-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

*فرناز*

New member
بچه ها از ریاست جمهوری با من تماس گرفتن که من کلا شهرخودم نبودم....گفتن باز تماس میگیرن...کسی بهش زنگ زدن؟؟؟
من به 6133 زنگ زدم...بهترین کار از طریق ریاست جمهوریه اقدام کردن...

یعنی بهتون زنگ زدن؟؟ من متوجه نشدم منظورتون رو!!

پریسا 69

New member
بچه ها دونفر از هماتو ها میگن با روز چهارشنبه مشکل دارن تهران نیستن که بیان...

*فرناز*

New member
چه جالب! کد رهگیری دادن بهتون که خودتونم زنگ بزنید!!! عجب موقعیتی بوده از دست رفته:5:

دل آرام

New member
بچه ها از ریاست جمهوری با من تماس گرفتن که من کلا شهرخودم نبودم....گفتن باز تماس میگیرن...کسی بهش زنگ زدن؟؟؟
من به 6133 زنگ زدم...بهترین کار از طریق ریاست جمهوریه اقدام کردن...

چه زود به شما زنگ زدن
من دیروز زنگ زدم واسه پیگیری گفتن تازه پروندت رفته وزارت بهداشت !!

ROJO

New member
از شرکت کنندگان با یک عدد ساندیس پذیرایی میکنم، بازم نبود? :|

:))

Azin E

New member
یه سوال
بازم دم وزارت بهداشت؟؟؟بازم عین دفعه های قبل؟؟؟چند بار باید از این وزارت لعنتی ضربه بخوریم
اگه همون راهی رو بریم که قبلا رفتیم،همون نتیجه ای رو میگیریم که قبلا گرفتیم

ROJO

New member
یه سوال
بازم دم وزارت بهداشت؟؟؟بازم عین دفعه های قبل؟؟؟چند بار باید از این وزارت لعنتی ضربه بخوریم
اگه همون راهی رو بریم که قبلا رفتیم،همون نتیجه ای رو میگیریم که قبلا گرفتیم

مثال این حرف مثل اینه ک من بخوام ی درخت بکارم هر روز ی قسمتی از باغچرو بیل بزنم

در نهایت من همه جا رو بیل زدم ولی هیچ جا اون عمق لازم رو ایجاد نکردم!

الان تو این وقت محدود مطمئن ترین کار وزارته ک برای چندمین بار تجمع کنیم، بنظرم وقت و نفر کافی برای ریسک جدید رو نداریم

abtin13

New member
خانم روهو، سعید پیشنهاد داد که با مدیران فاروم هماهنگ کنیم تا اونا تو انجمن های رشته های مختلف تجمع رو اعلام کنن.به نظرت مدیرا این کارو میکنن؟ شما یه صحبتی باهاشون بکن

ROJO

New member
10)اقای وحید
11)اقای خزایی
12)خانم جعفری
13)عباس
14)حامد
15)جواد جهرمی
16)حامد ایمانی راد

این افراد از طرف کی معرفی شده بودن? اگه دوستشون اینجاس مطلعشون کنه از تاریخ تجمع جدید

دارم به کاربرایی ک سری قبل بودن ، پیام خصوصی میفرستم ک باز بیان

abtin13

New member
مثال این حرف مثل اینه ک من بخوام ی درخت بکارم هر روز ی قسمتی از باغچرو بیل بزنم

در نهایت من همه جا رو بیل زدم ولی هیچ جا اون عمق لازم رو ایجاد نکردم!

الان تو این وقت محدود مطمئن ترین کار وزارته ک برای چندمین بار تجمع کنیم، بنظرم وقت و نفر کافی برای ریسک جدید رو نداریم
حرف از تعداد کردی باز این داغ دل من تازه شد :smiliess (2):
جاهای دیگه میشه مجلس و ریاست جمهوری.اونا هم تعداد خیلی زیادی می خواد.حداقل 150-200 نفر.امکان نداره بتونیم این تعداد رو جور کنیم.خانم Azin شما تصور کن با مثلا 60-70 نفر بریم جلوی مجلس یا ریاست جهوری.به نظرت واقعا اصن مارو به حساب میارن؟
دوستان گفتن که دستیاری ها 4 بار جلوی وزارت تجمع کردن تا نتیجه گرفتن مال ما که هنوز یکی و نصفیه.

ROJO

New member
خانم روهو، سعید پیشنهاد داد که با مدیران فاروم هماهنگ کنیم تا اونا تو انجمن های رشته های مختلف تجمع رو اعلام کنن.به نظرت مدیرا این کارو میکنن؟ شما یه صحبتی باهاشون بکن

ب نظر من بی فایدس، چون تاپیک ما همیشه بالاس و اگه کسی میخواست بیاد میومد:smiliess (11):

ROJO

New member
جاهای دیگه میشه مجلس و ریاست جمهوری.اونا هم تعداد خیلی زیادی می خواد.حداقل 150-200 نفر.امکان نداره بتونیم این تعداد رو جور کنیم.خانم Azin شما تصور کن با مثلا 60-70 نفر بریم جلوی مجلس یا ریاست جهوری.به نظرت واقعا اصن مارو به حساب میارن؟
دوستان گفتن که دستیاری ها 4 بار جلوی وزارت تجمع کردن تا نتیجه گرفتن مال ما که هنوز یکی و نصفیه.

شما ک تو تجمع قبل بودین بگین دقیقا چیکار کردین مدتی ک منتظر اذنشون بودین?

دل آرام

New member
اونا مجلسم رفته بودنااااا
60 نفرم بودن و شعار ده هاشونم 10 نفر بیشتر نبودن !!

mahii

New member
10)اقای وحید
11)اقای خزایی
12)خانم جعفری
13)عباس
14)حامد
15)جواد جهرمی
16)حامد ایمانی راد

این افراد از طرف کی معرفی شده بودن? اگه دوستشون اینجاس مطلعشون کنه از تاریخ تجمع جدید

دارم به کاربرایی ک سری قبل بودن ، پیام خصوصی میفرستم ک باز بیان
اقای جهرمی از رشته مابودن.خیلیم فعالن.اما بنا ب مشکلاتی واقعا نمیتونن بیان تجمع.تا همونجاشم خیلی زحمت کشیدن دستشون درد نکنه

shiny

New member
به نظر من یه 2 ساعتی باید دم وزارت باشیم اگه جواب نگرفتیم بعد مجلس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا