پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

SH!LA

New member
شیلا جون بهت تبریک میگم گلم.و واقعا خوشحالم که قبول شدی.ایشالا همیشه خنده رو لبت باشه و تو همه ی مراحل زندگیت مکفق و پراز شادی باشی

خیلی ممنـون عزیــزم؛ همین طور شمـا... :riz304:

eeeeeeehsan

New member
احسـان گفتی خنگول، یاد دون دون افتــادم. :25r30wi:

کارتونش رو یادتـه؟ من همیشه می دیدم؛ خیلی بامـزه بود. :25r30wi:

آره یادش بخیر.... الستون و ولستون.. :((

alesoon.jpg

hebe.nurse

New member
ای جـــاانـم... چه دورانی داشتیـم... :dadad4:

یـادش بخیــر؛ کاش توی همون سن میموندیم...! :dadad4:

من دلم هوای اون زمانو کرد.......یادمه بچگیام ی برنامه کودک بود اسمش سطل جادویی بود من عاشق این برنامه بودم چون دلم میخواس منم یکی مث اون سطلو میداشتم.از برنامه های عروسکی فراری بودم. فیلم نیلز هم خیلی حال میکردم. اخییییییی یادش بخیر. چه پیر شدیمآ:((((

eeeeeeehsan

New member
من دلم هوای اون زمانو کرد.......یادمه بچگیام ی برنامه کودک بود اسمش سطل جادویی بود من عاشق این برنامه بودم چون دلم میخواس منم یکی مث اون سطلو میداشتم.از برنامه های عروسکی فراری بودم. فیلم نیلز هم خیلی حال میکردم. اخییییییی یادش بخیر. چه پیر شدیمآ:((((

در حین خوندن این پستت اومدم بگم یاد نیلز بخیر که دیدم نوشتی.. :dadad4:
یعنی روزی که مث بچه آدم شد و بزرگ شد من کلن مسیر زندگیم عوض شد!!! :riz481:

شیلا بگم خدا چکارت نکنه نصف شبی حال ما رو گرفتی.. :sad:

hebe.nurse

New member
در حین خوندن این پستت اومدم بگم یاد نیلز بخیر که دیدم نوشتی.. :dadad4:
یعنی روزی که مث بچه آدم شد و بزرگ شد من کلن مسیر زندگیم عوض شد!!! :riz481:

شیلا بگم خدا چکارت نکنه نصف شبی حال ما رو گرفتی.. :sad:

یادتونه هیچ وقت قسمت اخره آنه و سیندرلا و جودی ابوت رو نشون نمیدادن??? ینی ارزو به دلم موند قسمت اخره اینارو ببینم:(
ولی تا میتونسن این فوتبالیست ها رو نشون دادن نامرتا
بچه ها امشب بدجور دلم گرفتتتت:((

eeeeeeehsan

New member
یادتونه هیچ وقت قسمت اخره آنه و سیندرلا و جودی ابوت رو نشون نمیدادن??? ینی ارزو به دلم موند قسمت اخره اینارو ببینم:(
ولی تا میتونسن این فوتبالیست ها رو نشون دادن نامرتا
بچه ها امشب بدجور دلم گرفتتتت:((

اتک بزن دلت وا میشه D:

من سری اول بابا لنگ دراز هی قسمتای حساسش رو از دست میدادم، بخصوص قسمت آخرش رو.. ولی یه بار قسمت آخرش رو دیدم، بعد از چند سال..
ولی همین چند سال پیش خیلی چیزا رو فهمیدم که اونروزا ازمون پنهون می کردن!! مث همون عموی سوباسا که دوست پسر مامانش بوده ما نمی دونستیم :riz481:
اتفاقاً من عاشق فوتبالیست ها بودم :))

hebe.nurse

New member
اتک بزن دلت وا میشه D:

من سری اول بابا لنگ دراز هی قسمتای حساسش رو از دست میدادم، بخصوص قسمت آخرش رو.. ولی یه بار قسمت آخرش رو دیدم، بعد از چند سال..
ولی همین چند سال پیش خیلی چیزا رو فهمیدم که اونروزا ازمون پنهون می کردن!! مث همون عموی سوباسا که دوست پسر مامانش بوده ما نمی دونستیم :riz481:
اتفاقاً من عاشق فوتبالیست ها بودم :))
من همین چن ماه پیش قسمت اخر جودی ابوتو دانلود کردم دیدمش انگار قهرمان المپیک شدم انقد خوشحال بودمآ:))))))
اره منم به روابط مامانش مشکوک شده بودم پس بگو جریان این بوده! به به
منم فوتبالیستا رو دوست داشتم. تا الان فک میکردم این تنها فیلمی بوده که کامل دیدم!!! اینم که.....هییییییییییییییی مملکته داریم??!

l.rhb

New member
بچه ها بچه ام سرماخورده...خیلی حالش بده...سوالا باشه یه روز دیگههههbabysmiley1f.gif

بالا