اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farah90

New member
یکی اینجا نیس بگه تکلیف این 8 رشته ای که اضافه کردن چی شد؟

sara77

New member
همین 8 رشته ای هم که اضاف شده هم بیشتر از 10 نفر که افزایش نمیدن اونم واسه اینکه بگن به اعتراضا رسیدگی شده مثلااااااااااااااااااااااااا

farah90

New member
اون 10 نفر هم برای لب مرزی ها خیلی مهمه ..کاش یکی میتونست به اینا بگه ما جوونای مملکت بازیچه نیستیم.

shiny

New member
یه چیزی خییلی جالبه به بالای صفحه نگا کنید 1967 نفر این تاپیکو لایک کردن از این 1900 نفر یعنی 100 تا نه 50 تا تهرانی پیدا نمیشه واقعا؟!!

دل آرام

New member
یه چیزی خییلی جالبه به بالای صفحه نگا کنید 1967 نفر این تاپیکو لایک کردن از این 1900 نفر یعنی 100 تا نه 50 تا تهرانی پیدا نمیشه واقعا؟!!

این 1967 تا لایک تعداد کل لایکا به پستا است
یعنی همسن لایکایی که خودمون زدیم تو این 73 صفحه جمعا شده اینقدر
منظور تعداد کاربر نیست

mah2

New member
برای اعتراض حضوری بعدی منم هستم.البته اگر قرار باشه که انجام بشه

abtin13

New member
همین 8 رشته ای هم که اضاف شده هم بیشتر از 10 نفر که افزایش نمیدن اونم واسه اینکه بگن به اعتراضا رسیدگی شده مثلااااااااااااااااااااااااا

10 نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا امواتت رو بیامرزه کاش تو جای ضیایی بودی.2 نفرم زیاد کنه کلامون رو باید بندازیم هوا

sara77

New member
10 نفر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدا امواتت رو بیامرزه کاش تو جای ضیایی بودی.2 نفرم زیاد کنه کلامون رو باید بندازیم هوا

خخخخخخخخ ابتین
خو منم کلی گفتم میگم اینا ببخان زیاد کنن مگه چن نفر زیاد میکنن
فقطط با سیاست میخان ادمو بپیچونن
خدا لعنتشون کنه

abtin13

New member
خخخخخخخخ ابتین
خو منم کلی گفتم میگم اینا ببخان زیاد کنن مگه چن نفر زیاد میکنن
فقطط با سیاست میخان ادمو بپیچونن
خدا لعنتشون کنه

حالا اگه بخواییم درست نگاه کنیم می بینیم اینا هم کار بدی نمی کنن ظرفیت ها واقعا زیاد شده خیلی بیشتر از ظرفیت دانشگاه.ولی متاسفانه از راه درستش وارد نشدن.باید همون طوری که 5-6 سال طول کشید تا ظرفیت ها بشه این، 5-6 سال هم طول میکشید تا ظرفیت ها کم بشه نه اینکه یهویی 60-70% کم کنن

banoo93

New member
بچه ها تو قسمت ویرایش که میشیم اگه تغیری ندیم باید ثبت نهاییو دوباره بزنیم؟؟

abtin13

New member
این ثبت نهایی هم قضیه ای شده.کلا امسال این وزارت بهداشت یه چیزیش میشه:21::14:

mahii

New member
سلام بچهها اگه قراره نامه بدیم بهتره برا هر رشته همه بچههای همون رشته پای نامه رو امضا کنن...........مثلا تومار (طومار)شه بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟اسم و شماره داوطلبیمونو پایه نامه مینویسیم اینجوری تعداد معترضین بهتر معلوم میشهها

abtin13

New member
سلام بچهها اگه قراره نامه بدیم بهتره برا هر رشته همه بچههای همون رشته پای نامه رو امضا کنن...........مثلا تومار (طومار)شه بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟اسم و شماره داوطلبیمونو پایه نامه مینویسیم اینجوری تعداد معترضین بهتر معلوم میشهها

آخه داوطلبین میترسن اگه اسم و شماره تلفن بدن لو برن و به جرم اخلال در نظم عمومی و محاربه با حکومت دستگیر بشن و اعدامشون بکنن :14:
شرط می بندم خیلی ها هستن که همین فکر رو می کنن

- - - Updated - - -

آخه داوطلبین میترسن اگه اسم و شماره تلفن بدن لو برن و به جرم اخلال در نظم عمومی و محاربه با حکومت دستگیر بشن و اعدامشون بکنن :14:
شرط می بندم خیلی ها هستن که همین فکر رو می کنن

مهلا1991

New member
من بازم هر جا لازم باشه میام
ولی این بار نمیتونم از صبح مرخصی بگیرم یعنی یه کم دیرتر بهتون میرسم
دفتر ریاست جمهوری هم پیشنهاد خوبیه
ولی با این تعدادی که من میبینم تا الان اعلام امادگی کردن شدنی نیست
برای اونجا رفتن حداقل باید 100 نفر باشیم
وگرنه اگه قرار باشه همین چندنفری که گفتن میان،بریم سه سوت جمعمون میکنن والااااا

abtin13

New member
من بازم هر جا لازم باشه میام
ولی این بار نمیتونم از صبح مرخصی بگیرم یعنی یه کم دیرتر بهتون میرسم
دفتر ریاست جمهوری هم پیشنهاد خوبیه
ولی با این تعدادی که من میبینم تا الان اعلام امادگی کردن شدنی نیست
برای اونجا رفتن حداقل باید 100 نفر باشیم
وگرنه اگه قرار باشه همین چندنفری که گفتن میان،بریم سه سوت جمعمون میکنن والااااا

دیگه کلا بیخیال تجمع بشین چه از نوع مجلسی، چه از نوع ریاست جمهوری.با این جماعت لنگ در هوا که نمیشه تجمع کرد.امروز 100 نفر میگن میاییم فردا می بینی 30 نفر هم نیومدن تازه اونایی هم که اومدن یا شهرستانی بودن یا اینکه اگرم تهرانی بودن از کارشون زدن اومدن.دوستان معترض بهتره زیاد برای برنامه ریزی برای تجمع به خودشون فشار نیارن، ممکنه انگشت اشاره دست راستشون رگ به رگ شه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا