پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

آسمون

New member
به جای اینکه به من بخندی برو از خدا بترس :25r30wi:
اوخ اوخ خوب شد گفتی، اصن حواسم نبود.
این الهام اومده رو اعصاب من هی میگه وایرلسم قطع شده.. یکی نیست بگه شما دخترا وایرلس میخواین چیکار اصن :smilies-azardl (12) دو ساعته الاف اونم.

آی آی آی این الهام و درد بی درمون دهههه:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8:
اسم به این قشنگی رو باید لطیف صداکنی...
یه کار درست انجام داده باشی تو عمرت همینه پسزم:)

Hamidvet

New member
آره، تازشم قبل اینکه تو بیای دو تا بودیم، بلایی نبود سرمون نیارن. :sad: چون محمد همیشه کم پیداست!

ملاحظه میکنی حمید آقا؟این شکلک به عنوان مدرکی برای تأییدحرفای بندس...ایقدبه پسرم خوش گذشته دلش برای روزایی که تنهابودوتوجه ما بهش بیشتربودتنگ شده و ازبودن شماچنان ناراحته که بغض کرده...
آخییی پسرم اکشال نداره...خودم بهت توجه میکنم عزیزم...گریه نکن مدیرشدی خوبیت نداره ها...

دخترا اکثرا حرفارو چپه تفسیر میکنند، آخه تا کی میخواین اینجوری باشین هااا، تا کی؟ :13: :smiliess (3):

نه آسومن (اسم یک ابرقهرمان جدیده، میخای اسم شما باشه عایاااا؟! :rolleyessmileyanim:) ایشون طاقتش از دست شماها سر اومده تو تاپیک!

Hamidvet

New member
خداببخشه مادر ماچیکاره ایم...:sarma:
آخییی بسلامتی...
خب پس مجرده واسش زن بگیریم...دخترای تاپیک همه مرتب ودس به سینه وایسین؟میخاییم داداش سارارو تاجمعه عیال وارکنیم:-D

راستش از داداشت گفتی یاد دوران مجردی داداش خودم افتادم که چقد حااال میداد...داداشای نامرت تازن میگیرن معرفتشون کم میشه...تاسر سفره عقدم خوبنا...بعدش نمیدونم خانومشون چی توگوششون میخونه که دیگه جرأت ندارن جلوش مث قبل باشن...ساری که رفتیم داداشم مجردی اومد ایقد حااال دادکه نگووو.طفلی برگشتنی گف هرچى اینجاگذشت روبذارین بمونه همینجا:-D

دخترا تا خودشون مجردن میخوان خودشونو زووووودی عروس کنند، بعدشم که ازدواج کردند باز ول کن قضیه نیستند و میخوان واسه یک پسر مجرد (از بین آشناها) هرجوووووور و جبرررررر و زوووووری شده عروس پیدا کنند.

قضیه داداش سارا و آسمون! هم همینه؛ خووو بابا راحتشون بذار، حتما شماها باید شیطونی و بلائی در وکنید از خودتون؟ :mad_majidonline:

eeeeeeehsan

New member
آخ آخ آخ الهی بمیرم...
موقع نوشتن اسما هی گفتم کسی جانمونه ها...اماحواسم پرت بود ایجوری شد...
نداجون شما تاج سرمن هسی...بذارش بحساب کم حواسی ننه پیرتون:14:

ایشالا، کی به سلامتی؟ مُردی چی میدین؟ چلوکباب یا آبگوشت؟ :smiliess (3):

ندا دروغ میگه، از قصد اسمتو نیاوورد!!

معلومه که راس میگممم اصن ازمن دروغ شنیدی تاحالا؟؟

من با یه گوشی و نت داغون تاهرجادرتوانم هس پست میذارم بلا...

من جات بودم تا الآن طلاقش داده بودم، به چه دردی میخوره پس؟ چرا واست یه لپ تاپ نمیگیره؟؟ :mad_majidonline:

sa@@ra

New member
خداببخشه مادر ماچیکاره ایم...:sarma:
آخییی بسلامتی...
خب پس مجرده واسش زن بگیریم...دخترای تاپیک همه مرتب ودس به سینه وایسین؟میخاییم داداش سارارو تاجمعه عیال وارکنیم:-D

راستش از داداشت گفتی یاد دوران مجردی داداش خودم افتادم که چقد حااال میداد...داداشای نامرت تازن میگیرن معرفتشون کم میشه...تاسر سفره عقدم خوبنا...بعدش نمیدونم خانومشون چی توگوششون میخونه که دیگه جرأت ندارن جلوش مث قبل باشن...ساری که رفتیم داداشم مجردی اومد ایقد حااال دادکه نگووو.طفلی برگشتنی گف هرچى اینجاگذشت روبذارین بمونه همینجا:-D

اسمون :))) زن میخواد چیکار والا
خودش که اعلام کرده نمیخوام..کلا سیستمش متفاوته ....نه این بلکه پسرعموهام هم همینطورن تو فاز زن و بچه و ازدواج نیستن:riz481:
البته به نظر من که کار خوبی میکنن....
یکبار یکی تو فامیل گفت ما دوست داریم عروسی بهداد (داداش مربوطه ما) رو ببینه...اون موقغ 24 سالش بود:25r30wi:
طرف رو شست پهن کرد تو افتاب....دیگه کسی چرات تکرد چیزی بگه.....یه پا دیکتاتوره واسه خودش:black_eyed:

sa@@ra

New member
اجسان رشته موردعلاقت خیلی خوبه سربازی رو میگم ها:riz481::riz481:
کی به سلامتی میری برای ثبت نام ؟از کی کلاسها شروع میشه؟:black_eyed:

آسمون

New member
اجسان رشته موردعلاقت خیلی خوبه سربازی رو میگم ها:riz481::riz481:

سارایی؟دوس داری هی ازجمعه شب بحرفیم ؟ازخدافظی توفرودگاة؟
گناه داره پسرمواذیتش نکن...آهش یخمون رو میگیره ها...

sa@@ra

New member
سارایی؟دوس داری هی ازجمعه شب بحرفیم ؟ازخدافظی توفرودگاة؟
گناه داره پسرمواذیتش نکن...آهش یخمون رو میگیره ها...

