بچه هاي گل تربيت مدرس

Hamidvet

New member
پرسش نامه بهداشتی رو منم ندیدم .
فکر کنم این باشه : اخبار

آررره همینطوره؛ پرسش نامه بهداشتی رو 15 به بعد باید پرینت گرفته و تکمیل کنیم؛ بعد در روزهای تعیین شده برای علوم پزشکی ( 5 و 6 و7 مهرماه) ببریم دانشگاه بخش مربوطه تحویل بدیم.

ضمنا خواهش میکنم خانوم شاینی!

midwif.mah

New member
دکتر یادته گفتی قبول شدممممم بعد من گفتم باید سور بدین گفتی چشششششششم یادت که نرفته؟:rolleyessmileyanim::whistle:

آره يه روز تو سلف باكلاسه ي دانشگاه سور بده... همون كه نوشته غذاهاي فرنگي و ايراني داره....

Hamidvet

New member
دکتر یادته گفتی قبول شدممممم بعد من گفتم باید سور بدین گفتی چشششششششم یادت که نرفته؟:rolleyessmileyanim::whistle:

اگر خووووووب یادت باشه همونجا تو پرانتز گفتم "الان گرمم نمیفهمم چی میگم!" ....

خوب الان که میفهمم دیگه که چی گفتم ... خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ :4d564ad6::riz481:

shiny

New member
اگر خووووووب یادت باشه همونجا تو پرانتز گفتم "الان گرمم نمیفهمم چی میگم!" ....

خوب الان که میفهمم دیگه که چی گفتم ... خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ :4d564ad6::riz481:

be man che ke garm boodi khodet gofti:smiliess (7): doctora ke alaki nist dehaaa:rolleyessmileyanim:a

ممتاز

New member
سلام بچه ها.بلخره آدرس این تاپیک رو پیدا کردم...!!من مامایی قبول شدم.مهسا جان همکلاس هستیم.ثبت نامم تازه ساعت 11 شب تموم شد!بچه ها به همتون تبریک میگم.امیدوارم هرچه زودتر از نزدیک با هم آشنا بشیم

midwif.mah

New member
سلام ممتاز جون ببخشيد اسم كوچيكتو نميدونم... ان شالله دوره تحصيلي خوبي رو داشته باشيم...
من چون خوابگاه نميخوام ٢١ ام ميرم...بقيه ٢٧ ام فكر كنم... اطلاعيه ٣ رو بخون

Hamidvet

New member
سلام بچه ها.بلخره آدرس این تاپیک رو پیدا کردم...!!من مامایی قبول شدم.مهسا جان همکلاس هستیم.ثبت نامم تازه ساعت 11 شب تموم شد!بچه ها به همتون تبریک میگم.امیدوارم هرچه زودتر از نزدیک با هم آشنا بشیم

سلام دوست عزیز به تاپیک خودت خیلی خیلی خوش اومدی .. :auizz3ffy9vla57584x

ممتاز

New member
سلام ممتاز جون ببخشيد اسم كوچيكتو نميدونم... ان شالله دوره تحصيلي خوبي رو داشته باشيم...
من چون خوابگاه نميخوام ٢١ ام ميرم...بقيه ٢٧ ام فكر كنم... اطلاعيه ٣ رو بخون

ممنونم دوسته من.من زهرا هستم.چرا خوابگاه نمیخوای؟مگه اهل تهران هستی؟

بالا