enviromental
New member
دهه شصتیها نه به خواستگاری میرن نه منتظر خواستگار می مونن چون میدونن نسل سوخته که میگن یعنی همین................:5::5::5::5:
کی گفته نیست؟
ولی خواستگاری که هم اخلاق داشته باشه هم ظاهر و تیپ متوسط به بالا هم کار مناسب داشته باشه هم تحصیلات دانشگاهی نیست، موردی مشاهده شد گزارش بدین تو گینس اسمشو ثبت کنن:65d6a5d6s:
دلیل دیگه کمبود خواستگار بی جربزه و بی جنم شدن و بی مسئولیت شدن بعضی آقایونه(البته ببخشیدا)
داداشم 36 سالشه اسم زن گرفتن که میاریم از ترس و عصبانیت قیافش طوری میشه که میترسیم پس بیفته مام دیگه چیزی نمیگیم:New (6):
بابا اینهمه خاسگار...
خدا چجوری جمعشون کنم...
ازبس زیادن نمیدونم کدومشونو انتخاب کنم یهو میبینم همشون میپرن...خخخخخ
جدی گفتمااااا
اولا که سوا کردنی نیست همش درهمهخواستگار چرت و پرت که تا بخوای هس من چنتا خوبشم سوا کردم گذاشتم کنار واسه روز مبادا...
خخخخخخ برای اولین بار با ابتین موافقم:4d564ad6::smilies-azardl (113اولا که سوا کردنی نیست همش درهمه
ثانیا بالاخره نفهمیدیم شما شوهر داری یا داری خواستگار سوا میکنی؟......:65d6a5d6s:
تکلیف خودت رو مشخص کن. آقایون تو صفن.بمونن یا برن؟:smiliess (12):
با اینکه تکلیف خودش رو مشخص کنه؟:smiliess (11):خخخخخخ برای اولین بار با ابتین موافقم:4d564ad6::smilies-azardl (113
اوهوم دقیقابا اینکه تکلیف خودش رو مشخص کنه؟:smiliess (11):
بابا اینهمه خاسگار...
خدا چجوری جمعشون کنم...
ازبس زیادن نمیدونم کدومشونو انتخاب کنم یهو میبینم همشون میپرن...خخخخخ
جدی گفتمااااا
عروس متولد 75 داماد متولد73 :
کدام گزینه صحیح است ؟
1- ما ترشیدیم رفت
2-اینا خاله بازی راه انداختن
3- دارندگی و برازندگی
4- ای تو روح عمشون !! که اینطوری احساسات ما رو جریحه دار میکنن:|
ایشالا حالا که از رکود اقتصادی خارج شدیم ..... از این رکود هم خارج بشیم .... آمین
خواستگار چرت و پرت که تا بخوای هس من چنتا خوبشم سوا کردم گذاشتم کنار واسه روز مبادا...
عاقو خواستگار می خوایم چیکار ما دهه شصتی ها واسه خودمون یه پا مردیم:4d564ad6:
کار که داریم خونه هم انشا اله می خریم ماشین هم در راهه پس آقا بالاسر واسه چی عاقو
این ک خوبه باز میگیم تو ی رنجن
الان ما ی مورد داریم تو آشناهامون پسره 63 میخاد دختر 74 بگیره....