sepideeee
New member
شوخی کردم سپیده جان . ممنون از لطفت
می دونم دوست گلم ...
یادش بخیر انگار همین دیروز بودا میگفتی سپیده تو که همش اینجایی پس کی درس میخونی ؟؟
شوخی کردم سپیده جان . ممنون از لطفت
مرسی گلم ... شما هم بهتون خیلی خیلی تبریک میگم .. راستش اسمتون که خیلی سخته اصلا در مخیلم نمی گنجه حتی اسمتونو به فارسی بنویسم) ایشاله موفقیتای بعدیتون
)
سپيده جون و همه دوستاي عزيزم از صميم قلبم بهتون تبريك ميگم...:sdasdasd::smiliess (8):
اميدوارم خبرهاي قبوليتون تو دكترا رو بشنوم
پرچم کردستان امسال بالا نیس اصن ....نکنه دانشگاش پلمپ شده مکسین هوم؟:smilies:
نه دیگه شهر مقدس لنگرودم داره خب!!!!!!!1 دانشکده خودمون انقده قشنگه ک نگو توریستیه......حال میکنی..............فککنم لاهیجانم داره اما لنگرود ازهمه باصفاتره البته از لحاظ علمی رشت بهترهنمیدونم نوشته گیلان احتمالا همون رشته مگه گیلان چند تا علوم پزشکی داره؟؟؟؟
سلام همکار منم به نوبه ی خودم قبولیتون رو تو تربیت مدرس تبریک میگم موفق باشی ...
بچه جون ..پارسال رتبه های 25 تا 35 کردستان قبول شدن ...ترم اولی های آش خور ...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi:
ضمن تبریک به تک تک بچه ها که نتیجه یک سال تلاششونو گرفتن خواستم یه تشکر ویژه کنم از همه اونایی که زحمت کشیدن و رفتن واسه اعتراض.من بیوتکنولوژی پزشکی گیلان قبول شدم و قبولیمو مدیون اعتراضاتمونم.دم همگی گرم.ایشالا یه روزی همینجا شاهد قبولی همتون تو مقطع دکترا باشم.
آش خور که بهتر از شیرینی خورهبچه جون ..پارسال رتبه های 25 تا 35 کردستان قبول شدن ...ترم اولی های آش خور ...خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ:25r30wi::25r30wi:
ولی امسال قبول نشدن اون پارسال بود چ ربطی داره به امسال بعله7977cujr38iyymsu8:
اصنم ترم یک نیستم ما ترم 9میباشیم :thumbsupsmileyanim:
نه دیگه شهر مقدس لنگرودم داره خب!!!!!!!1 دانشکده خودمون انقده قشنگه ک نگو توریستیه......حال میکنی..............فککنم لاهیجانم داره اما لنگرود ازهمه باصفاتره البته از لحاظ علمی رشت بهتره
نه دیگه شهر مقدس لنگرودم داره خب!!!!!!!1 دانشکده خودمون انقده قشنگه ک نگو توریستیه......حال میکنی..............فککنم لاهیجانم داره اما لنگرود ازهمه باصفاتره البته از لحاظ علمی رشت بهتره
من شیرازم ولی دقت نکردم به دفترچه راس میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خداااااااااااااااااااااایا نکنه اینجوری باشه:14:كيا شيراز قبول شدن؟ شيراز خوابگاه ميده يا نه؟ توي دفترچه تاكيد كرده خوابگاه نداريم!!!!1:smilies:
كيا شيراز قبول شدن؟ شيراز خوابگاه ميده يا نه؟ توي دفترچه تاكيد كرده خوابگاه نداريم!!!!1:smilies:
مگه کردستان میخونین؟؟؟؟؟؟؟؟تهران بودینااااااااااااااااااااا:21:نتیجه میگیریم دانشجوهای امسال اپیدمیولوژی از پارسالی ها تنبل تر میباشند ..ترم اولی ها ...:tonguesmiley:
نتیجه میگیریم دانشجوهای امسال اپیدمیولوژی از پارسالی ها تنبل تر میباشند ..ترم اولی ها ...:tonguesmiley:
اگع مشخص نشده احتمالا همون رشته .........امسال لنگرود ارشد میگیره بیوتک و پرستاریو میدونم احتمالا مامایی پس نمیگیره پس احتمال زیاد رشتینمن نمیدونم مامایی کدوم دانشگاهه؟؟؟؟ چی کار کنم؟؟؟
- - - Updated - - -
من نمیدونم مامایی کدوم دانشگاهه؟؟؟؟ چی کار کنم؟؟؟