آره، تازشم قبل اینکه تو بیای دو تا بودیم، بلایی نبود سرمون نیارن. :sad: چون محمد همیشه کم پیداست!
آقا مدیر اجازه؟؟؟
اقا ما دوس داریم اسپم بذاریم ، لایک نکنیم ، با همگدیگه دعوا کنیم ، به حمید آقا که سوگولیه زور بگیم ، حرفای بد بد بزنیم ، بریم تاپیکای دیگه رو اشغال کنیم ، دست تو دماغمون کنیم، و همین تاپیک رو با همین اسم تا ابد ادامه بدیم.
آقا ما کیو باید ببینیم؟؟؟![]()
ببین آق مدیر داری زور میگیآ))
عاقو خب میشه تو تاپیک ایمنی باشه ولی ایمنی تو اسمش نباشه!!
ولی باوشه مو هم مظلووووووووم آق مدیر. هرچی شوما بوگوی
من میگم اینجوری شاید کسی مث من شه دیر اینجا رو کشف کنه.و حسرت بخوره که چرا تا حالا گول اسمشو خوردهوگرنه من که هستمممممممم حالا چه کلاه به سر چه سر به کلاه. فرقی نداره خوووووو
مدیر بی اختیار احسانوک احسانوکککککک(اااا ببخشید اون بختیار بود:thumbsupsmileyanim![]()
ندا بس که سرشو تو هر تاپیکی کرد ....بس که مخ شفق مدیر رو خورد ...واسه که ناکام نره سربازی دیگه دلشون سوخت:25r30wi:
من نمیام جرات داری دست به یقه من بزن)
اتوش خراب میشه
بیا هنو هیچی نشده
ظرفیت صندوق پیام های خصوصی eeeeeeehsan به اتمام است و تا زمانی که اقدام به خالی کردن صندوق نکند نمیتواند پیام خصوصی جدید بپذیرد.
معلوم نیست چقدر پیام داده التماس کرده مدیر شده:25r30wi:
::
سلام یارا جون.خوش اومدی.تاپیک خودته گلم.قدمت رو چشم
سلام یارا خانم
شما رو چشم ما جا دارین.
با کمال میل ولی اگه قراره باشین باید همیشگی باشین، و نشه که یهو کم پیدا یا ناپیدا بشین.)
یارا خانوم خوش اومدی
فقط قبلش باید تعهد بدید که همیشه سبز باشید)) نشه ی وقت نارنجی یا زرد یا قرمز شیدآ :smiliess (8):
ننه آسمون من هستم,ولى هروقت ميام اينجا هيشکى نيست....:sarma:آهای ملت...
احسان
هبه
شامین
سارا
حمید
شیلا
فرناز
نهال
زیبا
سحر
آبجی
محمد
یارا
سمیه
ملیحه
بچه ها مدیونین اگه پست بذارینا...باباکوجایین آخهه؟
واقعا کسی حرفی واسه گفتن نداره؟
ااااايييييششششششششش,بعضيا چقد خودشونو ميگيرن,احسان تو که اينجورى نبودى؟؟؟؟؟؟:25r30wi:بچه ها امیدوارم لایق باشم بتـونم به بچه ها و تاپیک ایمنی کمک کنم. :rose:
تاپیک هم من نظرم اینه اسمش رو هم بذاریم؛
پاتوق همیشه سبز بچه های ایمنی شناسی یا پاتوق همیشه سبز بچه های ایمونولوژی
به این دلیل میگم ایمنی شناسی بیاد تو اسمش چون جای این پاتوق تو بخش ایمنیه.
اونایی هم که ایمنی نیستن دلیلی نمیبینم که نیان تو این پاتوق، چون قبلن بودن و میدونم با معرفت تر از اینان که دیگه کم پیدا بشن :28:
اصن اگه نیان خودم یقشون رو میگیرم پرتشون می کنم تو تاپیک)
ااااايييييششششششششش,بعضيا چقد خودشونو ميگيرن,احسان تو که اينجورى نبودى؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
:thanks:آفرین بر احسان خان گل ..میدونستم این پسر آخرش برای خودش مدیر میشه..
هیچکس نمیتونه مثل احسان خان مدیر بشه..میگین نه امتحان کنین....
راستی احسان خان پیام خصوصی ممنوع...اول من میخونم اگر محتواش اسلامی ایرانی بود بهت منتقل میکنم.:New (6):
آره تو که راست میگی![]()
خودت هیچوقت نیستی حالا از ما گلایه می کنی!! :mad_majidonline:
یعنی فقط 3 تا پسر وسط این همه دخخخخخختر؟! ...![]()
اغا من خیلی پست گذاشتم فک کنم مدیر جدید که اومده پاکشون میکنه همش. نمیدونم چرا:tonguesmiley:
آره، تازشم قبل اینکه تو بیای دو تا بودیم، بلایی نبود سرمون نیارن. :sad: چون محمد همیشه کم پیداست!
پس اسم من کو؟؟؟؟50):
آقا مدیر اجازه؟؟؟
اقا ما دوس داریم اسپم بذاریم ، لایک نکنیم ، با همگدیگه دعوا کنیم ، به حمید آقا که سوگولیه زور بگیم ، حرفای بد بد بزنیم ، بریم تاپیکای دیگه رو اشغال کنیم ، دست تو دماغمون کنیم، و همین تاپیک رو با همین اسم تا ابد ادامه بدیم.
آقا ما کیو باید ببینیم؟؟؟![]()
غصه نخور، :28: مشکل از چشای آسمونه، رفته دریا چشاش شور شده کور شده :|
بچه ها امیدوارم لایق باشم بتـونم به بچه ها و تاپیک ایمنی کمک کنم. :rose:
تاپیک هم من نظرم اینه اسمش رو هم بذاریم؛
پاتوق همیشه سبز بچه های ایمنی شناسی یا پاتوق همیشه سبز بچه های ایمونولوژی
به این دلیل میگم ایمنی شناسی بیاد تو اسمش چون جای این پاتوق تو بخش ایمنیه.
اونایی هم که ایمنی نیستن دلیلی نمیبینم که نیان تو این پاتوق، چون قبلن بودن و میدونم با معرفت تر از اینان که دیگه کم پیدا بشن :28:
اصن اگه نیان خودم یقشون رو میگیرم پرتشون می کنم تو تاپیک)
آهای ملت...
احسان
هبه
شامین
سارا
حمید
شیلا
فرناز
نهال
زیبا
سحر
آبجی
محمد
یارا
سمیه
ملیحه
ندااااااجووون
بچه ها مدیونین اگه پست بذارینا...باباکوجایین آخهه؟
واقعا کسی حرفی واسه گفتن نداره؟
بابا این همه میگن که اسمشو ایمنی نزارین چون انحصاری میشه باز شما کار خودتو میکنی
به این که نمیگن نظرسنجی:65d6a5d6s:
ببخشید دیگه به خوبی خودتون اسمون جون)
نه....جمعه شب میره:sad:
اره مجرده:motat: