sepideeee
New member
اره ولی بگما .. دو صفحه رو لایک نکردمخوشم میاد سپیده کل صفحاتو میخونی دست به لایکتم که ماشالا خوبه یکی رو جا نمیرنی :25r30wi:
:sdasdasd:
اره ولی بگما .. دو صفحه رو لایک نکردمخوشم میاد سپیده کل صفحاتو میخونی دست به لایکتم که ماشالا خوبه یکی رو جا نمیرنی :25r30wi:
اره ولی بگما .. دو صفحه رو لایک نکردم).. اونم واسه اینکه تنبیه شین وقتی من نیستم پست نزارین
:sdasdasd:
انا من ظهر شروع کردم شما جاخالی دادین ایندفه نوبت شماس:rolleyessmileyanim:
ضربان از قبولیش2روز میگذره شیرینی نمیده اونوخ از مکسین که 1سال گذشته توقع داری این یکی رو مطمئنم عمرا اگه بده:idea_majidonline:اوکییییی
ضربااااان شیرینی میخواااایم
اصلا مکسین هم باید شیرینی بده
روي گواهي من كه نوشتن تا زمان صدور دانشنامه اعتبار دارد دانشنامه هم كه چند سال آينده ميدن:rolleyessmileyanim:
من سه سال پيش فارغ التحصيل شدم دلم تهنگگگگگگگگگ رفته براي داشنگاه، مث بچه ها ذوق و شوق دارم زود اول مهر شه برم خودكار رنگي بخرم:25r30wi::a2d3:
ضربان از قبولیش2روز میگذره شیرینی نمیده اونوخ از مکسین که 1سال گذشته توقع داری این یکی رو مطمئنم عمرا اگه بده:idea_majidonline:
روي گواهي من كه نوشتن تا زمان صدور دانشنامه اعتبار دارد دانشنامه هم كه چند سال آينده ميدن:rolleyessmileyanim:
من سه سال پيش فارغ التحصيل شدم دلم تهنگگگگگگگگگ رفته براي داشنگاه، مث بچه ها ذوق و شوق دارم زود اول مهر شه برم خودكار رنگي بخرم:25r30wi::a2d3:
به زوووور میگییریم
روحیه ورزشکاریمو میذارم کنااار و با خشونت میگیرم
ضربان شاید ولی مکسینو من میشناسم عمراااااااااااااااااااااااااا:thumbsupsmileyanim:
به زوووور میگییریم
روحیه ورزشکاریمو میذارم کنااار و با خشونت میگیرم
ضربان شاید ولی مکسینو من میشناسم عمراااااااااااااااااااااااااا:thumbsupsmileyanim:
کارمون سخت شد کههه:smiliess (11):
ضربان چرا ساکته انااااااااااااااااااا؟
چقد احتمال میدی ضربان مهمونی رو جا نزنه:thumbsupsmileyanim:
اوکییییی
ضربااااان شیرینی میخواااایم
اصلا مکسین هم باید شیرینی بده