پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

Hamidvet

New member
ولی من قبول ندارم
خر شدن چیهه...به نظر من دست خود ادمه
باید لااقل کمه کمش 2و3 سال یه دوستی باشه تا بشه تصمیم گرفت این کار و این زندگی عاقلانه و درست هست یا نه
البته به پای هم پیر شید
بقیه حواستون جمع باشه:riz481
:
از بجث شیرین ازواج هم بیاید بیرون:(50):

آسمون که دیگه رفته توووو بحث ازدواج غرقم شده الان، کاریش نمیشه کرد؛ چششششم من میام بیرون :1dco2x0p1lilzhfpg1t

sa@@ra

New member
وقت گل نی
83917_sarcastic.gif

من تا بهمن وقت دارم ول می گردم، تو غصه منو نخور به این زودیا از دست من خلاص نمیشی!!! :New (6):

تو اسم تایپکو بزار ایمونولوژی من خودم زود از خدمتت مرخص میشم:whistle:

eeeeeeehsan

New member

اگه فکر کردی من اینکارو میکنم سخت در اشتباهی
چلچراغ چند تا کوچه بالاتره:

تو اسم تایپکو بزار ایمونولوژی من خودم زود از خدمتت مرخص میشم:whistle:

جرأت داری جلو شمامین اسم چلچراغ بیار، اونم همشهریتونه میزنه لهت می کنه :riz481:

با من کل ننداز سارا، من خر میشماااا.. میذارم ایمونولوژیااااا :tonguesmiley:

emmy

Member
سلام به همه...به به بحث شیرین ازدواج بود....حیف شد از دست دادم:smiliess (5):
چی شده؟؟؟؟!!!!کی گفت چهل چراغ؟؟؟؟!!!!احسااااااان زود بیا خونه کارت دارم:p7977cujr38iyymsu8:
دوستان دیگه هیچکس جز من و آسمون و مارلیک و سارا و هبه و یارا و حمید خان و نهال و فرناز و آقا محمد و خلاصه کلیه بچه های سایت حق نداره مدیر محترم احسان خان چهل چراغیان اصل یزدی را اذیت کنه.همه فهمیدین؟؟؟!!!:rolleyessmileyanim::whistle:
من حس درس ندارم...چه کنم....کمک

nahal5555

New member
سلام به همه...به به بحث شیرین ازدواج بود....حیف شد از دست دادم:smiliess (5):
چی شده؟؟؟؟!!!!کی گفت چهل چراغ؟؟؟؟!!!!احسااااااان زود بیا خونه کارت دارم:p7977cujr38iyymsu8:
دوستان دیگه هیچکس جز من و آسمون و مارلیک و سارا و هبه و یارا و حمید خان و نهال و فرناز و آقا محمد و خلاصه کلیه بچه های سایت حق نداره مدیر محترم احسان خان چهل چراغیان اصل یزدی را اذیت کنه.همه فهمیدین؟؟؟!!!:rolleyessmileyanim::whistle:
من حس درس ندارم...چه کنم....کمک

بعععععللللله من فهميدم
شامين جونى منم همينطور,دريغ از يک ذره حس...
رفتم پيش مشاور,گفتش يکيو پيدا کن برنامتو کنترل کنه تا مجبور شى بخونى....حالا دريغ از اون يه نفر که پيدا شه....

marlik

New member
بعععععللللله من فهميدم
رفتم پيش مشاور,گفتش يکيو پيدا کن برنامتو کنترل کنه تا مجبور شى بخونى....حالا دريغ از اون يه نفر که پيدا شه....

نهال جون تو تاپیک گروهی 94بنویس که بقیه کنترل کنن یا اینجا بنویس ما همه باهم کنترل میکنیم.قرار نیس ما اینجا یا تو تاپیک جدید فقط شیطونی کنیم قراره به همدیگه هم تو همه ی مسایل کمک کنیم مگه نه بچه ها؟؟؟

آسمون

New member
خب بچه ها جون برای اسم تاپیک امشب به مهلت24ساعت رأی گیری میکنیم.بهتره بگم لایک گیری!
من 5تا اسم انتخاب کردم ازبین نظرایی که داده بودین هرکی باهرکدوم موافقه لایک کنه پستش رو:)

آسمون

New member
3_پاتوق همیشگی خوشگذرونی بچه های ایمنی و دوستان

- - - Updated - - -

4_پاتوق همیشه سبز بچه های بامعرفت انجمن

hebe.nurse

New member
تو چرا همش به من گیر میدی هبه؟! :sdasdasd: :smilies-azardl)

(اسمت منو یاد حبه قند میندازه، بسکه تو تاپیک شیرینی میکنی واسه مدیر خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ)

عهههههههه حبه قند توییییییی تو تو تووووو:sdasdasd:
هنوز که گیر ندادم. هنوز قراااااااره بدم سوگولی جان:))))))
به هرحال مدیره دیگه . شنیدی میگن با مدیر باش پادشاهی کن؟؟ اینم همون دیگه :whistle:
ببین چقد رنگ آبی بهش میاد؟؟ ماشالا ماشالا مدیرمون:(40):

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
مرررسی
33619_rosesmile.gif

حیف که الآن دیگه زشتمه وگرنه واست تکون میدادم شادروان شی :))

نه خیالت راحت من کاری به کارت ندارم، فقط این تن بمیره خاطراتت رو تو دلت نگه دار :rolleyessmileyanim:

نه دیگههههه من کلی خاطره تو دلم نگه داشتم تا روز مدیریتت تعریف کنم ملت شادروان شن:))))))
میخوام ی روزه مشهورت کنم مدیر جان:))
همه تکرار کنن : مدیر مدیره هی هی حالا خود مدیره هی هی :tonguesmiley:

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
بذار دسم به این مدیربرسه...آن چنان حالی ازش بگیرم تا دیگه باپست بچه های من کارنداشته باشه...:mad_majidonline:

اره مامان چرا دستت نرسه. بیا خودم واسطه میشم دسستت راحتتر بهش برسه:)))))
تازه میخواد نازنین خاطره های منم حذف کنه:tonguesmiley:

hebe.nurse

New member
بعععععللللله من فهميدم

نهال مشاورت کاملا درست گفته.
منم ی مشوق بیست داشتم. اصلا اگه او نبود من امکان نداش با این انگیزه تا تهش ادامه بدم. جدای از راهنماییاش که به عنوان رتبه فرد ارشد ،عالی بود، خیلی بهم انگیزه میداد. من انجمن اونموقعا خیلی نبودم ولی تو میتونی رو ما هم حساب کنی. هروقت احساس کردی خسته شدی دیگه نا نداری بیا اینجا ی چنتا آمپول انگیزه بهت تزریق کنیم سرحال شی ....:bunnyearsmiley:

بالا