پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

sa@@ra

New member
بیا هنو هیچی نشده
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی eeeeeeehsan به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.

معلوم نیست چقدر پیام داده التماس کرده مدیر شده:25r30wi::25r30wi:

Hamidvet

New member
آره، تازشم قبل اینکه تو بیای دو تا بودیم، بلایی نبود سرمون نیارن. :sad: چون محمد همیشه کم پیداست!

آقا مدیر اجازه؟؟؟
اقا ما دوس داریم اسپم بذاریم ، لایک نکنیم ، با همگدیگه دعوا کنیم ، به حمید آقا که سوگولیه زور بگیم ، حرفای بد بد بزنیم ، بریم تاپیکای دیگه رو اشغال کنیم ، دست تو دماغمون کنیم، و همین تاپیک رو با همین اسم تا ابد ادامه بدیم.
آقا ما کیو باید ببینیم؟؟؟:whistle:

تو چرا همش به من گیر میدی هبه؟! :sdasdasd: :smilies-azardl (12)

(اسمت منو یاد حبه قند میندازه، بسکه تو تاپیک شیرینی میکنی واسه مدیر خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ)

eeeeeeehsan

New member
ببین آق مدیر داری زور میگیآ :)))
عاقو خب میشه تو تاپیک ایمنی باشه ولی ایمنی تو اسمش نباشه!!
ولی باوشه مو هم مظلووووووووم آق مدیر. هرچی شوما بوگوی
من میگم اینجوری شاید کسی مث من شه دیر اینجا رو کشف کنه.و حسرت بخوره که چرا تا حالا گول اسمشو خورده:) وگرنه من که هستمممممممم حالا چه کلاه به سر چه سر به کلاه. فرقی نداره خوووووو

حالا فعلن هنوز تا آخر شهریور هست. درستش می کنم، همه رو من راضی نگه میدارم خیالت راحت :28:
تو اصن اگه اگه نباشی من پا میشم میام در خونتون آبروریزی راه میندازم مگه دست خودته نیای :mad_majidonline:

مدیر بی اختیار احسانوک احسانوکککککک(اااا ببخشید اون بختیار بود:thumbsupsmileyanim:)

نگو ندوک :smiliess (7):

eeeeeeehsan

New member
ندا بس که سرشو تو هر تاپیکی کرد ....بس که مخ شفق مدیر رو خورد ...واسه که ناکام نره سربازی دیگه دلشون سوخت:25r30wi:

من نمیام جرات داری دست به یقه من بزن:))
اتوش خراب میشه

بیا هنو هیچی نشده
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی eeeeeeehsan به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.

معلوم نیست چقدر پیام داده التماس کرده مدیر شده:25r30wi:

به جای اینکه به من بخندی برو از خدا بترس :25r30wi:
اوخ اوخ خوب شد گفتی، اصن حواسم نبود.
این الهام اومده رو اعصاب من هی میگه وایرلسم قطع شده.. یکی نیست بگه شما دخترا وایرلس میخواین چیکار اصن :smilies-azardl (12) دو ساعته الاف اونم.

yara

New member
::

سلام یارا جون.خوش اومدی.تاپیک خودته گلم.قدمت رو چشم

فدات مارلیک جان...لطف داری عزیزم...
سلام یارا خانم
شما رو چشم ما جا دارین.
با کمال میل ولی اگه قراره باشین باید همیشگی باشین، و نشه که یهو کم پیدا یا ناپیدا بشین. :))

ممنون اقااحسان...خوو من عذر موجه دارم نیتونم همیشه باشم ...یکم درگیر زندگی و اینام...ولی چشم سعی میکنم باشم
یارا خانوم خوش اومدی:whistle:
فقط قبلش باید تعهد بدید که همیشه سبز باشید:))) نشه ی وقت نارنجی یا زرد یا قرمز شیدآ :smiliess (8):

ممنون دوست خوبم....خیلی لطف دارین....چشم هرچی شمابگین

3187550749e6.gif

3187550749e6.gif

nahal5555

New member
آهای ملت...
احسان
هبه
شامین
سارا
حمید
شیلا
فرناز
نهال
زیبا
سحر
آبجی
محمد
یارا
سمیه

