...من از کجا اومدم تو؟:riz481:
از دست تو هانی شیطون :25r30wi:

sane

Active member
آره سانی انصافا دمت گرم ..خیلی باحالی ..خیلی جالب بود دورو که پیچیدیم یهو غیب زدی منم هنگ کرده بودم این دختر چیکا میکنه خخخخخ ولی بخدا ذوق مرگ شدم خیلللللللللللللللللللللللللللللللللللللی دوست دارم مرسی:heart:

فدات عزیزم
خودت که باحال تری و مهربون و عزیز دل
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ فک میکردم داری میای موخاستم خودم اول برم تو بعد تو بیای هم هانی سوپرایز بشه هم تو واسه همن زودتر از توپیچیدم رفتم

bioshimi@

Well-known member
سانی من رفتم لالا ..دارم میفتم دیگه ..تو هم برو 8 اونجااییم هاااا برو بخواب خوابت نگیره :))بای همگی دوستان

N@RVIN

Well-known member
ناری جونی اغاتون فردا میاتش موخای ببینیش بیارم سوپرایز شی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ[/QUOT

سلووووم خوار شوشوی نفسم من تورو بیشتر از اون عخش سابق ورپریده م موخاستم ببینم ایییییییش

ووووی استرس گرفتم آقامون داره میات یا خدا ...نامرت من فردا نیستم که خخخ بدار باشه بعدا میبینش فخط سفت بچسبش یکی دیگه ندزدش ..امانت من دسته توئه خخ:25r30wi:

هانیه

Well-known member
:25r30wi::thumbsupsmileyanim:ناری....عشق سابقم...خخخخخخخ
ناری جونی اغاتون فردا میاتش موخای ببینیش بیارم سوپرایز شی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ[/QUOT

سلووووم خوار شوشوی نفسم من تورو بیشتر از اون عخش سابق ورپریده م موخاستم ببینم ایییییییش

ووووی استرس گرفتم آقامون داره میات یا خدا ...نامرت من فردا نیستم که خخخ بدار باشه بعدا میبینش فخط سفت بچسبش یکی دیگه ندزدش ..امانت من دسته توئه خخ:25r30wi:

sane

Active member
خود معلم داشت تقلب میکرد که سانی دیدی چشاش باز بود؟!! حالا بعد آب خوردنم قرمز قرمز شد نمدونم چرا خخخخخخ:(50): فک کنم از مواد معدنی موجود تو آب بوداااا:)))

اره سمانه ب ما گف چشا بسته ولی باز بود :smiliess (12):
فک نم اون روش اب خوردن بر جدب مواد معدنی هم تاثیر میگذارد ک قیرمیزی هم میشی خخخخ:black_eyed:

هانیه

Well-known member
مرسی بچه ها خیلی خوش گذشت دست همگیتون درد نکنه

من لایک هام ایراد پیدا کرد
لایک میکنم پرت میشم بیرون....ببخشید ...منم فعلن برم....خخخخ...

بالا