سپی تا اول مهر تق و لقن
سپی تا اول مهر تق و لقن
من معذرت میخوام جناب روحانی شما به کارتون برسید حالا خواستید یارانه آبتینو قطع کنید:bunnyearsmiley:
من معذرت میخوام جناب روحانی شما به کارتون برسید حالا خواستید یارانه آبتینو قطع کنید:bunnyearsmiley:
مگه چی کار کرده این خواهر زاده ی گرامی ؟؟؟ بگو حالشو بگیرم) هرچند که خودم جرات ندارم بهش نزدیک شم
)
مگه چی کار کرده این خواهر زاده ی گرامی ؟؟؟ بگو حالشو بگیرم) هرچند که خودم جرات ندارم بهش نزدیک شم
)
انقد این ابتین فعال شده .. میترسم همین روزا جای ادمین رو بگیره :black_eyed:
بچه ها کسی کلاسای دانشگاهش شروع شده ؟؟؟ :black_eyed:
همه تاپیکارو دیشب آورد بالا :25r30wi:
نه نزنش گناخ داره(هرچند جرات نداری بهش نزدیک بشی):riz481:
تاپیکا رو ک بالا آوردم لباسات کثیف نشد؟:rolleyessmileyanim:
به این نتیجه رسیدم دانشگاه قزوین حراست نداره.کلا یه حراست بزرگه که توش چندتایی هم دانشجو هست
پس تو هم هواست باشه .. شاید بخوان سر شما هم کلاه بزارن ..شیفیده برا منم رفت 30ام:dadad4:سرکارم تموم کردم دیگه نمیرم حوصلم سررف
پس تو هم هواست باشه .. شاید بخوان سر شما هم کلاه بزارن ..شیفیده برا منم رفت 30ام:dadad4:سرکارم تموم کردم دیگه نمیرم حوصلم سررف
پس تو هم هواست باشه .. شاید بخوان سر شما هم کلاه بزارن ..))
- - - Updated - - -
پس تو هم هواست باشه .. شاید بخوان سر شما هم کلاه بزارن ..))
چرا ? تشریح کنh34r-smiley:
هیچی دیگه .. برین ثبت نام .. بگن گولتون زدیم .. ثبت نام تمومه :riz481:
ن من ب مسئولینمون اعتماد دارم، تازه خانومه ک تل جواب میده اینقد صداش خچنگه فک نکنم گولم بزنه:5::riz481:
شما هنوز ثبتنام نکردین عزیزم؟
نه
دیروز ز زدم گفتن 29ام ب بعد میشه، البته برا من بهتره هر چ دیرتر و نزدیکتر ب شرو ترم برم اونجا، ولی گفتم مطمئن باشم دیگه?! اخه دوستام ثبتنام کردن! اونم گف ما دانشگاه نیستیم و مو.سسه تحقیقاتی هستیم قوانین و تقویم خودمونو داریم
وااااااااااای خوشبحالت پس
هممون از اول مهر خواهیم رفت ایشالا.. منم هم بیکارم هم دلم درس میخواد خخخخخخ
استراحت ب من نیومده که اصن