پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

talashgar

New member
سلام دوستان پرانرژی.هر چقدر خواستم نظر ندم نتونستم.واقعا که خیلی تاپیک با حالی دارید به خصوص این آقای احسان :25r30wi:خیلی خلاق و با ذوقید.کلی انرژی میگیرم.:thanks:

eeeeeeehsan

New member
چیرو ویرایش کردین بگین منم بدونم
175919_tumbleweed.gif

آخ جوووون چه حالی میده تو خماری بمونی!! :tonguesmiley:

بچه ها شما نظرتون چیه؟
http://olumpezeshki.ir/thread14084.html

eeeeeeehsan

New member
سلام دوستان پرانرژی.هر چقدر خواستم نظر ندم نتونستم.واقعا که خیلی تاپیک با حالی دارید به خصوص این آقای احسان خیلی خلاق و با ذوقید.کلی انرژی میگیرم.:thanks:

سلام
خوش اومدی،
انرژی از خودته :bunnyearsmiley:
نظر لطفته.. :rose:
یکم دیگه بمونی اراذلمون هم میان، پذیرایی هم داریم، کلوچه با نوشابه :smiliess (8):

hebe.nurse

New member
هبه جون واقعا خسته نباشی.جواباعالى بود.به جمع دختران من خوش اومدی:)

فقط شانس آوردی من این دوروزکاری واسم پیش اومد نشد ازخجالتت دربیام:-d

بچه هایی که سوالای منو ج میدن(اون سری اول)متوجه سادگی سوالا میشن.قصد من فقط دیدن دهن بازشون بعد از مشاهده پست سوالا هستش:-d

قربونت مامان جونمممممممممم:28:
اصلا خجالتی در میون نیستاااااااا راحت باش عزیزم ریلکسسسسسس
جالبتر از دهن بازمون اینه که هرچی جواب میدی اون پستو حس میکنی تمومی ای درکار نیس. اینش سوزناکتره:)))))

hebe.nurse

New member
سلام دوستان پرانرژی.هر چقدر خواستم نظر ندم نتونستم.واقعا که خیلی تاپیک با حالی دارید به خصوص این آقای احسان :25r30wi:خیلی خلاق و با ذوقید.کلی انرژی میگیرم.:thanks:

سلام دوست عزیز
اره بچه های خیلی گلین. منم خیلی باهاشون حال میکنم. برای اینکه تو جمعشون بیام از سد صندلی داغشون گذشتم. حالا خوشحالم پذیرفتنم:))))

فقط بچها این تاپیک تا کی پابرجاس؟؟
نکنه بعد نتایج بسته شه هااااااااان؟؟:shocked:

l.rhb

New member
سلام
خوش اومدی،
انرژی از خودته :bunnyearsmiley:
نظر لطفته.. :rose:
یکم دیگه بمونی اراذلمون هم میان، پذیرایی هم داریم، کلوچه با نوشابه :smiliess (8):

سلام.من داوطلب آناتومی ام...تاپیک شما جز تاپیکهاییه که هرروز بهش سرمیزنم...حرفای جالبی میزنید...آدمهای خوش ذوقی هستید...همیشه با دیدن این تاپیک خندم میگیره از بس شوخ طبعید...:25r30wi:

l.rhb

New member
قربونت مامان جونمممممممممم:28:
اصلا خجالتی در میون نیستاااااااا راحت باش عزیزم ریلکسسسسسس
جالبتر از دهن بازمون اینه که هرچی جواب میدی اون پستو حس میکنی تمومی ای درکار نیس. اینش سوزناکتره:)))))

سلام هبه جان...معلومه که خیلی باهوشی...حرفات همیشه پراز ذوق و هیجانه...متاسفانه تاپیک ما اناتومی ها پرنده هم سرنمیزنه اما هرروز به تاپیک شما میام و حرفاتونو کامل میخونم...خیلی بامزه اید:riz304:

hebe.nurse

New member
سلام هبه جان...معلومه که خیلی باهوشی...حرفات همیشه پراز ذوق و هیجانه...متاسفانه تاپیک ما اناتومی ها پرنده هم سرنمیزنه اما هرروز به تاپیک شما میام و حرفاتونو کامل میخونم...خیلی بامزه اید:riz304:

