پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

eeeeeeehsan

New member
پسرخالم ۴ سالشه ، گرفتیمش با هزار بدبختی آشغالای دماغشو تخلیه کردیم
بعد گریه میکنه میگه : بذارش سرجاش! :)))

sa@@ra

New member
یک بار دیگم رفته بودیم مسافرت...داشتیم از شهر مورد نظر بازگشت میکردیم نمیگم که یه وقت صاحباش میان:دی
موقع دریافت کارت پرواز صف شلوع بود 2 تا از مسافرا زن بودن دعواشون شد:)) اهل همون شهره هم بودن ...بعد یکیشون اون یکیو ویشکون گرفت:))):25r30wi::25r30wi:
اون یکی هم گرفت روسریشو کشید عالی بود یعنی هاااا
موقع سوار شدن هم از قضا کنار هم افتادن بعد مهمانداره جداشون کرد:25r30wi:

Hamidvet

New member
یک بار دیگم رفته بودیم مسافرت...داشتیم از شهر مورد نظر بازگشت میکردیم نمیگم که یه وقت صاحباش میان:دی
موقع دریافت کارت پرواز صف شلوع بود 2 تا از مسافرا زن بودن دعواشون شد:)) اهل همون شهره هم بودن ...بعد یکیشون اون یکیو ویشکون گرفت:))):25r30wi::25r30wi:
اون یکی هم گرفت روسریشو کشید عالی بود یعنی هاااا
موقع سوار شدن هم از قضا کنار هم افتادن بعد مهمانداره جداشون کرد:25r30wi:

واااااااای واااااااااای وااااااااای کشف حجاااااااااااب!! هههههههه

چشاااای مردا دراومده تو اون صحنه خخخخخخخخ

eeeeeeehsan

New member
ولی احسان خدااااااااائی این دخترام نیاز به اصلاح بینائی و عینک دارناااااا؛ آخه همه چی رو دووووووووور میبینن!! از جمله ماهارو که خوشتیپیییییم :riz481: خخخخخخخخخ

بابا اینا از ترس اینکه یهو از زیبایی ما پس نیافتن مارو از دور میبینن :thumbsupsmileyanim:

Hamidvet

New member
فکر کردم دیدی؛ برات جالب بوده...! :whistle:

ســـلام

نه خییییییییییر :)

ندیدم اما میخوام ببینم یالا دعوا راه بندازیییییییییین :) خخخخخخخخخ

- - - Updated - - -

بابا اینا از ترس اینکه یهو از زیبایی ما پس نیافتن مارو از دور میبینن :thumbsupsmileyanim:

همینو بگوووو داداش :motat: ترس دارن!!

eeeeeeehsan

New member
یادم نمیاد که گیس کشی کرده باشم و...... چون تک دختر فامیل بودم و دورو برم پسر بود به شیوه اونا بزرگ شدم ولی به چشم دیدم:riz481:
اتقافا به کوری چش تو دعوا نمیکنیم

تو خوابگاه رفته بودم دو تا دختر دعواشون شد گیس کشی لگد یه وضغی یه دسته موی دختره کنده شد:riz481:

حـالا که اینطور شد طلسم می خونم سر هفته نشده جفتتون مث خروس جنگی بیافتین به جون هم :smiliess (9): (خوابم میاد آخه!!)

اینطور دعواهایی حال میده:

yyuiU.gif

emmy

Member
سلام به همه....دوستان گلم توصیه میکنم حتی از فواصل خیلی دور هم پسرا رو نبینین....به نفع همه است.:smiliess (15):
آقایون عزیز سایت ...من به عنوان یک دختر جوری چکتون میزنم....جوری چکتون میزنم که برین بچسبین به دیوار عینهون پوستر:sarma:
ولی خدایی دعوا یا باید حسابی حرفهای ادبی درش ردوبدل بشه!!!یا واقعن بزنن همو نصف کنن...وگرنه بقیه کارا دیگه دعوا نیست که سوسول بازیه!!!!:a2d3:

آخرین ویرایش:

emmy

Member
راستی آقا دکتر حمید عزیز...چقدر طول میکشه دیابت گربه ها خوب بشه...یعنی پانکراسشون ترمیم بشه؟؟؟؟

eeeeeeehsan

New member
سلام به همه....دوستان گلم توصیه میکنم حتی از فواصل خیلی دور هم پسرا رو نبینین....به نفع همه است.
آقایون عزیز سایت ...من به عنوان یک دختر جوری چکتون میزنم....جوری چکتون میزنم که برین بچسبین به دیوار عینهون پوستر:sarma:
ولی خدایی دعوا یا باید حسابی حرفهای ادبی درش ردوبدل بشه!!!یا واقعن بزنن همو نصف کنن...وگرنه بقیه کارا دیگه دعوا نیست که سوسول بازیه!!!!

:5: عیال تو که اینقدر خشن نبودی که!!!
آغا دعوا رو ول کنید، این دیگه ثابت شدست دخترا بلد نیستن دعوا کنن :sdasdasd:
ولی اگه میخواین خوشبخت بشین و نترشین منو و حمید رو باید از نزدیک ببینید، اونوقت نظرتون در مورد پسملا عوض میشه :a2d3:

Hamidvet

New member
:5: عیال تو که اینقدر خشن نبودی که!!!
آغا دعوا رو ول کنید، این دیگه ثابت شدست دخترا بلد نیستن دعوا کنن :sdasdasd:
ولی اگه میخواین خوشبخت بشین و نترشین منو و حمید رو باید از نزدیک ببینید، اونوقت نظرتون در مورد پسملا عوض میشه :a2d3:

آرررره خدائی قبول دارم ضرباتشون خیلی شل و وله؛ اصلا نمیچسبه! (البته شاید به خودشون بچسبه وقتی میزنن! خخخخخ :25r30wi:)

marlik

New member

بااااااشه تمومش کن همینجا.

مارلیک عزیز اگه از حرفام ناراحت شدی ببخشید شوخی بود.

علی ای حال،

:rose: ... من ازت رسما عذرخواهی میکنم دوست عزیز ... :rose:​
آقا حمید من فقط چون فکر کردم شما بحث رو جدی گرفتید گوشزد کردم .وگرنه اینجا ما همه با هم رفیقیم.ما همه باهم رفیقیم شمام مث همه ی بچه های این تاپیکید خوبید.اخه خوبا دور هم جمع میشن;-);-):):):)

marlik

New member
احسان ماروباش...پس توازچی خبر داری پسر؟؟؟مهره مارنداش که منو ایجوراسیر نمیکرد...:-d

الهی قربون تو برم عزیز دلمممممممممممممممممم.نفس آبجی هستی.فرشته من؟تو ماه و گلی که همه اسیرت میشن

آخرین ویرایش:

marlik

New member
سلام برو بچچچچچچچچچچچ:
میبینم که عضو جدید داریممممممممم:smiliess (8):(حمید آقا)!!!!!
مقدمتان گلباران:rose:
هییییشششششششششششششششششششششکیییییییییییییی نمیتونه به آبجی مارلیک چپپپپپپپپ نگاه کنه گفته باشششمممممم:13::thumbsupsmileyanim:

مرسی ندا جوون.تو عزیزی.گلی.ماهی.بقول پسرا چاکرتیم.مخصلیم;-):)تو لطف داری.فدات خانوم گل

بالا