پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
:thanks::thanks:
NpdGyGM9d5.jpg

جهنم و ضرر بعدازظهر بازم کیک میخرم
یه مارلیک بیشترندارم کهههه
محمد صدا موزیکوببربالااااا:)

محمد چشاتوبازکن اینوخراب نکنیا...
:rose:http://www.kelishe.com/wp-content/uploads/2012/09/birthday-cakes3.jpg

الهی قربونت برم مننننننننننننن نفس منننننننن.مرسی آبجی جونمممم

marlik

New member
ساعت 5 صبحه
من که تا فردا شب نیستم

این کادوهای مارلیک :))

bentati%20(17).jpg

شام منم مارلیک یه دونه گاو شکم پر واسم بذار کنار، مرسی28:
با این کادوت گاو شکم پر هم میخای!!!یکم از بقیه و نفسم یاد بگیر.با شامین هم همینطوری برخورد کردی بیچاره گرسنس وقتی تولد میبینه روح از تنش جدا میشه.شامین جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا اینجا تولده .اونم چه تولدی آبجیم زحمت کشیده بیا واسه 1ماه خودتو سیر کن.خونه هم ببر تا حداقل احسان چیزی نمیده بخوری تا یه مدت سیر باشی:):):):)

emmy

Member
آخیش یکم جون گرفتم...مرسی آسمون جون مرسی مارلیک جون....پس کیک که میگفتن اینا بود...چه خوشمزه بود...:1dco2x0p1lilzhfpg1t
یه کم برای احسان نگه داشتم بخوره شاید بهش مزه کنه بره سر یه کار درست...مدیریت اینجا که پولی نداشت....:smiliess (11):
خیلی خیلی تولد مبارک باشی مارلیک خانوم....همه ماها رو هم دعا کن البته بعد از دعا واسه آسمون جون.:bunnyearsmiley:
نهال جون مرسی که درد منو میفهمی....

آخرین ویرایش:

biologisst

New member
به به ...تولده....امشب چه قدر خوبه....از اون طرفم سالگرد ازدواج حضرت فاطمه و حضرت علی علیه السلام هم هست همه چی شاده....من عاشقه شادی هستم...میدونم شادی هم عاشق منه.... هههه

مارلیک جان تبریک میگم ایشالا همیشه به شادی و سلامتی در کنار خانواده و دوست خوبت آسمون جان باشی عزیزم
rosasrojas.jpg

marlik

New member
:thanks::rose:
به به ...تولده....امشب چه قدر خوبه....از اون طرفم سالگرد ازدواج حضرت فاطمه و حضرت علی علیه السلام هم هست همه چی شاده....من عاشقه شادی هستم...میدونم شادی هم عاشق منه.... هههه

مارلیک جان تبریک میگم ایشالا همیشه به شادی و سلامتی در کنار خانواده و دوست خوبت آسمون جان باشی عزیزم
rosasrojas.jpg

مرسی فرناز جونم.مرسی بخاطر دعای قشنگت.خوش اومدی گلم.الان احسان میاد قر میده شادتر میشی:):):):)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: emmy

bioshimi@

Well-known member
سلام .. اینجا تولده هوراا ..منم عاشق تولد ...:4d564ad6::thanks::thanks:

مارلیک عزیزم تولدت مبارک با آرزوی یه دنیا خوبی و شادکامی برای تو آبجی عزیزم

6rlxpsfibsy33rge4195.jpg

دیانا126

New member
سلاممممممممممممم

چه روز قشنگی اومدم دوستای گلم رو ببینم ، مارلیک جونممم تولدت مبارکککککککک
انشالله کیک تولد 120 سالگیت رو بخوریم
ببخشید دست خالی اومدم خبر نداشتمممممم
برات یه عمر با عزت و زندگی سراسر از شادی آرزو میکنم

marlik

New member
:thanks:
سلام .. اینجا تولده هوراا ..منم عاشق تولد ...

مارلیک عزیزم تولدت مبارک با آرزوی یه دنیا خوبی و شادکامی برای تو آبجی عزیزم

6rlxpsfibsy33rge4195.jpg

سلاممممممممممممم

سمانه جون و دیانا جون مرسی .خیلی لطف کردید .ایشالا شما هم همیشه لبت خندون باشه و موفق باشید.خوش اومدید به جشن ما:):):)

marlik

New member
:
=آسمون;555138]اینم کادوی آبجیم:)
IMG15502640.jpg

images

images

mo5456.jpg
قربون تو برم نفس من.مرسی بخاطر کادوهای خوکشلت.وجود خودت واسم 1دنیا ارزش داره.امسال یکی از قشنگترین و بهترین روز تولد بودم که تو رو داشتم.از خدا ممنونم که تو فرشته ی نازمو بهم داد که تو این روز پیشم باشی.انشالله همیشه سالم و شاد باشی و کنارم باشی.بمیرم امروز سرعتت هم کم بود حسابی اذیت شدی.1دنیا دوست دارم

eeeeeeehsan

New member
با این کادوت گاو شکم پر هم میخای!!!یکم از بقیه و نفسم یاد بگیر.با شامین هم همینطوری برخورد کردی بیچاره گرسنس وقتی تولد میبینه روح از تنش جدا میشه.شامین جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا اینجا تولده .اونم چه تولدی آبجیم زحمت کشیده بیا واسه 1ماه خودتو سیر کن.خونه هم ببر تا حداقل احسان چیزی نمیده بخوری تا یه مدت سیر باشی:):):):)

بده واست جارو خاک انداز گرفتم؟؟؟ بده به فکر تمیزی و نظافت خونتونم؟؟ بده؟ نه بده؟ نه جون آسمون بده؟؟ :smiliess (3):

اینم قر مخصوص:

20.gif
20.gif
20.gif

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
سلاممممممممممممم

سلام :ad54ad:

بچه ها ملیحه اومد یاد هبی افتادم، طفلک یا نتش مشکل داره یا حساب کابریش، بهم تو اخطار پیغام داد که مشکلی واسش پیش اومده.
جای هبی هم خالی کنید.

eeeeeeehsan

New member
مــارلیک؟ آسمون؟ پس گاو شکم پر من کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا درسته من 39 تای بقیه رو طلاق دادم ولی هنوز عیالوارم، از هرکدوم 3تا بچه هم نداشته باشم میشه 1 2 10 30 . . . خیلی میشه!!! یادتون رفته مث اینکه.. اصن خودمم یادم نبود عیالوارم :idea_majidonline:

عیالمم که امروز دلی از عزا درآوورد، پس سریعتر گاوه رو بدین که بچه هام گرسنن :)))

بالا