ملیحه
بچه ها مدیونین اگه پست بذارینا...باباکوجایین آخهه؟
واقعا کسی حرفی واسه گفتن نداره؟
ننه آسمون من هستم,ولى هروقت ميام اينجا هيشکى نيست....:sarma:

nahal5555

New member
بچه ها امیدوارم لایق باشم بتـونم به بچه ها و تاپیک ایمنی کمک کنم. :rose:

تاپیک هم من نظرم اینه اسمش رو هم بذاریم؛

پاتوق همیشه سبز بچه های ایمنی شناسی یا پاتوق همیشه سبز بچه های ایمونولوژی

به این دلیل میگم ایمنی شناسی بیاد تو اسمش چون جای این پاتوق تو بخش ایمنیه.
اونایی هم که ایمنی نیستن دلیلی نمیبینم که نیان تو این پاتوق، چون قبلن بودن و میدونم با معرفت تر از اینان که دیگه کم پیدا بشن
:28:
اصن اگه نیان خودم یقشون رو میگیرم پرتشون می کنم تو تاپیک :))
ااااايييييششششششششش,بعضيا چقد خودشونو ميگيرن,احسان تو که اينجورى نبودى؟؟؟؟؟؟:25r30wi:

emmy

Member
:thanks:آفرین بر احسان خان گل ..میدونستم این پسر آخرش برای خودش مدیر میشه..:thumbsupsmileyanim:
هیچکس نمیتونه مثل احسان خان مدیر بشه..میگین نه امتحان کنین....:black_eyed:
راستی احسان خان پیام خصوصی ممنوع...اول من میخونم اگر محتواش اسلامی ایرانی بود بهت منتقل میکنم.:New (6):

eeeeeeehsan

New member
ااااايييييششششششششش,بعضيا چقد خودشونو ميگيرن,احسان تو که اينجورى نبودى؟؟؟؟؟؟:25r30wi:

ای نهال بنجس،
آغا خداییش من خودمو گرفتم؟؟ نه جون من خودمو گرفتم؟ نه مرگ من گرفتم؟ نه تو چشام نگاه کن من گرفتم خودمو یا نه؟؟ :25r30wi:

اسم تاپیک هرچی شما بگین اصن. یکی پیدا نمیشه نظر قطعی بده خب!!!

eeeeeeehsan

New member
:thanks:آفرین بر احسان خان گل ..میدونستم این پسر آخرش برای خودش مدیر میشه..
هیچکس نمیتونه مثل احسان خان مدیر بشه..میگین نه امتحان کنین....
راستی احسان خان پیام خصوصی ممنوع...اول من میخونم اگر محتواش اسلامی ایرانی بود بهت منتقل میکنم.:New (6):

:25r30wi:
عیال من مخلصتم،
اصن با این تعریفایی که امشب کردی همین الآن میرم 39 تای بقیه رو طلاق میدم
33619_rosesmile.gif

بیا اصن پسووردمم میدم کلن خودت جلوس کن واسه مدیریت :)))

آسمون

New member
یعنی فقط 3 تا پسر وسط این همه دخخخخخختر؟! ... :whistle:

شما واین همه خوشبختی محالههه نه؟
درپوست خود نمیگنجید؟
حالا آرامش خودتوحفظ کن حمید جان کم کم مث احسان با این سعادت بزرگی که نصیبت شده کنارمیای:thumbsupsmileyanim:

آسمون

New member
آره، تازشم قبل اینکه تو بیای دو تا بودیم، بلایی نبود سرمون نیارن. :sad: چون محمد همیشه کم پیداست!

ملاحظه میکنی حمید آقا؟این شکلک به عنوان مدرکی برای تأییدحرفای بندس...ایقدبه پسرم خوش گذشته دلش برای روزایی که تنهابودوتوجه ما بهش بیشتربودتنگ شده و ازبودن شماچنان ناراحته که بغض کرده...
آخییی پسرم اکشال نداره...خودم بهت توجه میکنم عزیزم...گریه نکن مدیرشدی خوبیت نداره ها...