اره خودمم پشیمون شدم
نه بابا دیگه پوست من کلفت شده :)) بحرفیدم چیزیم نمیشه:riz481: احسان میدونه شوخی هس:sadsmiley:
میره کریسمس میاد:riz481:
دیگه با اوو و وایبر و این چیزا ادم دلتنگی نمیگیره زیاد

آسمون

New member
دخترا اکثرا حرفارو چپه تفسیر میکنند، آخه تا کی میخواین اینجوری باشین هااا، تا کی؟ :13: :smiliess (3):

نه آسومن (اسم یک ابرقهرمان جدیده، میخای اسم شما باشه عایاااا؟! :rolleyessmileyanim:) ایشون طاقتش از دست شماها سر اومده تو تاپیک!

ای باباحمید شما نکته حرفارونمیگیرین من کمک میکنم جابیفته واستون،بد میکنم؟

گفتی آسومن یاد یوزارسیف افتادم:-d

آسمون

New member
دخترا تا خودشون مجردن میخوان خودشونو زووووودی عروس کنند، بعدشم که ازدواج کردند باز ول کن قضیه نیستند و میخوان واسه یک پسر مجرد (از بین آشناها) هرجوووووور و جبرررررر و زوووووری شده عروس پیدا کنند.

قضیه داداش سارا و آسمون! هم همینه؛ خووو بابا راحتشون بذار، حتما شماها باید شیطونی و بلائی در وکنید از خودتون؟ :mad_majidonline:

حمیدجان چرا ناراحت میشی خووو
بچه ها حمید رو میذاریم تو الویت..گویا از بهداد واجب تره:)

آسمون

New member

اسمون :))) زن میخواد چیکار والا
خودش که اعلام کرده نمیخوام..کلا سیستمش متفاوته ....نه این بلکه پسرعموهام هم همینطورن تو فاز زن و بچه و ازدواج نیستن:riz481:
البته به نظر من که کار خوبی میکنن....
یکبار یکی تو فامیل گفت ما دوست داریم عروسی بهداد (داداش مربوطه ما) رو ببینه...اون موقغ 24 سالش بود:25r30wi:
طرف رو شست پهن کرد تو افتاب....دیگه کسی چرات تکرد چیزی بگه.....یه پا دیکتاتوره واسه خودش:black_eyed:

بابا حرف ازدواج که شوخی بود...خودمم همین نظرودارم...حتی به نامزدم هم میگم اشتب کرده:-dفقط میخاسم بدونم داداشت مجرده که ایقد خوبین باهم...
توفامیل ماحتی دختراهم قصد ازدواج ندارن چه برسه به پسرا...من ایقد خجالت میکشم چن ماه دیگه باخبرمیشن:|حسابی سوژه میشم:-(

sa@@ra

New member
بابا حرف ازدواج که شوخی بود...خودمم همین نظرودارم...حتی به نامزدم هم میگم اشتب کرده:-dفقط میخاسم بدونم داداشت مجرده که ایقد خوبین باهم...
توفامیل ماحتی دختراهم قصد ازدواج ندارن چه برسه به پسرا...من ایقد خجالت میکشم چن ماه دیگه باخبرمیشن:|حسابی سوژه میشم:-(

خوبه همه همینو میگن.....بعد ازدواج:black_eyed:

eeeeeeehsan

New member
اجسان رشته موردعلاقت خیلی خوبه سربازی رو میگم ها:riz481:

وقت گل نی
83917_sarcastic.gif

من تا بهمن وقت دارم ول می گردم، تو غصه منو نخور به این زودیا از دست من خلاص نمیشی!!! :New (6):

eeeeeeehsan

New member
اره خودمم پشیمون شدم
نه بابا دیگه پوست من کلفت شده :)) بحرفیدم چیزیم نمیشه:riz481: احسان میدونه شوخی هس
میره کریسمس میاد:riz481:
دیگه با اوو و وایبر و این چیزا ادم دلتنگی نمیگیره زیاد

نه شوخی کجا بود، من ناراحت شدم، یالا از دلم در بیار.. :smiliess (7):

آسمون

New member
اما من جدی گفتم سارا...قضیه ما قرار نبود ایجوری بشه ...هردوتامون خرشدیم:-d

- - - Updated - - -

اما من جدی گفتم سارا...قضیه ما قرار نبود ایجوری بشه ...هردوتامون خرشدیم:-D

Hamidvet

New member

- - - Updated - - -

اوووووواااااااااااا چرا؟ .... :smiliess (8): :whistle:

sa@@ra

New member

- - - Updated - - -

ولی من قبول ندارم
خر شدن چیهه...به نظر من دست خود ادمه
باید لااقل کمه کمش 2و3 سال یه دوستی باشه تا بشه تصمیم گرفت این کار و این زندگی عاقلانه و درست هست یا نه
البته به پای هم پیر شید
بقیه حواستون جمع باشه:riz481
:
از بجث شیرین ازواج هم بیاید بیرون:(50):

آخرین ویرایش:
بالا