پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

marlik

New member
ای جـــاانـم... چه دورانی داشتیـم... :dadad4:

یـادش بخیــر؛ کاش توی همون سن میموندیم...! :dadad4:
آره یادش بخیر.من دلم واسه بچگیم تنگ شده.اگرچه از بچگیم خیلی میفهمیدم و بزرگ بودم;-):)ولی دلتنگی زیاد داغونمون نمیکرد.دغدغه ی آینده رو نداشتیم.و واقع بینی نبود.من دلم واسه نفسم تنگ شده:-:)-( همینه میگم دلتنگی وقتی بزرگی خیلی معنادار میشه:-:)-( و تو بچگی زود فراموش میشه اگرچه تو بچگیم نفسمو نداشتم و حالا با همه ی دلتنگیم داشتن آسمونمو با بچگیم عوض نمیکنم

آخرین ویرایش:

marlik

New member
:thanks::thanks:
من دلم هوای اون زمانو کرد.......یادمه بچگیام ی برنامه کودک بود اسمش سطل جادویی بود من عاشق این برنامه بودم چون دلم میخواس منم یکی مث اون سطلو میداشتم.از برنامه های عروسکی فراری بودم. فیلم نیلز هم خیلی حال میکردم. اخییییییی یادش بخیر. چه پیر شدیمآ:((((

واای منم عاشق این دوتا برنامه بودم مخصوصا سطل جادویی.کاش برمیگشت اون زمانا.مرسی هبه جون وشیلا جون چقد حال آدم خوب میشه با یادآوری بچگیمون

آخرین ویرایش:

hebe.nurse

New member
بچه ها بچه ام سرماخورده...خیلی حالش بده...سوالا باشه یه روز دیگههههمشاهده فایل‌پیوست 6704

به به آنا خانوم.......خوب دست مارو گذاشتی تو حنا هااااا
اههههه ناسلامتی من اینجا پرستارتونمآ . خودم مراقبشم شما برو سوالاتتو جواب بده تا هیزم بیشتر نریختم زیر صندلیت 295119_qrrr1s5w5a2lfyba[1].gif

SH!LA

New member
آره یادش بخیر.من دلم واسه بچگیم تنگ شده.اگرچه از بچگیم خیلی میفهمیدم و بزرگ بودم;-):)ولی دلتنگی زیاد داغونمون نمیکرد.دغدغه ی آینده رو نداشتیم.و واقع بینی نبود.من دلم واسه نفسم تنگ شده:-:)-( همینه میگم دلتنگی وقتی بزرگی خیلی معنادار میشه:-:)-( و تو بچگی زود فراموش میشه اگرچه تو بچگیم نفسمو نداشتم و حالا با همه ی دلتنگیم داشتن آسمونمو با بچگیم عوض نمیکنم

خیلی خوبه که توی این محیط با هم آشنا شدید و دوستی به این قشنگی دارید. اگر بشه یک روز خاطره ی آشنا شدن تون رو تعریف کنید. :28:

hebe.nurse

New member
:thanks::thanks:

واای منم عاشق این دوتا برنامه بودم مخصوصا سطل جادویی.کاش برمیگشت اون زمانا.مرسی هبه جون وشیلا جون چقد حال آدم خوب میشه با یادآوری بچگیمون

اررررررره یادشششششش بخیـــــــر

پیوست‌ها

• 01[1].jpg
    01[1].jpg
    105.6 کیلوبایت · بازدیدها: 37
آخرین ویرایش:

l.rhb

New member
به به آنا خانوم.......خوب دست مارو گذاشتی تو حنا هااااا
اههههه ناسلامتی من اینجا پرستارتونمآ . خودم مراقبشم شما برو سوالاتتو جواب بده تا هیزم بیشتر نریختم زیر صندلیت مشاهده فایل‌پیوست 6707

طفلک مریض شده...میگه از بس دوستات چشمم زدن اینطور شدم...بچه ام دو ماهشه ولی زبون داره2vsj1nm.gif

hebe.nurse

New member
خیلی خوبه که توی این محیط با هم آشنا شدید و دوستی به این قشنگی دارید. اگر بشه یک روز خاطره ی آشنا شدن تون رو تعریف کنید. :28:

منم دلم واسه ی دوستی به این بااحساسی غش میره .واقعا اینجور دوستی هایی حتی دیدنشم حس خوبی به ادم میده . مارلیک و آسمون به پای هم پیر شید الهی:)))

marlik

New member

مرسی شیلا جون چشمات قشنگ میبینه.به آسمونم میگم واستون تعریف کنه.اون خیلی خوب تعریف میکنه:):)

marlik

New member
منم دلم واسه ی دوستی به این بااحساسی غش میره .واقعا اینجور دوستی هایی حتی دیدنشم حس خوبی به ادم میده . مارلیک و آسمون به پای هم پیر شید الهی:)))