آسمون

New member
پس اسم من کو؟؟؟؟:(50):

آخ آخ آخ الهی بمیرم...
موقع نوشتن اسما هی گفتم کسی جانمونه ها...اماحواسم پرت بود ایجوری شد...
نداجون شما تاج سرمن هسی...بذارش بحساب کم حواسی ننه پیرتون:14:

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
آقا مدیر اجازه؟؟؟
اقا ما دوس داریم اسپم بذاریم ، لایک نکنیم ، با همگدیگه دعوا کنیم ، به حمید آقا که سوگولیه زور بگیم ، حرفای بد بد بزنیم ، بریم تاپیکای دیگه رو اشغال کنیم ، دست تو دماغمون کنیم، و همین تاپیک رو با همین اسم تا ابد ادامه بدیم.
آقا ما کیو باید ببینیم؟؟؟:whistle:

بیاخودموببین عزیزم...:)

- - - Updated - - -

غصه نخور، :28: مشکل از چشای آسمونه، رفته دریا چشاش شور شده کور شده :|

:5:راس میگه نداجون...باچیزایی که دیدم مخمم تاب برداشت آغا...برا همین اختلال حواس پیداکردم...
آب دریاچشاموشورکرده...میخام مدیریت احسانوچشم بزنم:-D

آسمون

New member
بچه ها امیدوارم لایق باشم بتـونم به بچه ها و تاپیک ایمنی کمک کنم. :rose:

تاپیک هم من نظرم اینه اسمش رو هم بذاریم؛

پاتوق همیشه سبز بچه های ایمنی شناسی یا پاتوق همیشه سبز بچه های ایمونولوژی

به این دلیل میگم ایمنی شناسی بیاد تو اسمش چون جای این پاتوق تو بخش ایمنیه.
اونایی هم که ایمنی نیستن دلیلی نمیبینم که نیان تو این پاتوق، چون قبلن بودن و میدونم با معرفت تر از اینان که دیگه کم پیدا بشن
:28:
اصن اگه نیان خودم یقشون رو میگیرم پرتشون می کنم تو تاپیک :))

منم دوس داشتم اسم ایمنی توش باشه...اما دیگه واسم فرق نداره هرچی باشه خودم عضو فعالشم...
موافقین امشب رأی گیری کنیم؟احسان جان یه اسم ایمنی دار و چن تا اسم قشنگ که بچه ها وخودت پیشنهاددادی رو شماره بزن و بذار امشب رأی میگیریم.هرکی اسم تاپیک واسش مهمه امشب بیاد:)

بچه ها جای تاپیک تحت مدیریت احسان باشه بهتره;-)

آسمون

New member
آهای ملت...
احسان
هبه
شامین
سارا
حمید
شیلا
فرناز
نهال
زیبا
سحر
آبجی
محمد
یارا
سمیه
ملیحه
ندااااااجووون
بچه ها مدیونین اگه پست بذارینا...باباکوجایین آخهه؟
واقعا کسی حرفی واسه گفتن نداره؟

............

آخرین ویرایش:

آسمون

New member
بابا این همه میگن که اسمشو ایمنی نزارین چون انحصاری میشه باز شما کار خودتو میکنی
به این که نمیگن نظرسنجی:65d6a5d6s:

نداجونم توخودشو ناراحت نکن!امشب دیگه تکلیفش روشن میشه..همونجورکه بچه های غیرایمنی دوس دارن ایمنی نداشته باشه چن نفرم دوس دارن ایمنی باشه...پس بهتره رأی بگیریم تابعداحرفی نباشه:)

آسمون

New member
ببخشید دیگه به خوبی خودتون اسمون جون:))
نه....جمعه شب میره:sad:
اره مجرده:motat
:

خداببخشه مادر ماچیکاره ایم...:sarma:
آخییی بسلامتی...
خب پس مجرده واسش زن بگیریم...دخترای تاپیک همه مرتب ودس به سینه وایسین؟میخاییم داداش سارارو تاجمعه عیال وارکنیم:-D

راستش از داداشت گفتی یاد دوران مجردی داداش خودم افتادم که چقد حااال میداد...داداشای نامرت تازن میگیرن معرفتشون کم میشه...تاسر سفره عقدم خوبنا...بعدش نمیدونم خانومشون چی توگوششون میخونه که دیگه جرأت ندارن جلوش مث قبل باشن...ساری که رفتیم داداشم مجردی اومد ایقد حااال دادکه نگووو.طفلی برگشتنی گف هرچى اینجاگذشت روبذارین بمونه همینجا:-D

بالا