باریکلا به شما با مثال زیباتون!!اول اینکه داستان حضرت یوسف حیله ی یک زن هست نسبت به مرد!!!نه حیله ی یک مرد به زن!!!و اینکه خدا تو قران گفته اگه ما نگهبان حضرت یوسف نبودیم اونم به میل طبیعی خودش اهتمام می کرد!!! آن زن، باز در وصل او اصرار و. اهتمام کرد و اگر لطف خاص خدا و برهان روشن حق نگهبان یوسف نبود او هم به میل طبیعی خودش اهتمام کردی ولی ما میل او ر از قصد بد و عمل زشت بگرداندیم و همانا او از بندگان معصوم و پاکیزه ی ماست!سوره یوسف ایه 24
منظورم این بود که یه مرد هم چیزایی داره که بتونه یه زن رو جذب کنه.
و اینکه پاسخ به سوال شما!!آیا مرد نمی تونه یک زن رو به بی راهه بکشونه!!چرا می تونه ولی اثرات فریب مردان توسط زنان برای جامعه زیان بارتره!!چون مردها صاحبان قدرتند!!! و یک زن براحتی و با توجه به نوع خلقتش می تونه این قدرت رو از مرد بگیره!! واسه اینه که میگن زن عامل شره!!!چون می تونه بیشتر از یه مرد فساد رو رواج بده!!
اینکه شما بدترش کردی که.....شما میگی زنان میتونن مرد رو فریب بدن بعد از قدرت مرد استفاده کنن تا نیت های بد خودشون رو پیاده کنن.اینجوری که مرد بدتر شر میشه که.زن باید اول بیاد یه مرد رو وسوسه کنه بعد قدرتش رو به دست بگیره بعد با قدرت اون به نیات شرش برسه.ولی مرد دیگه نیازی هم نیست که قدرت کسی رو به دست بگیره. میتونه خیلی راحت با قدرت خوش شر بشه....مردها که شرترن اینجور....
جامعه ای هم که قدرتش ضیعیف شه چیزی ازش نمی مونه!!! با این تفاسیر شما الان هیچی نباید از جامعه مونده باشه.زنها که قدرت رو از مرد ها میگیرن جامعه ای هم میشه بی قدرت اونوقت دلار میشه دونه ای 2000 تومن.اوخ اوخ .من میگم این دلار داره میره بالاها...نگو که پای یه زن در میون هست.بعد الان اگه این الان زن باشه
7977cujr38iyymsu8: و این مرد
40): بعد شما میتونین دقیقا توضیح بدین که چطور قدرت از مرد گرفته میشه؟!!!
اگه کسی فکر میکنه دارم به زنان توهین میکنم بهتره یه نگاهی به پنج انگشتان دستش بندازه!!! یعنی چی؟
بعدشم اینکه قران به زبان فصیح و روان اومده درست!!ولی به زبان عربی اومده و همه می دونیم که ترجمه از یه زبان به یه زبان دیگه ممکنه ترجمه ها ی متفاوت داشته باشه و نیز تفاسیر!!!! البته بازم دلیل قطعی اختلاف علملا نمیشه!!!!چون اونا عربی رو فول بلدن!!ولی قران بعضی جاها صریح و بعضی جاها دو پهلو گفته!اون زمان پیامبر هم بوده که قران رو توضیح بده ولی الان نیست!!
بعد با این حساب شما فک نمیکنی که قران فقط میتونه افرادی که عربی رو بلدن و همزمان پیامبر بودن رو هدایت کنه و افراد غیر عرب زبون عصر حاضر رو نه؟همونطور که تو چند پست قبل هم گفتم مفسران تفسیرهای مختلفی کردن اونوقت تکلیف چی میشه کدوم درست هست؟کدوم اشتباه برداشت کرده ؟