marlik
New member
آره یادش بخیر.من دلم واسه بچگیم تنگ شده.اگرچه از بچگیم خیلی میفهمیدم و بزرگ بودم;-)ای جـــاانـم... چه دورانی داشتیـم... :dadad4:
یـادش بخیــر؛ کاش توی همون سن میموندیم...! :dadad4:
آخرین ویرایش:
آره یادش بخیر.من دلم واسه بچگیم تنگ شده.اگرچه از بچگیم خیلی میفهمیدم و بزرگ بودم;-)ای جـــاانـم... چه دورانی داشتیـم... :dadad4:
یـادش بخیــر؛ کاش توی همون سن میموندیم...! :dadad4:
من دلم هوای اون زمانو کرد.......یادمه بچگیام ی برنامه کودک بود اسمش سطل جادویی بود من عاشق این برنامه بودم چون دلم میخواس منم یکی مث اون سطلو میداشتم.از برنامه های عروسکی فراری بودم. فیلم نیلز هم خیلی حال میکردم. اخییییییی یادش بخیر. چه پیر شدیمآ(((
بچه ها بچه ام سرماخورده...خیلی حالش بده...سوالا باشه یه روز دیگههههمشاهده فایلپیوست 6704
![295119_qrrr1s5w5a2lfyba[1].gif 295119_qrrr1s5w5a2lfyba[1].gif](https://forum.oloompezeshki.com/data/attachments/4/4281-9a5eb475c10ae42ee50c1564432cbb87.jpg)
آره یادش بخیر.من دلم واسه بچگیم تنگ شده.اگرچه از بچگیم خیلی میفهمیدم و بزرگ بودم;-)ولی دلتنگی زیاد داغونمون نمیکرد.دغدغه ی آینده رو نداشتیم.و واقع بینی نبود.من دلم واسه نفسم تنگ شده:-
-( همینه میگم دلتنگی وقتی بزرگی خیلی معنادار میشه:-
-( و تو بچگی زود فراموش میشه اگرچه تو بچگیم نفسمو نداشتم و حالا با همه ی دلتنگیم داشتن آسمونمو با بچگیم عوض نمیکنم
:thanks::thanks:
واای منم عاشق این دوتا برنامه بودم مخصوصا سطل جادویی.کاش برمیگشت اون زمانا.مرسی هبه جون وشیلا جون چقد حال آدم خوب میشه با یادآوری بچگیمون
به به آنا خانوم.......خوب دست مارو گذاشتی تو حنا هااااا
اههههه ناسلامتی من اینجا پرستارتونمآ . خودم مراقبشم شما برو سوالاتتو جواب بده تا هیزم بیشتر نریختم زیر صندلیت مشاهده فایلپیوست 6707
خیلی خوبه که توی این محیط با هم آشنا شدید و دوستی به این قشنگی دارید. اگر بشه یک روز خاطره ی آشنا شدن تون رو تعریف کنید. :28:
خیلی خوبه که توی این محیط با هم آشنا شدید و دوستی به این قشنگی دارید. اگر بشه یک روز خاطره ی آشنا شدن تون رو تعریف کنید. :28:
منم دلم واسه ی دوستی به این بااحساسی غش میره .واقعا اینجور دوستی هایی حتی دیدنشم حس خوبی به ادم میده . مارلیک و آسمون به پای هم پیر شید الهی))
بچه ها اواتار جدیدم قشنههه؟؟؟![]()
باز که اينجا ساکته!!!!!!آدم دلش ميگيره....
شيلا جونى تبريک عزيزم,موفق باشى
بچه ها این احسان ساکت شده.دریابید شیطون تاپیکو.ببینید چشه.چی شده احسان بلا؟؟نکنه عاشق شدی ؟بگو هممون کمکت میکنیم به عشقت برسی.;-);-)شایدم مث طوطی کتابای دبستان روغن ریختی؟راستشو بگو ببینیم چی شده
يعنى احسان الان مارو تحويل نميگيره؟؟؟؟؟؟ نه دیگه؛ تاپیک های همایش و پرسش و پاسخ میزنه...!
يعنى ديگه مارو نميبينه؟؟؟؟؟؟؟ نه؛ شماره عینکش رو باید بره چک کنه...! :riz481:
ننه آسمون مارو دست کى سپرده ببين!!!!!!!! همین رو بگو...! :j58r36j3gcr4suxymup
منم دلم ميخواد برم دفتر و قلم بخرم.....
يادش بخير دوران مدرسه چقد شوق و ذوق داشتيم واسه خريد مدرسه.