روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
یکی از استادا رو امروز دیدم بهش گفتم کجا قبول شدم گف هرکی رفته اونجا دکتر شده تا دکتر نشدی برنگرد!:smiliess (4)::25r30wi: بچه ها من قراره دکتر بشم!:4d564ad6::25r30wi:

Iris

New member
حالا باز نوبت اعلام شاهکار امروز منه خخخ
امروز رفتم خیر سرم عکس بگیرم ماشالا شیرازم نمیدونم عکسامونو رو درو دیوار دانشگاه میخاد بچسبونه گفته 12تا واسه ثبت نام خابگاه(اگه بدن که ایشالا میدن:rolleyessmileyanim:) گفته3تا عکس من گفتم 18تا بگیرم خیالم راحت باشه تو شهر غریب:sadsmiley: عکاس محترم گفت رنگی باشه گفتم نه گفتن سیاه سفید اقا تعجب کرد وگفت احتمالا زمینه سفید بوده منم با اطمینان گفتم نه سیاه سفید خخخخخخخخخخخ حالا از دوستان پرسیدم گفتن نه زمینه سفید بوده اقا چشتون روز بد نبینه رفتم عکاسی عکسا اماده بود گفتم ببخشید مجددعکس زمینه سفید 18تای ظاهر کنید :riz481:
الان من36عکس دارم هر کی کم داره واسش بفرستم خخخخخخخخخخخخخخخخ
اصن طوری برخورد میکنیم انگار تازه داره پامون به سر در دانشگاه میخوره صد رحمت به 18 ساله ها خخخخخخخخخخخخخخخخخ

shiny

New member
امروز رفتم خیر سرم عکس بگیرم ماشالا شیرازم نمیدونم عکسامونو رو درو دیوار دانشگاه میخاد بچسبونه گفته 12تا واسه ثبت نام خابگاه(اگه بدن که ایشالا میدن:rolleyessmileyanim:) گفته3تا عکس من گفتم 18تا بگیرم خیالم راحت باشه تو شهر غریب:sadsmile عکاس محترم گفت رنگی باشه گفتم نه گفتن سیاه سفید اقا تعجب کرد وگفت احتمالا زمینه سفید بوده منم با اطمینان گفتم نه سیاه سفید خخخخخخخخخخخ حالا از دوستان پرسیدم گفتن نه زمینه سفید بوده اقا چشتون روز بد نبینه رفتم عکاسی عکسا اماده بود گفتم ببخشید مجددعکس زمینه سفید 18تای ظاهر کنید :riz481:
اصن طوری برخورد میکنیم انگار تازه داره پامون به سر در دانشگاه میخوره صد رحمت به 18 ساله ها خخخخخخخخخخخخخخخخخ

بفرست ببینم شبیه من هستی عایا خخخخ:riz481:

آره دقیقا انگار میخوایم بریم اول دبستان:applause:

arash.tom

New member
بچه ها مگه تربيت مدرس قرار نبود شنبه اطلاعيه بزنه,پس چرا هيچ خبري نيست تو سايتش؟

Iris

New member
بفرست ببینم شبیه من هستی عایا خخخخ:riz481:

آره دقیقا انگار میخوایم بریم اول دبستان:applause:

والا سیاه سفیدش حتی به خودمم نمیخوره بس خنده دارن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

fifi

New member
آجي آيريس چندتا عكس ميخاد؟
منم برم 36تا بگيرم يه 12تايي بايد بدم به آبتين :25r30wi:

abtin13

New member
امروز رفتم خیر سرم عکس بگیرم ماشالا شیرازم نمیدونم عکسامونو رو درو دیوار دانشگاه میخاد بچسبونه گفته 12تا واسه ثبت نام خابگاه(اگه بدن که ایشالا میدن:) گفته3تا عکس من گفتم 18تا بگیرم خیالم راحت باشه تو شهر غریب:sadsmiley: عکاس محترم گفت رنگی باشه گفتم نه گفتن سیاه سفید اقا تعجب کرد وگفت احتمالا زمینه سفید بوده منم با اطمینان گفتم نه سیاه سفید خخخخخخخخخخخ حالا از دوستان پرسیدم گفتن نه زمینه سفید بوده اقا چشتون روز بد نبینه رفتم عکاسی عکسا اماده بود گفتم ببخشید مجددعکس زمینه سفید 18تای ظاهر کنید :riz481:

عکسای سیاه سفید مخصوص ثبت نام کارشناسی ارشد در دوره پهلوی دوم بوده:riz277:.امروزه دیگه فقط عکس رنگی قبول می کنن:rolleyessmileyanim:

Y77

New member
امروز رفتم خیر سرم عکس بگیرم ماشالا شیرازم نمیدونم عکسامونو رو درو دیوار دانشگاه میخاد بچسبونه گفته 12تا واسه ثبت نام خابگاه(اگه بدن که ایشالا میدن:rolleyessmileyanim:) گفته3تا عکس من گفتم 18تا بگیرم خیالم راحت باشه تو شهر غریب:sadsmiley: عکاس محترم گفت رنگی باشه گفتم نه گفتن سیاه سفید اقا تعجب کرد وگفت احتمالا زمینه سفید بوده منم با اطمینان گفتم نه سیاه سفید خخخخخخخخخخخ حالا از دوستان پرسیدم گفتن نه زمینه سفید بوده اقا چشتون روز بد نبینه رفتم عکاسی عکسا اماده بود گفتم ببخشید مجددعکس زمینه سفید 18تای ظاهر کنید :riz481:

خیلی جالب بود

SH!LA

New member

این قبولی از اون قبولی اولیه و ورودم به دانشگـاه بیشتر بهم چسبیــد...! :riz481:

matin

New member
آغا من رفتم دانشگاه نه بهم ریز نمرات دادن ن مدرک موقت هیچی ندادن گفتن برو به دانشگاهی که قبول شدی بگو درخواست بدن :))))) ، شماها چیکار کردین ؟؟

Iris

New member
آجي آيريس چندتا عكس ميخاد؟
منم برم 36تا بگيرم يه 12تايي بايد بدم به آبتين :25r30wi:

سلام عزیزم قسمت اموزش گفته 12تا ...باز واسه خابگاهم گفته 3تا حالا من نمیدونم اموزش از همون12تا میده به امور خابگاه یا بحثشون جدایه خخخخخخخ
من واسه اطمینان 18تا گرفتم 18تای دیگم افتخاری خخخخخخخخخخخخخخخخ

بالا