من بررسی میکنم تمام رشته هایی ک متقاضیاش اینجا میان رو میگم تا فردا شب
فقط ی سوال دیگه:
متنی ک روز تجمع امضا میکنیم( متن اول) روی چی باید چاپ شه?
کی چاپ میکنه?
و اینکه کسی ک اینکارو میکنه باید اول هر پاراگراف رو چنتا فاصله بندازه ببره جلو تا پاراگراف بندیا درست باشه
سلام منم رشته ام خون شناسیه ولی چون نمیتونم برم تهران و تا دیشب بیمارستان بودم الان روم نمیشه بیام خواهش کنم از این رشته هم دفاع کنن. شما کسی رو می شناسید به عنوان نماینده بره؟سلام دوستان....
خسته نباشین....
بچه های خون شناسی زخم خورده کسی اینجا هست...:auizz3ffy9vla57584x
آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت یکی از مهمترین و رقابتیترین آزمونهایی است که هر ساله جهت گزینش داوطلبین به منظور ورود به دانشگاهها برگزار میشود. سازمان سنجش آموزش پزشکی هر ساله ظرفیت پذیرش دانشگاهها را بهطور منظم و از قبل برنامهریزی شده به اطلاع داوطلبین میرساند و هرگونه تغییر در ظرفیت از قبل اعلام میشد. اما متاسفانه امسال علیرغم اعلام رییس محترم سازمان سنجش پزشکی قبل از آغاز ثبت نام آزمون مبنی بر عدم تغییر ظرفیتهای امسال ( خبرگزاری ایسنا – کد خبر: 92110905888 -- تاریخ خبر: 9 بهمن 1392 )، شاهد کاهش چشمگیر و بیسابقه حتی تا 70 درصدی ظرفیت برخی رشتهها بودیم. حال با این وضعیت آینده بسیاری از جوانان این مرز و بوم در هالهای از ابهام قرار گرفته است. جوانانی که به امید ظرفیتهای سال قبل یک سال از عمر گرانبهای خود را صرف آمادگی برای این آزمون کردند ولی اکنون همه امید خود را بر باد رفته مییابند.
ما داوطلبین آزمون ارشد، مراتب اعتراض همه جانبه خود را نسبت به این کاهش ظرفیت، عدم اطلاعرسانی به موقع و بی توجهی به خواستههایمان، اعلام داشته و بازگشت ظرفیتها به سال قبل را خواستاریم.
امید است تا مسئولین صدای اعتراض ما را شنیده و درجهت رفع این مشکلات اقدامات لازم را مبذول فرمایند.
سلام
روجو جان من از دیروز که این تاپیکو زدی به همسرم گفتم که مرخصی بگیره و منو با خودش ببره تهران ... خیلی خوب شد که چهارشنبه شد چون همسرم تونست برنامه مرخصیشو تنظیم کنه .
بنابراین منم میام به همراه همسر و پسر کوچولوم.
شاینی عزیزم شماهم میتونی باما بیای :28:
ممنونم خواهشا سعی خودتون رو بکنید مثل اینکه کسی از این رشته معترض نیستنمیشناسم کسی رو ولی شاید خودم رفتم...:21:
ممنونم خواهشا سعی خودتون رو بکنید مثل اینکه کسی از این رشته معترض نیست
خیلی خیلی ممنونم خوشحالم کردید. به دوستتون بگید امید من بعد از خدا به ایشونه از این رشته دفاع کنه ازشون تشکر کنیداتفاقا خیلیا معترضن...39 نفر اعتراض نداره؟؟؟؟
آزمایشگاهی جان دوست من هماتو هست و اعتراض ها رو هم میاد...
خیالت راحت
خیلی خیلی ممنونم خوشحالم کردید. به دوستتون بگید امید من بعد از خدا به ایشونه از این رشته دفاع کنه ازشون تشکر کنید