روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mri13

New member
خو چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ن ب اونکه میگفتن 4تا نه ب الن 20 تا؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هر سال ملل با روزانه بوده. امسال 12 تا روزانه برداشتن و احتمالا مثل پارسال 8 تا ملل.

mahii

New member
کی گفته کلاسای ملل هرسال نیمه دوم تشکیل میشه..................(((((:) نمی دونستید؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخ

mri13

New member
کی گفته کلاسای ملل هرسال نیمه دوم تشکیل میشه..................(((((:) نمی دونستید؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخ

یعنی یه 8 نفره و یه 12 نفره میشیم؟ من از یکی از بچه های mri پرسیدم گفت کلاساشون با همه

mahii

New member
والله تا پارسال ک اینطور بود همش کاملا در جریانم.امسال شما گفتین من یلحظه شک کردم .ولی خوب بود یجا میشد.الان همش تو چشیم خوو

پیچک

New member
خخخ شما دو تا مگه هم ک.لاس شدین؟؟؟.....دارین سر جا بحث میکنین؟؟

آخرین ویرایش:

mri13

New member
والله تا پارسال ک اینطور بود همش کاملا در جریانم.امسال شما گفتین من یلحظه شک کردم .ولی خوب بود یجا میشد.الان همش تو چشیم خوو

12 نفرو میگید تو چشیم اگه 4 نفر بودیم چی کار میکردید. اگه یه روز 2 نفر نمیومد نصف کلا.س خالی میشد! اگه سه نفر هم غایب باشه بدبخت اون یه نفر!

آخرین ویرایش:

mahii

New member
12 نفرو میگید تو چشیم اگه 4 نفر بودیم چی کار میکردید. اگه یه روز 2 نفر نمیومد نصف خالی میشد! اگه سه نفر هم غایب باشه بدبخت اون یه نفر!
واللا 4نفر بود دیگه منوشما قبول نبودیم ک اونش برام مهم نبود خووووو:)

ROJO

New member
من فقط زورم گرفته بعضی از جاهلان میان میگن ظرفیتا تغییر نکرد، بیان تحویل بگیرن اینم بچه های mri ;)

امیدوارم بترکن از حسادت
:black_eyed:

mahii

New member
من فقط زورم گرفته بعضی از جاهلان میان میگن ظرفیتا تغییر نکرد، بیان تحویل بگیرن اینم بچه های mri ;)

امیدوارم بترکن از حسادت
:black_eyed:
حالا رجو مارفتیم گواهی بگیریم ی مرده منو دوستامو دید ک قبولیدیم میگه افرین ولی خو امسال ظرفیتارو زیاد کردن خیلیا قبولیدن!!!!!!!!!!!!!دوسداشتم با پشت دست بزنم دهنش عین پنجعلی

م.صفری

New member
به به
میبینم جمعتون جمع بوده تو این چند وقته نبودم :ad54ad:
من از 22 ام خوابگاهم تاره 25 ام کلاسمون برگزار شده همه هم کلاسیا اومده بودن :14:
بد جوگیر شدیم دیگه
:riz481: دلم واسه این شکلکه تنگ شده بود

بالا