پاتوق ورودی های 93

mexin

Well-known member
خخخخخخخخخ
دفتر فانتزی هم میییدنننن؟؟؟؟

الان دیگه پیشرفت کرده ازین دفترهای 40 برگ که پشتش نوشته تعلیم و تعلم عبادت میباشد میدن ..بعله ..اگه دختر خوبی هم باشه هر روز یه کاسه آش به انتخاب خودت از طرف ریید دانشکده بهت میدن ...:tonguesmiley:

- - - Updated - - -

خخخخخخخخخ
دفتر فانتزی هم میییدنننن؟؟؟؟

الان دیگه پیشرفت کرده ازین دفترهای 40 برگ که پشتش نوشته تعلیم و تعلم عبادت میباشد میدن ..بعله ..اگه دختر خوبی هم باشه هر روز یه کاسه آش به انتخاب خودت از طرف ریید دانشکده بهت میدن ...:tonguesmiley:

Ana67

Well-known member

- - - Updated - - -

خخخخخخخخ
ووووویییییییی من آش میخواااااام
از دیشب هییی گفتی دلم خواستتتتتتتتتتت

mexin

Well-known member
خخخخخخخخ

لطفا دو کاسه آش بدین به آنا خانوم ... ترم اولیه دیگه ..خیلی زود میخاد ازین آش دانشگاه بخوره اونم از نوع ارشدی...:tonguesmiley:
خب چه نوع آشی میخای؟ آش نذری یا غیر نذری؟؟:21:

- - - Updated - - -

خخخخخخخخ

لطفا دو کاسه آش بدین به آنا خانوم ... ترم اولیه دیگه ..خیلی زود میخاد ازین آش دانشگاه بخوره اونم از نوع ارشدی...:tonguesmiley:

Ana67

Well-known member

- - - Updated - - -

خخخخخخخخ
اقا مکسین نوبت اش خوری خودتون تو دکترا هم میرسه هااا
فرقی نداره .هر دوش خوبههههه

mexin

Well-known member
خخخخخخخخ

دکترا دیگه تا ابد آش بخوری کسی نمیگی آش خور ..خخخ ..اصلا مگه میشه بگن دکتر آش خور ..چنین چیزی نداریم ..بعله ..:tonguesmiley:
خب کاسه آش گلدار باشه یا ساده؟؟:21:

- - - Updated - - -

خخخخخخخخ

دکترا دیگه تا ابد آش بخوری کسی نمیگی آش خور ..خخخ ..اصلا مگه میشه بگن دکتر آش خور ..چنین چیزی نداریم ..بعله ..:tonguesmiley:

mexin

Well-known member
رمز دوم موفقیتم :
بی سر و صدا و با چراخ خاموش حرکت میکنم حالا ببین که نتونی رموز منو ازم بدوزدی بری باهاش کتاب منتشر کنی پولدار بشی !!:tonguesmiley:

هوم؟ دزدی رموز؟؟:21: اعتمادبنفس ...چاپ کتاب؟! پولدار؟!:wacsmiley::shocked:

Iris

New member
بس اسم آش بردین یاد پادگان افتادم :riz481:
والا ما4سال دانشگاه بودیم یه 5شنبه شب آش میخوردیم نه بشدتی که الان مکسین میگه:5:

Ana67

Well-known member
بس اسم آش بردین یاد پادگان افتادم :riz481:
والا ما4سال دانشگاه بودیم یه 5شنبه شب آش میخوردیم نه بشدتی که الان مکسین میگه:5:

اقا مکسین دوران اش خوریشون زیاد بودههه
:black_eyed:

Ana67

Well-known member

- - - Updated - - -

بعله داریییم
اینم هر دوش خوبههه

ROJO

New member
خوشحاااالم

رفتم پیش استادم، کلی بهم تبریک و افرین گفت

تازه بغلم هم کرد، منو بگو شوکه شده بودم
girl_blush2.gif

:rolleyessmileyanim:

MAHSABANOO

New member
منم هستم حاضر منم به استادم زنگ زدم وقتی درس میداد از مهره رنگی به عنوان مولکول استفاده میکرد قول داده بود اگه قفول شم یکی صورتیشو بده دیروز بهش گفتم کلی خندید گفت باشه شام رفتیم بیرون بهت میدمش هوراااااااااااااااا مهره ها خیلی برام ارزش داشتن اصلا یه چیزی بودا

ROJO

New member
بچه ها حتما زنگ بزنید دانشگاهی ک قبول شدید، من زنگ زدم تاریخ ثبتنام احتمالا برا ما متفاوت باشه

دل آرام

New member
بچه ها حتما زنگ بزنید دانشگاهی ک قبول شدید، من زنگ زدم تاریخ ثبتنام احتمالا برا ما متفاوت باشه

ها منم زنگ زدم خانمه با لهجه زنجونی گفت :همین امروزه ! 3 تا 6 شهریوره !
هیچی دیگه قلبم اومد تو دهنم !
بعد یه ذره فکر کرد گفت نه این مال دستیاری ها بوده ! الان مسئولش نیست منم نمیدونم ! بعدم قطع کرد :|

اولین برخورد من و زنجونیا ! خدا به خیر کنه ! :))

MAHSABANOO

New member

میگما مگه تو سایت دانشگاه نمیزنن که زمان ثبت نام کی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من سر خوشانه نشستم که تو سایت بزنن خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

MAHSABANOO

New member
ها منم زنگ زدم خانمه با لهجه زنجونی گفت :همین امروزه ! 3 تا 6 شهریوره !
هیچی دیگه قلبم اومد تو دهنم !
بعد یه ذره فکر کرد گفت نه این مال دستیاری ها بوده ! الان مسئولش نیست منم نمیدونم ! بعدم قطع کرد :|

اولین برخورد من و زنجونیا ! خدا به خیر کنه ! :))

دل ارام گلم نمیخوام دلتو بلرزونما ولی من کارشناسیمو زنجان بودم خیلی بهم سخت گذشت کلا مسولین محترم اموزشش یکم مورد دارن کلا یه طورین اصلا به هیچ وجه تلفنی جواب درست حسابی نمیدادن مخصوصا وقتی میفهمیدن مال قزوینم کلا باهام لج میشدن یکم سخته باهاش راه اومدن خدا صبرت بده

ROJO

New member
مهسا وقتی شماره گذاشتن ز بزن، ضرر ک نداره فووقش مثه دل ارام قط میکنن دیگه خخخ

من ک ز زدم ک خوب جوابمو داد، بعدم گف ما معمولا میزاریم همون اخر شهریور ک دانشجو برا ثبتنام پا نشه ای همه راه بیاد

ولی گف یکشنبه ز بزنم ک دیگه مطمئن بده جوابمو

MAHSABANOO

New member
مهسا وقتی شماره گذاشتن ز بزن، ضرر ک نداره فووقش مثه دل ارام قط میکنن دیگه خخخ

من ک ز زدم ک خوب جوابمو داد، بعدم گف ما معمولا میزاریم همون اخر شهریور ک دانشجو برا ثبتنام پا نشه ای همه راه بیاد

ولی گف یکشنبه ز بزنم ک دیگه مطمئن بده جوابمو

هههههههههههههه دانشگاه دمه گوشمه میرم سر میزنم زنگ نیخواود که خخخخخخخخخخخخخخ ولی توسایت زده اعلام میکنه که

بالا