روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

shiny

New member
همیشه میگن شروع کلا سا زودتر از اول مهر ولی تا 1 مهر کسی نمیاد

abtin13

New member
من معذرت میخوام جناب روحانی شما به کارتون برسید حالا خواستید یارانه آبتینو قطع کنید:bunnyearsmiley:

جناب تدبیر و امید کار داشتن نتونستن جواب شما رو بدن.اینجانب رو مامور کردن تا به تخلفات شما رسیدگی کنم و یارانتون رو قطع کنم:riz481:

- - - Updated - - -

من معذرت میخوام جناب روحانی شما به کارتون برسید حالا خواستید یارانه آبتینو قطع کنید:bunnyearsmiley:

جناب تدبیر و امید کار داشتن نتونستن جواب شما رو بدن.اینجانب رو مامور کردن تا به تخلفات شما رسیدگی کنم و یارانتون رو قطع کنم:riz481:

abtin13

New member
مگه چی کار کرده این خواهر زاده ی گرامی ؟؟؟ بگو حالشو بگیرم :)) هرچند که خودم جرات ندارم بهش نزدیک شم :))

خاله حالا شما کوتاه بیا.این دفعه حال مارو نگیر:black_eyed::25r30wi:

- - - Updated - - -

مگه چی کار کرده این خواهر زاده ی گرامی ؟؟؟ بگو حالشو بگیرم :)) هرچند که خودم جرات ندارم بهش نزدیک شم :))

خاله حالا شما کوتاه بیا.این دفعه حال مارو نگیر:black_eyed::25r30wi:

abtin13

New member
انقد این ابتین فعال شده .. میترسم همین روزا جای ادمین رو بگیره :black_eyed:

بچه ها کسی کلاسای دانشگاهش شروع شده ؟؟؟ :black_eyed:

می خوای یه شبیخون بزنیم به تاپیک و کودتا بکنیم. من بشم ادمین توام جای شفق بانو رو بگیر :a2d3:
مال ما از هفته بعد سه شنبه.کلاسا هم 3-4-5 شنبه اس.

ROJO

New member
شیفیده برا منم رفت 30ام:dadad4:سرکارم تموم کردم دیگه نمیرم حوصلم سررف

Azin E

New member
به این نتیجه رسیدم دانشگاه قزوین حراست نداره.کلا یه حراست بزرگه که توش چندتایی هم دانشجو هست

abtin13

New member
به این نتیجه رسیدم دانشگاه قزوین حراست نداره.کلا یه حراست بزرگه که توش چندتایی هم دانشجو هست

موقع ورود اسکن اثر انگشت و چشم هم انجام میدن؟ :25r30wi: .البته این خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است.:14:

sepideeee

New member
پس تو هم هواست باشه .. شاید بخوان سر شما هم کلاه بزارن .. :)))

- - - Updated - - -

پس تو هم هواست باشه .. شاید بخوان سر شما هم کلاه بزارن .. :)))

ROJO

New member
شما هنوز ثبتنام نکردین عزیزم؟

نه :(

دیروز ز زدم گفتن 29ام ب بعد میشه، البته برا من بهتره هر چ دیرتر و نزدیکتر ب شرو ترم برم اونجا، ولی گفتم مطمئن باشم دیگه?! اخه دوستام ثبتنام کردن! اونم گف ما دانشگاه نیستیم و مو.سسه تحقیقاتی هستیم قوانین و تقویم خودمونو داریم

pariya

New member
نه :(

دیروز ز زدم گفتن 29ام ب بعد میشه، البته برا من بهتره هر چ دیرتر و نزدیکتر ب شرو ترم برم اونجا، ولی گفتم مطمئن باشم دیگه?! اخه دوستام ثبتنام کردن! اونم گف ما دانشگاه نیستیم و مو.سسه تحقیقاتی هستیم قوانین و تقویم خودمونو داریم

وااااااااااای خوشبحالت پس
هممون از اول مهر خواهیم رفت ایشالا.. منم هم بیکارم هم دلم درس میخواد خخخخخخ
استراحت ب من نیومده که اصن

ROJO

New member
وااااااااااای خوشبحالت پس
هممون از اول مهر خواهیم رفت ایشالا.. منم هم بیکارم هم دلم درس میخواد خخخخخخ
استراحت ب من نیومده که اصن

دقیقا منم همینجوریم، این ویژگی بچه هاییه ک طرح رفتن، شوق و شور دارن :thumbsupsmileyanim:

PicsArt_1410681337737.jpg

mahii

New member
بچهها خوشبحالتون منچرا ازین حسا ندارم خو.؟نگرانم واسه خودم:smiliess (12)::rolleyessmileyanim:

بالا