مرسی هبه جون.انشالله خدا از این نفسا به شما هم بده.البته در کنار اون نفسا;-);-):):):):):):)البته بگم درد دوریش خیلیه خیلیییییییی.باید طاقت داشت.اگه مث من کم تحملی حتی واسه ازدواج هم با همشهریت و کسی که کارش تو همون شهرت هست ازدواج کن.البته روحیه ها فرق داره.آنا جون گف از نامزدش دوره و خیلی انتظاره قشنگه.ولی یکی مث من که واسم دوری کسی که نفسمه زجرآوره!!!بدترین زجر دنیاس:):):):)اینم نصیحت اخلاقی مارلیک:):):):):):)

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
آنااااااااااا... ببیـــــــــــن منـو... صدا من میاااااااااااااد؟؟؟؟
داری منوووووووووووو؟؟ حواست اینجاسسسسست؟؟؟

خب خووووووووبه..
ببیــــــــــــن.. صف حـه ی 461 => چـهار صد و شصت و یک..
گرفتـــــــــــی؟؟؟
این صف حـه سوالااااااای من داره خاک میخووووره!!!
میشنـوووووووــــی؟؟؟؟؟؟؟ الووووووووو؟؟

خب خوبه...
حالا بروووووو ببیـن و بجواب تا با چماغ نیـومدم اهواز!!!
__0.0___(3).gif

nahal5555

New member
باز که اينجا ساکته!!!!!!آدم دلش ميگيره....
شيلا جونى تبريک عزيزم,موفق باشى

SH!LA

New member
باز که اينجا ساکته!!!!!!آدم دلش ميگيره....
شيلا جونى تبريک عزيزم,موفق باشى

دوستـان قبول شدن، رفتن سراغ خرید لوازم تحریر و مَشخ هاشون...! :riz481:
ممنـون عزیــزم :thanks:

سال دیگه قبولی خودت رو بشنـوم... :4d564ad6:

marlik

New member
بچه ها این احسان ساکت شده.دریابید شیطون تاپیکو.ببینید چشه.چی شده احسان بلا؟؟نکنه عاشق شدی ؟بگو هممون کمکت میکنیم به عشقت برسی.;-);-):):):):):)شایدم مث طوطی کتابای دبستان روغن ریختی؟راستشو بگو ببینیم چی شده

SH!LA

New member
بچه ها این احسان ساکت شده.دریابید شیطون تاپیکو.ببینید چشه.چی شده احسان بلا؟؟نکنه عاشق شدی ؟بگو هممون کمکت میکنیم به عشقت برسی.;-);-):):):):):)شایدم مث طوطی کتابای دبستان روغن ریختی؟راستشو بگو ببینیم چی شده

به پاسخگـو و راهنمـا که ارتقا پیدا کرد. حالا هم که کاندیدای مدیریت شده، دیگه با ما کاربرهای فعال صوبت نمیکنه...! :riz481:

nahal5555

New member
يعنى احسان الان مارو تحويل نميگيره؟؟؟؟؟؟
يعنى ديگه مارو نميبينه؟؟؟؟؟؟؟
ننه آسمون مارو دست کى سپرده ببين!!!!!!!!
منم دلم ميخواد برم دفتر و قلم بخرم.....
يادش بخير دوران مدرسه چقد شوق و ذوق داشتيم واسه خريد مدرسه.

SH!LA

New member
يعنى احسان الان مارو تحويل نميگيره؟؟؟؟؟؟ نه دیگه؛ تاپیک های همایش و پرسش و پاسخ میزنه...! :whistle:
يعنى ديگه مارو نميبينه؟؟؟؟؟؟؟ نه؛ شماره عینکش رو باید بره چک کنه...! :riz481:

ننه آسمون مارو دست کى سپرده ببين!!!!!!!! همین رو بگو...! :j58r36j3gcr4suxymup

منم دلم ميخواد برم دفتر و قلم بخرم.....
يادش بخير دوران مدرسه چقد شوق و ذوق داشتيم واسه خريد مدرسه.

الهـی... یادش بخیـر؛ من که باید جدی برم خرید چون هیچی برگه ندارم! هر چی برگه و کلاسور داشتم پُر از نکته و خلاصه نویسی شده. :smilies-azardl (181

eeeeeeehsan

New member
شیـلا نمیری تو :25r30wi:

نهال خانم شما فقط 5 شنبه جمعه ها میای، سر یه ساعتی هم که میای انتظار داری ما حاضر باشیم.. :65d6a5d6s:
از من مدیر خجالت نمیکشی برو از ریش و سیبیل سفید آسمون خجالت بکش.. :))

مارلیک خانم شما چوب خطتتون پره.. حواست جمع باشه که به خونت تشنم!!
__0.0___(3).gif

الآن صندلی داغ آناست، هیچکی عین خیالش نیست.. جا گله گذاری لااقل سوال بپرسین!! -_-

بالا