-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

elahe01

New member
اگه اینجورباشه که خیلی خوبه، من همش فکر میکردم ممکنه مثلا طبق گفته سنجش از هر رتبه شاید 2 نفر باشن و اون موقع دیگه 16 نفر جلوی من نیستند و ممکنه 20 تا ...باشه ، ولی اگه واقعا اینجور باشه باز یکم امیدوار شدم. مرسی دوستم

من اینو از مسئولین توی وزارت پرسیدم
خواهش میکنم المیرا جان :riz304:

elahe01

New member
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ظرفیت رشته های علوم پزشکی در کنکور 93 گفت: موضوع ظرفیت های علوم پزشکی در کنکور 93 بازنگری می شود و ظرفیتی که وزارت بهداشت اعلام کرده است همچون سال گذشته خواهد بود.

لینک خبر : خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - دستور وزیر بهداشت برای افزایش ظرفیتهای پزشکی کنکور/ موافقت با درخواست ظرفیت مازاد

اینا چرا ما رو یادشون رفته؟!!!!!!!!!
حرفی از ما نمیزنن اصلا :mad_majidonline:

mri13

New member
اگه 3 تا رتبه 5 باشن رتبه‌ی بعدی 8 میشه نه 9! یکیشون که واقعا 5 هست و دوتاشون 6 و 7 !

mri13

New member
دل‌آرام مرد باش اشتباهتو بپذیر ! ویرایش نداشتیما !

ریتا

New member
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره ظرفیت رشته های علوم پزشکی در کنکور 93 گفت: موضوع ظرفیت های علوم پزشکی در کنکور 93 بازنگری می شود و ظرفیتی که وزارت بهداشت اعلام کرده است همچون سال گذشته خواهد بود.

لینک خبر : خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - دستور وزیر بهداشت برای افزایش ظرفیتهای پزشکی کنکور/ موافقت با درخواست ظرفیت مازاد
وای خدا چرا موضوعها رو با هم قاطی میکنین این واسه کنکور سراسریه واسه رشته های پزشکی نه ارشد پزشکی.ولی اکه واسه اون درس میشه واسه ما هم باید بشه

*فرناز*

New member
پس تو کل سیستم فقط باید به هاشمی امیدوار بود!!!
غیر از هاشمی 4شنبه کسی نمیتونه جوابگو باشه

mri13

New member
من اول خبرو دیدم فکر کردم مارو میگه! ولی با توجه به همون اصلی که "هر خبری اگه به ضررمون هست درسته" دوباره به خبر نگاه کردم دیدم ما نیستیم!

دل آرام

New member
دل‌آرام مرد باش اشتباهتو بپذیر ! ویرایش نداشتیما !

نخیر دوست عزیز
بنده دارم از مکانیسم دفاعی انکار استفاده میکنم الان !
هنوز در نیومدم ازش :tonguesmiley:

در ضمن من همیشه زنم و افتخار میکنم به زن بودنم :)))))

neshat25

New member
ظرفیت بعضی رشته ها رو اومدن٢٠تا نسبت به ظرفیت پارسال کم کردن.اونوقت اومدن نزدیک۶تا به شهری مثل زاهدان اضافه کردن.خب چه فایده داره.میای از شیراز و تهران و اصفهان و اهواز کم میکنی اونوقت واسه اولین بار۶تا زاهدان میگیری؟چه فایده داره؟کی میره زاهدان؟اونم دانشکده ای که اولین بار داره ارشد میگیره

اگه واقعا اینا راست میگن که هدف کیفیته و رشته ها اشباع شده باید ورودیای کنکور سراسریو کاهش بدن، الان باید جلوشونو بگیرن نه اینکه وارد بشن گروه گروه بعد یهو اجازه ی ورود به مقطع بعدیشونو به بهانه ی اشباع بودن رشتشون ندن...چه مملکتی داریم ما!!! اشتباه پشت اشتباه...اصلا این مملکت کاراش بر عکس چرا!!!!

abtin13

New member
دوستان و عزیزان لطفا همه توجه کنید.
با این وضعیتی که پیش اومده تنها راه چاره ای که روز چهارشنبه برای ما باقی می مونه اینه که با خود وزیر صحبت کنیم.دیگه کسی حرفی از پورکاظمی یا ضیایی نمی کنه.اگر خواستن که ملاقات برامون جور کنن همه یک صدا ملاقات با وزیر رو درخواست می کنیم.هیچ کس حرفی از ضیایی یا پورکاظمی نمیزنه.نباید جلوی اون ها توی هیچ موردی حتی جزئی صحبت ها و عمل ها 2 تا باشه.پس این رو به همه کسانی که روز چهارشنبه میان اطلاع بدین.خیلی ها هنوز تو فکر ضیایی یا پورکاظمی هستن.
ما هممون هدفمون یکیه، پس حرفها مون رو هم یکی بکنیم تا بفهمن که ما کاملا متحدیم و تا با وزیر حرف نزنیم کوتاه نمیاییم.

دل آرام

New member
دوستان و عزیزان لطفا همه توجه کنید.
با این وضعیتی که پیش اومده تنها راه چاره ای که روز چهارشنبه برای ما باقی می مونه اینه که با خود وزیر صحبت کنیم.دیگه کسی حرفی از پورکاظمی یا ضیایی نمی کنه.اگر خواستن که ملاقات برامون جور کنن همه یک صدا ملاقات با وزیر رو درخواست می کنیم.هیچ کس حرفی از ضیایی یا پورکاظمی نمیزنه.نباید جلوی اون ها توی هیچ موردی حتی جزئی صحبت ها و عمل ها 2 تا باشه.پس این رو به همه کسانی که روز چهارشنبه میان اطلاع بدین.خیلی ها هنوز تو فکر ضیایی یا پورکاظمی هستن.
ما هممون هدفمون یکیه، پس حرفها مون رو هم یکی بکنیم تا بفهمن که ما کاملا متحدیم و تا با وزیر حرف نزنیم کوتاه نمیاییم.

منم موافقم .
تازه حرف پورکاظمی الان دو تا شده و نشون داده که خیلی راحت میزنه زیر حرفش بنابراین باید از مرجع بالاترش بخواهیم که رسیدگی کنه که فقط همون وزیر بهداشت میمونه !

mri13

New member
هاشمی هاشمی ملاقات ملاقات
:mad_majidonline::mad_majidonline::mad_majidonline::mad_majidonline:

دل آرام

New member
تازه آقای ام ار ای
من اولین بار اسمتو خانم مری نوشتم تو یه پستی ! متوجهشم نشدی ! :4d564ad6:

abtin13

New member
اون نامه ای رو هم که قراره به خبرگزاری ها فکس کنیم باید متنش رو تغییر بدیم و در مورد افزایش ظرفیت های دستیاری و پزشکی هم بگیم و اعتراض بکنیم که چرا اونا افزایش خوردن ولی ما نه.
خانم روهو کجایی؟ اینباکستم پره.بیا ببینیم چیکار باید بکنیم.:14::13:

mri13

New member
تاریخ و کدای خبر افزایش دستیاریا و کنکور سراسری رو باید بزنیم تو نامه.مشکل ما اینه که تعدادمون کمه. یعنی تعداد کسانی که حقشون خورده شده زیاده ولی کسی به فکر خودش نیست وگرنه الان باید 400 تا اسم جمع میشد که شاید 200 تاشون بلند بشن بیان

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا