eeeeeeehsan
New member
پسرخالم ۴ سالشه ، گرفتیمش با هزار بدبختی آشغالای دماغشو تخلیه کردیم
بعد گریه میکنه میگه : بذارش سرجاش!
))
بعد گریه میکنه میگه : بذارش سرجاش!
وووووووئی دعوای دخترا دیدن داره خدائیییییش![]()
یک بار دیگم رفته بودیم مسافرت...داشتیم از شهر مورد نظر بازگشت میکردیم نمیگم که یه وقت صاحباش میان:دی
موقع دریافت کارت پرواز صف شلوع بود 2 تا از مسافرا زن بودن دعواشون شد) اهل همون شهره هم بودن ...بعد یکیشون اون یکیو ویشکون گرفت
)):25r30wi::25r30wi:
اون یکی هم گرفت روسریشو کشید عالی بود یعنی هاااا
موقع سوار شدن هم از قضا کنار هم افتادن بعد مهمانداره جداشون کرد:25r30wi:
چند بار تا حالا دیدی؟ :33:
چون ندیدم میگم دیگه ههههههههه سلام
ولی احسان خدااااااااائی این دخترام نیاز به اصلاح بینائی و عینک دارناااااا؛ آخه همه چی رو دووووووووور میبینن!! از جمله ماهارو که خوشتیپیییییم :riz481: خخخخخخخخخ
فکر کردم دیدی؛ برات جالب بوده...!
ســـلام
بابا اینا از ترس اینکه یهو از زیبایی ما پس نیافتن مارو از دور میبینن :thumbsupsmileyanim:
یادم نمیاد که گیس کشی کرده باشم و...... چون تک دختر فامیل بودم و دورو برم پسر بود به شیوه اونا بزرگ شدم ولی به چشم دیدم:riz481:
اتقافا به کوری چش تو دعوا نمیکنیم
تو خوابگاه رفته بودم دو تا دختر دعواشون شد گیس کشی لگد یه وضغی یه دسته موی دختره کنده شد:riz481:
سلام به همه....دوستان گلم توصیه میکنم حتی از فواصل خیلی دور هم پسرا رو نبینین....به نفع همه است.
آقایون عزیز سایت ...من به عنوان یک دختر جوری چکتون میزنم....جوری چکتون میزنم که برین بچسبین به دیوار عینهون پوستر:sarma:
ولی خدایی دعوا یا باید حسابی حرفهای ادبی درش ردوبدل بشه!!!یا واقعن بزنن همو نصف کنن...وگرنه بقیه کارا دیگه دعوا نیست که سوسول بازیه!!!!
:5: عیال تو که اینقدر خشن نبودی که!!!
آغا دعوا رو ول کنید، این دیگه ثابت شدست دخترا بلد نیستن دعوا کنن :sdasdasd:
ولی اگه میخواین خوشبخت بشین و نترشین منو و حمید رو باید از نزدیک ببینید، اونوقت نظرتون در مورد پسملا عوض میشه :a2d3:
آقا حمید من فقط چون فکر کردم شما بحث رو جدی گرفتید گوشزد کردم .وگرنه اینجا ما همه با هم رفیقیم.ما همه باهم رفیقیم شمام مث همه ی بچه های این تاپیکید خوبید.اخه خوبا دور هم جمع میشن;-);-)
بااااااشه تمومش کن همینجا.
مارلیک عزیز اگه از حرفام ناراحت شدی ببخشید شوخی بود.
علی ای حال،
:rose: ... من ازت رسما عذرخواهی میکنم دوست عزیز ... :rose:
راستی آقا دکتر حمید عزیز...چقدر طول میکشه دیابت گربه ها خوب بشه...یعنی پانکراسشون ترمیم بشه؟؟؟؟
احسان ماروباش...پس توازچی خبر داری پسر؟؟؟مهره مارنداش که منو ایجوراسیر نمیکرد...:-d
سلام برو بچچچچچچچچچچچ:
میبینم که عضو جدید داریممممممممم:smiliess (8)حمید آقا)!!!!!
مقدمتان گلباران:rose:
هییییشششششششششششششششششششششکیییییییییییییی نمیتونه به آبجی مارلیک چپپپپپپپپ نگاه کنه گفته باشششمممممم:13::thumbsupsmileyanim:
الهی قربون تو برم عزیز دلمممممممممممممممممم.نفس آبجی هستی.تو گل و ماهی فرشته من که همه اسیرت میشن
وااااااااااای اینم عاشق مارلیک شد!! :14:
مارلیک نکنه مهره ی مار داری و ما خبر نداریم؟ هان؟؟ :smiliess (11):