-_ 22 مرداد ، همه باهم، اعتراض حضوری _-

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ROJO

New member
یکی اون فاصله ی بین کد خبر و تاریخ خبر رو درست کنه، من تو کیبورد گوشی اونو نداشتم بذارم

abtin13

New member
من بررسی میکنم تمام رشته هایی ک متقاضیاش اینجا میان رو میگم تا فردا شب

فقط ی سوال دیگه:

متنی ک روز تجمع امضا میکنیم( متن اول) روی چی باید چاپ شه?

کی چاپ میکنه?

و اینکه کسی ک اینکارو میکنه باید اول هر پاراگراف رو چنتا فاصله بندازه ببره جلو تا پاراگراف بندیا درست باشه

کاغذ که فکر نمی کنم باز بنر یه چیزی.نمی دونم
رو هر چیزی باشه یه چیز بزرگ از آب درمیاد فکر نکنم کسی از شهرستان بتونه اینو با اتوبوس بیاره.اگه تهرانی ها زحمتشو بکشن من خودم نصف هزینش رو میدم.نصف بقیه رو هم بقیه میدن

سلام دوستان....
خسته نباشین....
بچه های خون شناسی زخم خورده کسی اینجا هست...:auizz3ffy9vla57584x
سلام منم رشته ام خون شناسیه ولی چون نمیتونم برم تهران و تا دیشب بیمارستان بودم الان روم نمیشه بیام خواهش کنم از این رشته هم دفاع کنن. شما کسی رو می شناسید به عنوان نماینده بره؟

abtin13

New member
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین و رقابتی‌ترین آزمون‌هایی است که هر ساله جهت گزینش داوطلبین به منظور ورود به دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر ساله ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها را به‌طور منظم و از قبل برنامه‌ریزی شده به اطلاع داوطلبین می‌رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت از قبل اعلام می‌شد. اما متاسفانه امسال علیرغم اعلام رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام آزمون مبنی بر عدم تغییر ظرفیت‌های امسال ( خبرگزاری ایسنا – کد خبر: 92110905888 -- تاریخ خبر: 9 بهمن 1392 )، شاهد کاهش چشمگیر و بی‌سابقه حتی تا 70 درصدی ظرفیت برخی رشته‌ها بودیم. حال با این وضعیت آینده بسیاری از جوانان این مرز و بوم در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته است. جوانانی که به امید ظرفیت‌های سال قبل یک سال از عمر گرانبهای خود را صرف آمادگی برای این آزمون کردند ولی اکنون همه امید خود را بر باد رفته می‌یابند.
ما داوطلبین آزمون ارشد، مراتب اعتراض همه جانبه خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاع‌رسانی به موقع و بی توجهی به خواسته‌هایمان، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت‌ها به‌ سال قبل را خواستاریم.
امید است تا مسئولین صدای اعتراض ما را شنیده و درجهت رفع این مشکلات اقدامات لازم را مبذول فرمایند.

تاریخ هم درست نوشته شده.مشکلی نداره که

ROJO

New member
یکی باید مسئولیت بنرا رو ب عهده بگیره، یکی از تهران، هزینش رو خودمون میدیم

بچه هایی ک بعد ا میاین در مورد چگونگی چاپ متن و تهیه بنر یا هر راه دیگه، پیشنهاد بدن
یکیم قبول زحمت کنه

فعلا من برم ک سردرد گرفتم پای نت

shiny

New member
سلام
روجو جان من از دیروز که این تاپیکو زدی به همسرم گفتم که مرخصی بگیره و منو با خودش ببره تهران ... خیلی خوب شد که چهارشنبه شد چون همسرم تونست برنامه مرخصیشو تنظیم کنه .
بنابراین منم میام به همراه همسر و پسر کوچولوم.
شاینی عزیزم شماهم میتونی باما بیای :28:

ey janaam :28: mamane ali kocholoo mersi azizam

rojo jan manam benevis ba mamano babaye ali kocholoo va ali kocholoo miaym:ad54ad:

ROJO

New member
نه اون دوتا خط کوچولو ک بین تاریخ خبر و کد گذاشتم رو بکنین شبیه اونکه بین ایسنا و کدخبره

abtin13

New member
اوه مای گاد.دیگه انقدم وسواس نمی خواد :5: :rolleyessmileyanim:
باشه ویرایشگر محترم (mri13) درستش میکنه

mri13

New member
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهم‌ترین و رقابتی‌ترین آزمون‌هایی است که هر ساله جهت گزینش داوطلبان برای ورود به دانشگاه‌ها برگزار می‌شود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر ساله ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها را بطور منظم به اطلاع داوطلبان می‌رساند و هرگونه تغییر در ظرفیت‌ها را از قبل اعلام می‌کند. اما متاسفانه امسال به رغم گفته‌ی رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام مبنی بر عدم تغییر ظرفیت‌ها (خبرگزاری ایسنا مورخ 9 بهمن 1392– کد خبر 92110905888)، شاهد کاهش چشمگیر و بی‌سابقه‌ی ظرفیت‌ها حتی تا 70 درصد در برخی رشته‌ها بودیم. برای همین جمعی از داوطلبان در دو نوبت مقابل وزارت بهداشت تجمع کردند که حاصل آن، وعده‌ی جناب آقای دکتر پورکاظمی مبنی بر افزایش ظرفیت در هشت رشته بود (خبرگزاری ایسنا مورخ 11 مرداد 1393– کد خبر 93051104594 ). حال با گذشت چند روز از انتشار این خبر، ظرفیت‌ها افزایش نیافته است.
اکنون ما داوطلبان آزمون ارشد، برای چندمین بار مراتب اعتراض خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاع‌رسانی بموقع و بی‌توجهی به خواسته‌هایمان، اعلام داشته و بازگشت ظرفیت‌ها به سال قبل را خواستاریم.
امید است تا مسئولان صدای اعتراض ما را بشنوند و برای رفع این مشکل‌ها اقدام‌های لازم را مبذول فرمایند.

بچه‌ها فعلا اینو داشته باشید چند بار دیگه هم ویرایشش میکنم.فعلا همینا بنظرم اومد.

- - - Updated - - -

آخرین ویرایش:

mahii

New member
وااااااای خدا شما هنوزم درگیر متنید؟اره؟:5:بابا کوتا بیاد اونا ک معلم انشا نیستن فقط ب اصل مطلب توجه دارن دیگهههههههههههه
از دست شماها:riz481:

mahii

New member
اصن بدید متنو خودم بنویسم.........
یعنی ارزوم شد یبار یه پست بی غلط بذارم فقط یبار:p7977cujr38iyymsu8::black_eyed:

shivap

New member
بچه ها قضیه چیه؟؟؟؟من دور بودم از نت!!!!بگید مام در جریان باشیم!!!!!!

Rainy Lady

New member
تونل ها ثابت کردند که حتی در دل سنگ هم ، راهی برای عبور هست ...

ما که کمتر از آنها نیستیم ، پس نا امیدی چرا ؟

اتفاقا خیلیا معترضن...39 نفر اعتراض نداره؟؟؟؟
آزمایشگاهی جان دوست من هماتو هست و اعتراض ها رو هم میاد...
خیالت راحت
خیلی خیلی ممنونم خوشحالم کردید. به دوستتون بگید امید من بعد از خدا به ایشونه از این رشته دفاع کنه ازشون تشکر کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا