پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

l.rhb

New member
بچه ها خونوادم گفتن اخبار گفته فردا نتایجو اعلام میکنن...من خیلی استرس دارم و میترسم شهر خودم قبول نشم...دلدرد گرفتم از استرس...ایشالله فردا هممون خوشحال باشیم...

l.rhb

New member
سلام دوستان.اونایی که منتظر نتایجن امیدوارم به مراد دلشون برسن.
احسان بسه دیگه هوا داره تاریک میشه بیا خونه....شماهام تا منو اول راهی بیوه نکردین احسانو ولش کنین...قول میده علفا رو نخوره:whistle:
هبه جون خوب این احسانو له کردی آورین....هر کی میادتو این گروه اول باید به من قول بده به احسان نظر نداشته باشه بعد بیاد....قولم باید محضری باشه با سفته و ضمانت سه کارمنددولت.حالا اگه این شرایطو دارید خوش آمدین.

ما نومزد داریم آبجی...

hebe.nurse

New member
بچه ها خونوادم گفتن اخبار گفته فردا نتایجو اعلام میکنن...من خیلی استرس دارم و میترسم شهر خودم قبول نشم...دلدرد گرفتم از استرس...ایشالله فردا هممون خوشحال باشیم...

اون ارشدای علوم پایه بود که اعلام کردن
اسمی از ماها نیوردن......همچنان در خماری به سر میبریم://///

emmy

Member
آخی.....خدا رو شکر..البته نامزد که خیلی بازدارنده نیست ولی چون هر کی باشه از احسان خان ما بهتره من خیالم دیگه راحته...
دوستان گل توکل کنین واین چند روزم با رویای قبولی طی کنین تا به واقعیت تبدیل بشه انشاالله.من و احسان که خیلی شیک نتایجو میدونیم دیگه استرس نداریم....احسان جان برو استراحت کن.امروز خیلی شیطونی کردی بسه دیگه....آخه من دندون دارم استخوان بخورم احسان!!؟؟؟ته پیتزا برام بیار نرمتره..:smiliess (11)::sadsmiley:

Immunity

Well-known member
ممنون بچها منم ازهمتون ممنونم...ایشالله شماهم ایمنی همون دانشگاهی ک میخاین قبول شین..البته من هنوز عاشقی ایمنیم همینجا پیشتون میمونم

Hamidvet

New member
تبریک به کسانی که ارشد قبول شدند و نتیجه زحماتشونو گرفتند و خسته نباشید میگم به افرادی که زحمت کشیدند ولی به هر نوعی نتونستند امسال قبول شن (ایشالا سال بعد)

بهرحال خدا قوت ... :rose::auizz3ffy9vla57584x

marlik

New member
خب خداروشکر، کلوچه یه نفس راحتی کشید :auizz3ffy9vla57584x

حـله، بذار ننمون بیاد ببیـنیم ظرفیت خالی داریم یا نه :)) ننه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هووووووووو؟؟

- - - Updated - - -

مارلیک من مشامم ضعیف شده، بوی صندلی داغ نمیشنوی؟؟؟
823919_e5so0w8g1gzxzzhm.gif

آره 1بویی میاد.بوهای خوب خوب:):):):):)

marlik

New member
دخترم اما مثل شما شوخ طبع نیستم....میشه یه دوره واسم بذارید؟؟؟؟؟؟

گلم اصلا نگران نباش.هبه هم اولش همین بود.یه روزه را افتاد.اصلا هم نیاز به دوره نیست.1روز تو این تاپیک بمون شوخ طبع که خوبه میترکونی;-):):):)ما هم با وجو احسان تباه شدیم.من و ابجیم گلا سر به زیر بودیم از دست احسان این شدیم.مگه نه احسان؟؟;-);-);-):):):):)

l.rhb

New member
سلام بچه ها...قبولیتونو تبریک میگم...ایشالله قبولیه توی درجات بالاتر...من که دیشب از استرس ساعت 3 خوابیدم...انشالله هممون همونجایی که دوس داریم قبول شیم...

l.rhb

New member
گلم اصلا نگران نباش.هبه هم اولش همین بود.یه روزه را افتاد.اصلا هم نیاز به دوره نیست.1روز تو این تاپیک بمون شوخ طبع که خوبه میترکونی;-):):):)ما هم با وجو احسان تباه شدیم.من و ابجیم گلا سر به زیر بودیم از دست احسان این شدیم.مگه نه احسان؟؟;-);-);-):):):):)

آخه استعداد هم لازمه...که من ندارم...:21:

Immunity

Well-known member
تشکر بچها..ایشالله هرکی هر چی دوس داره بهش برسه..ممنون از تک تک دوستان

بالا