بچه هاي گل تربيت مدرس

Hamidvet

New member
شما هم نیاز به خوابگاه دارید؟تو سایتش زده که 4تا خوابگاه داره که سه تا بلوکش تو خوده دانشگاهه اما یکیش خارج دانشگاهه

تو بخش امور خوابگاهای سایت مدرس که مجموعا آدرس 20 تا خوابگاه رو زده که دوتاشم حول و حوش جاده کرجه!!!

- - - Updated - - -

شنیدم بعضی خوابگاهاش خیلی خوبن . بیشتر شبیه خونه هستن تا خوابگاه .
:smiliess (11):

امیدوارم اینطوری باااااشه ؛ شنیدم واسه دکترا 2-1 نفره هست خوابگاها ...

ممتاز

New member
تو بخش امور خوابگاهای سایت مدرس که مجموعا آدرس 20 تا خوابگاه رو زده که دوتاشم حول و حوش جاده کرجه!!!

- - - Updated - - -

امیدوارم اینطوری باااااشه ؛ شنیدم واسه دکترا 2-1 نفره هست خوابگاها ...
برادر من دانشجوی دکتری مدرسه البته الان دیگه داره واسه رساله اس آماده میشه

midwif.mah

New member
بله من چون منزلمون كرجه خوابگاه نخواستم... ولي ميدونيد اگه لازم شد يه وقتايي ميشه مهمون دوستان شد؟؟؟

- - - Updated - - -

زهرا جان منزل شما كجاست؟؟؟

midwif.mah

New member
ان شاالله كه به همتون خوابگاه هاي خيلي عالي و شيك نصيب بشه... اصلا هتل ٥ ستاره بدن بهتون...
زهرا جون ما رو هم اون هتل ٥ ستاره تون دعوت كن بيام مهموني...

araz

New member
ان شاالله كه به همتون خوابگاه هاي خيلي عالي و شيك نصيب بشه... اصلا هتل ٥ ستاره بدن بهتون...
با شانسی که ما داریم خوابگاهمون میفته یه شهر دیگه :25r30wi: اون موقع میشیم دانشجوی پروازی :4d564ad6: بلیط هواپیما هم که ارزوووووون !!!!!

ممتاز

New member
خوووبه؛ از خوابگاهاش چی میگه؟

راستی میدونی به دکترای مدرس حقوق میدن یا نه؟؟
بابا حقوق کجا بود؟؟!برادر من خودش شاغله دبیره تو دانشگاههای غیر دولتی ام تدریس میکنه اما از مدرس هیچ حقوقی دریافت نمیکنه.خودش از خوابگاه استفاده نمیکنه اما میگه خوابگاه خوبی داره

ممتاز

New member
بله من چون منزلمون كرجه خوابگاه نخواستم... ولي ميدونيد اگه لازم شد يه وقتايي ميشه مهمون دوستان شد؟؟؟

- - - Updated - - -

زهرا جان منزل شما كجاست؟؟؟
عزیزم من بچه همدانم.به خوابگاه نیاز دارم.اما تو امور خوابگاها زده که تا دو شب مهمان میتونن قبول کنن امور خوابگاها.نگران نباش ایشالا خوابگاه تعلق گرفت بهم من در خدمتم

Hamidvet

New member
بابا حقوق کجا بود؟؟!برادر من خودش شاغله دبیره تو دانشگاههای غیر دولتی ام تدریس میکنه اما از مدرس هیچ حقوقی دریافت نمیکنه.خودش از خوابگاه استفاده نمیکنه اما میگه خوابگاه خوبی داره

میگم مدرس که حقوق نمیده؛ خوش بحال داداش شما ... :ph34r-smiley:

چه رشته ای دکترا میخونند؟

ممتاز

New member
خوش اومدی دوسته من.حالا 5ستاره ام نبود خودمون انقد خوش میگذرونیم که لذت 5 ستاره رو بده!!

ممتاز

New member
بچه ها میگم بعدش که یکم سرو سامون گرفتیم بیایم بین خودمون یه گروه کوه نوردی تشکیل بدیم.کیا موافقن؟

Hamidvet

New member
بچه ها میگم بعدش که یکم سرو سامون گرفتیم بیایم بین خودمون یه گروه کوه نوردی تشکیل بدیم.کیا موافقن؟

عااااااالیه عاااااااااالی ... من موافقم اگر درسا بذارند ..

بنده انگل شناسی ان شاالله ...

ممتاز

New member
عااااااالیه عاااااااااالی ... من موافقم اگر درسا بذارند ..

بنده انگل شناسی ان شاالله ...
بسلامتی.تبریک میگم.خوب ببین باید برنامه ریزی کنیم.اول از همه برنامه ریزی بعد نیاز به یه سرپرست لایق و کاردان داریم.بعدشم که باید دوره ببینیم واسه آمادگی.البته بعد از یک سال تلاش و درس خوندن کوه نوردی دسته جمعی میچسبه..جمعه ی هر هفته!!!

Hamidvet

New member
بسلامتی.تبریک میگم.خوب ببین باید برنامه ریزی کنیم.اول از همه برنامه ریزی بعد نیاز به یه سرپرست لایق و کاردان داریم.بعدشم که باید دوره ببینیم واسه آمادگی.البته بعد از یک سال تلاش و درس خوندن کوه نوردی دسته جمعی میچسبه..جمعه ی هر هفته!!!

آرررره خوووبه ... تا ببینیم چی پیش میاد؛ ان شاالله که شرایط خوب باشه

بالا