پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
عهههههههه حبه قند توییییییی تو تو تووووو
هنوز که گیر ندادم. هنوز قراااااااره بدم سوگولی جان:))))))
به هرحال مدیره دیگه . شنیدی میگن با مدیر باش پادشاهی کن؟؟ اینم همون دیگه
ببین چقد رنگ آبی بهش میاد؟؟ ماشالا ماشالا مدیرمون

سلام به همه...به به بحث شیرین ازدواج بود....حیف شد از دست دادم
چی شده؟؟؟؟!!!!کی گفت چهل چراغ؟؟؟؟!!!!احسااااااان زود بیا خونه کارت دارم
دوستان دیگه هیچکس جز من و آسمون و مارلیک و سارا و هبه و یارا و حمید خان و نهال و فرناز و آقا محمد و خلاصه کلیه بچه های سایت حق نداره مدیر محترم احسان خان چهل چراغیان اصل یزدی را اذیت کنه.همه فهمیدین؟؟؟!!!
من حس درس ندارم...چه کنم....کمک

منو اینهمه خوشبختی محاله
02.gif
02.gif
02.gif
02.gif

nahal5555

New member
نهال مشاورت کاملا درست گفته.
منم ی مشوق بیست داشتم. اصلا اگه او نبود من امکان نداش با این انگیزه تا تهش ادامه بدم. جدای از راهنماییاش که به عنوان رتبه فرد ارشد ،عالی بود، خیلی بهم انگیزه میداد. من انجمن اونموقعا خیلی نبودم ولی تو میتونی رو ما هم حساب کنی. هروقت احساس کردی خسته شدی دیگه نا نداری بیا اینجا ی چنتا آمپول انگیزه بهت تزریق کنیم سرحال شی ....:bunnyearsmiley:

خوش به حالت....من هيشکيو ندارم....دوستامم که ماشالااااااا.....انگيزم خيلى کم شده...:sad:
حتما از شما دوستاى گلم کمک ميگيرم.
منم پاتوق هميشه سبزو بيشتر دوست دارم

sa@@ra

New member
جرأت داری جلو شمامین اسم چلچراغ بیار، اونم همشهریتونه میزنه لهت می کنه :riz481:

با من کل ننداز سارا، من خر میشماااا.. میذارم ایمونولوژیااااا :tonguesmiley:

تو خر شیمن از تو بدتر گور خر میشم:))
تو بزار منم نامه خداحافطیمو تنظیم کنم:riz481:

sa@@ra

New member
بعععععللللله من فهميدم
شامين جونى منم همينطور,دريغ از يک ذره حس...
رفتم پيش مشاور,گفتش يکيو پيدا کن برنامتو کنترل کنه تا مجبور شى بخونى....حالا دريغ از اون يه نفر که پيدا شه....

نهال بعد 90 و بوقی یکی گفت یه چیزیو تو اخبار ساعت 10 شبکه سه ببین
بعد یه گرارشم تو اخبار بود میگفت ازد.اج انگیزه میاره.....انرژی واسه درس خوندن....میگفت بدون هیچ دست خالی ازدواج کتید بعد دکتر مهندس میشید
نهال حالا تو هم دست به کار شو:))))انگیزه بگیری:25r30wi::25r30wi:

این کارو بکنی خودم میام میکشمت:sdasdasd:

hebe.nurse

New member
آغا من لایک کردم ولی بازم واسه محکم کاری میگم:)
رای من : تاپیک همیشه سبز

hebe.nurse

New member
بعد یه گرارشم تو اخبار بود میگفت ازد.اج انگیزه میاره.....انرژی واسه درس خوندن....میگفت بدون هیچ دست خالی ازدواج کتید بعد دکتر مهندس میشید

ازدواج انگیزه میاره ولی درعوض چیزای دیگه رو ازت میگیره.زمان ، شرایط ، حال درس خوندن و......
دکتر هبه. متخصص بیماری های بعد از ازدواج 597219_svartpuss[1][1].gif

sa@@ra

New member
ازدواج انگیزه میاره ولی درعوض چیزای دیگه رو ازت میگیره.زمان ، شرایط ، حال درس خوندن و......
دکتر هبه. متخصص بیماری های بعد از ازدواج مشاهده فایل‌پیوست 6854

بابا من مسخره کردم قضیه رو جدی میکیرید چرا
الردواج این سننین پایین حین درس الحرام
:riz481:

marlik

New member
من اسم تاپیکو هر چی ابجیم دوس داشته باشه منم همونو دوس دارم;-);-);-);-):):):):) بقیه کجایید؟؟حمید و سارا و شیلا جون نظراتتونو نمیگید تا 12امشب تصویب میشه ها

Immunity

Well-known member
سلام بچهاا...تبریک بمدیربخش جدیدمون دادا احسان....میکروب علوم تحقیقات نبووووود..حالا چ اصراریه اسم تاپیک عوض شهوالا

TUMS

Well-known member

اینقدر خوشگزرونی نکنید و یه کم هم بیایین تاپیک کنکور 94 به سوالا جواب بدین :bunnyearsmiley:

nahal5555

New member

واقعاااااا؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
پس من برم دست به کار بشم...زودتر میگفتی خووووو....این اسمون فقط به فکر پسرش احسانه....هی میره واسش خواستگاری..اصلا به فکر انگیزه من نیس...

Hamidvet

New member
مارلیک میگم خوووووبه من لایک زدم اون پست اسم تایپک مورد نظرمو هاااااا

نظر منم همون نظر سارا و هبه جان هست؛ در واقع نظر اوناااااا نظر منه هههههههههههه :4d564ad6: :black_eyed:

marlik

New member
پس من برم دست به کار بشم...زودتر میگفتی خووووو....این اسمون فقط به فکر پسرش احسانه....هی میره واسش خواستگاری..اصلا به فکر انگیزه من نیس...

به به نهالم هوس ازدواج کرده!!!آبجی جونم؟؟بیا نهالو دریاب.;-);-);-):):):)غصه نخور نهال جون من وابجیم هستیم یه انگیزه واست پیدا میکنیم.اصلا راه میندازین دخترم بره خاستگاری.چه عیبی داره پسرا پررو شدن;-);-);-):):):):)ولی بگم مشغول میشی درس یادت میره ها ;-);-):):):)

آسمون

New member

دخترم گول نخوریا...اینا سیاست دولت واسه افزایش جمعیته...شوور موخای چیکارمادر؟دو روز دیگه دوجین بچه میذاره تودامنت بیا و درستش کن:|
منو نگا؟تواوج جوونی با این همه بچه...امروزفرداس که نوه نتیجه داربشم...:sarma:

آسمون

New member
خوش به حالت....من هيشکيو ندارم....دوستامم که ماشالااااااا.....انگيزم خيلى کم شده...:sad:
حتما از شما دوستاى گلم کمک ميگيرم.
منم پاتوق هميشه سبزو بيشتر دوست دارم

عزیزم ما هرکاری که بتونیم واست انجام میدیم:)تو فقط لب ترکن

بالا