abtin13
New member
قربونت آبتین. دیگه درگیر ثبت نامیم وقت نمیشه بیام! خنثیهارو نمیدونم فکر کنم تو ردیف جنس خودشون بشینن
فدا مدا.ب سلامتی. کلاسا شروع نشده؟
قربونت آبتین. دیگه درگیر ثبت نامیم وقت نمیشه بیام! خنثیهارو نمیدونم فکر کنم تو ردیف جنس خودشون بشینن
فدا مدا.ب سلامتی. کلاسا شروع نشده؟
پس منچرا نمیدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟20 تا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟با ملل؟
خو چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ن ب اونکه میگفتن 4تا نه ب الن 20 تا؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟مللم با ماست. اگه مثل پارسال 8 تا ملل برداشته باشن 20 نفریم دیگه
خو چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ن ب اونکه میگفتن 4تا نه ب الن 20 تا؟؟؟؟؟؟؟؟از کجا میدونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید ببخشید شما چرا راست بشینید ما خانوما راست میشینیم بعله(((تو یه کلا.سیم. نه من چون آقا هستم ردیف راست میشینم
کی گفته کلاسای ملل هرسال نیمه دوم تشکیل میشه..................(((((نمی دونستید؟؟؟؟؟ خخخخخخخخخ
ببخشید ببخشید شما چرا راست بشینید ما خانوما راست میشینیم بعله(((![]()
خخخ شما دو تا مگه هم شدین؟؟؟.....دارین سر جا بحث میکنین؟؟
والله تا پارسال ک اینطور بود همش کاملا در جریانم.امسال شما گفتین من یلحظه شک کردم .ولی خوب بود یجا میشد.الان همش تو چشیم خوو
واللا 4نفر بود دیگه منوشما قبول نبودیم ک اونش برام مهم نبود خووووو12 نفرو میگید تو چشیم اگه 4 نفر بودیم چی کار میکردید. اگه یه روز 2 نفر نمیومد نصف خالی میشد! اگه سه نفر هم غایب باشه بدبخت اون یه نفر!
حالا رجو مارفتیم گواهی بگیریم ی مرده منو دوستامو دید ک قبولیدیم میگه افرین ولی خو امسال ظرفیتارو زیاد کردن خیلیا قبولیدن!!!!!!!!!!!!!دوسداشتم با پشت دست بزنم دهنش عین پنجعلیمن فقط زورم گرفته بعضی از جاهلان میان میگن ظرفیتا تغییر نکرد، بیان تحویل بگیرن اینم بچه های mri
امیدوارم بترکن از حسادت:black_eyed:
پیچک اخرش نگفتی کجا خوندی؟؟؟؟/از یونی ما از کجا خبر دارییییییی؟همش اونجایین خخ اون فرق میکرد این تو کل کشور فقط 12نفر گرفتهماهی یونی خودتونم پارسال ارشد 5 نفر گرفت دیگه