سلام اناتومیست جونممممم
من چن روز بیشتر نیس اینجا اومدمآ عجب دقتی داری. میون این بچهای باحال هیجان خود به خود به آدم تزریق میشه. قربونت برم بیا تو جمعمون خوشال میشیم:(40):

eeeeeeehsan

New member
سلام دوست عزیز
اره بچه های خیلی گلین. منم خیلی باهاشون حال میکنم. برای اینکه تو جمعشون بیام از سد صندلی داغشون گذشتم. حالا خوشحالم پذیرفتنم:))))

فقط بچها این تاپیک تا کی پابرجاس؟؟
نکنه بعد نتایج بسته شه هااااااااان؟؟:shocked:

اینطوری که بچه های ما شور و هیاهو دارن و سر میزنن فک کنم همین الآنشم اینجا داره میره زیر خاک!!! :65d6a5d6s:

eeeeeeehsan

New member
سلام.من داوطلب آناتومی ام...تاپیک شما جز تاپیکهاییه که هرروز بهش سرمیزنم...حرفای جالبی میزنید...آدمهای خوش ذوقی هستید...همیشه با دیدن این تاپیک خندم میگیره از بس شوخ طبعید...:25r30wi:

سلام
لطف داری دوست گلم :28:

شما هر رشته ای باشی اینجا فکر کن تاپیک خودته، بیا اینجا پیش ما بگو و بخند پیش میاد خود به خود.. خدارو چه دیدی، یهو پای ثابت اینجا شدی بعد من
__1010___(23).gif
اینجا رو تو گردوندی!!

eeeeeeehsan

New member

من دیگه حرفی ندارم!! :|

l.rhb

New member
سلام اناتومیست جونممممم
من چن روز بیشتر نیس اینجا اومدمآ عجب دقتی داری. میون این بچهای باحال هیجان خود به خود به آدم تزریق میشه. قربونت برم بیا تو جمعمون خوشال میشیم:(40):

مرسی عزیزم.من همیشه تو جمعتونم و پستهاتونو میخونم....مرسی:(40):
م

l.rhb

New member
سلام
لطف داری دوست گلم :28:

شما هر رشته ای باشی اینجا فکر کن تاپیک خودته، بیا اینجا پیش ما بگو و بخند پیش میاد خود به خود.. خدارو چه دیدی، یهو پای ثابت اینجا شدی بعد من
__1010___(23).gif
اینجا رو تو گردوندی!!

اختیار دارید...نفرماییدشما پیش کسوتید!!!

eeeeeeehsan

New member
مسافر تاکسی آهسته روی شونه‌ی راننده زد چون می‌خواست ازش یه سوال بپرسه،
راننده جیغ زد، کنترل ماشین رو از دست داد،
نزدیک بود که بزنه به یه اتوبوس !
از جدول کنار خیابون رفت بالا
نزدیک بود که چپ کنه،
اما کنار یه مغازه توی پیاده رو متوقف شد . . .
برای چندین ثانیه هیچ حرفی بین راننده و مسافر رد و بدل نشد !
سکوت سنگینی حکم فرما بود تا این که راننده رو به مسافر کرد !
و گفت: هی مرد! دیگه هیچ وقت این کار رو تکرار نکن،
من رو تا سر حد مرگ ترسوندی!
مسافر عذرخواهی کرد و گفت:
من نمی‌دونستم که یه ضربه‌ی کوچولو آنقدر تو رو می‌ترسونه . . .
راننده جواب داد: واقعآ تقصیر تو نیست، امروز اولین روزیه که به عنوان یه
راننده‌ی تاکسی دارم کار می‌کنم،
آخه من ۲۵ سال راننده‌ی ماشین جنازه کش بودم…!
02.gif

kolouche

New member

بیا ب آغوش ایمنی ها...... بیــــــــااا.....:thumbsupsmileyanim:

بالا