جهنم و ضرر بعدازظهر بازم کیک میخرم
یه مارلیک بیشترندارم کهههه
محمد صدا موزیکوببربالااااا![]()
محمد چشاتوبازکن اینوخراب نکنیا...
:rose:http://www.kelishe.com/wp-content/uploads/2012/09/birthday-cakes3.jpg
مارلیک قربونت بره عشقم.راضی نبودم ایقد عمرم خودشو به زحمت بندازه.مرسی آبجی نازمممممم
مشاهده فایلپیوست 6993
این گلا هم واسه مارلیک عزیز
با این کادوت گاو شکم پر هم میخای!!!یکم از بقیه و نفسم یاد بگیر.با شامین هم همینطوری برخورد کردی بیچاره گرسنس وقتی تولد میبینه روح از تنش جدا میشه.شامین جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا اینجا تولده .اونم چه تولدی آبجیم زحمت کشیده بیا واسه 1ماه خودتو سیر کن.خونه هم ببر تا حداقل احسان چیزی نمیده بخوری تا یه مدت سیر باشیساعت 5 صبحه
من که تا فردا شب نیستم
این کادوهای مارلیک)
![]()
شام منم مارلیک یه دونه گاو شکم پر واسم بذار کنار، مرسی28:
سلام من تولد دعوت بودم گویا هیشکی نیس
تولدت مبارک مارلیک![]()
اینم حرکات موزون![]()
به به ...تولده....امشب چه قدر خوبه....از اون طرفم سالگرد ازدواج حضرت فاطمه و حضرت علی علیه السلام هم هست همه چی شاده....من عاشقه شادی هستم...میدونم شادی هم عاشق منه.... هههه
مارلیک جان تبریک میگم ایشالا همیشه به شادی و سلامتی در کنار خانواده و دوست خوبت آسمون جان باشی عزیزم
![]()
سلام .. اینجا تولده هوراا ..منم عاشق تولد ...
مارلیک عزیزم تولدت مبارک با آرزوی یه دنیا خوبی و شادکامی برای تو آبجی عزیزم
![]()
سلاممممممممممممم
چه روز قشنگی اومدم دوستای گلم رو ببینم ، مارلیک جونممم تولدت مبارکککککککک
انشالله کیک تولد 120 سالگیت رو بخوریم
ببخشید دست خالی اومدم خبر نداشتمممممم
برات یه عمر با عزت و زندگی سراسر از شادی آرزو میکنم
قربون تو برم نفس من.مرسی بخاطر کادوهای خوکشلت.وجود خودت واسم 1دنیا ارزش داره.امسال یکی از قشنگترین و بهترین روز تولد بودم که تو رو داشتم.از خدا ممنونم که تو فرشته ی نازمو بهم داد که تو این روز پیشم باشی.انشالله همیشه سالم و شاد باشی و کنارم باشی.بمیرم امروز سرعتت هم کم بود حسابی اذیت شدی.1دنیا دوست دارم=آسمون;555138]اینم کادوی آبجیم
![]()
![]()
![]()
![]()
اااای خداااا
من از شامین خجالت میکشم ولی این احسان عین خیالشم نیست
آخه این شامین چقد گشنگی و خجالت بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این کادوت گاو شکم پر هم میخای!!!یکم از بقیه و نفسم یاد بگیر.با شامین هم همینطوری برخورد کردی بیچاره گرسنس وقتی تولد میبینه روح از تنش جدا میشه.شامین جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بیا اینجا تولده .اونم چه تولدی آبجیم زحمت کشیده بیا واسه 1ماه خودتو سیر کن.خونه هم ببر تا حداقل احسان چیزی نمیده بخوری تا یه مدت سیر باشی![]()
سلاممممممممممممم
چه روز قشنگی اومدم دوستای گلم رو ببینم ، مارلیک جونممم تولدت مبارکککککککک
انشالله کیک تولد 120 سالگیت رو بخوریم
ببخشید دست خالی اومدم خبر نداشتمممممم
برات یه عمر با عزت و زندگی سراسر از شادی آرزو میکنم