اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Y77

New member
آقا بردیا من نمیتونم بیام ولی سعی میکنم یه نماینده بفرستم
در مورد لایک فیس بوک هم اصلا روی این لایک ها حساب نکنید تعدادی از اینایی که لایک کردن اصلا این کنکورو ندادند و یا حتی ایران نیستند

abtin13

New member
بردیا از این جماعت آبی گرم نمیشه.ولی من خودم حاضرم دوباره بیام

yeganehh

New member
منم میام...هر کجا هر زمان...فقط زودتر.اینا گفتن هفته اول نتایج میاد.تا اون موقع 3 هفته مونده..اونا هم تا فکر کنند و اعلام و بررسی کنند طول میکشه...نباید زمان رو از دست داد

بچه ها یه چیزی خیلی آزارم میده می خوام با شمام در میون بذارم. متاسفانه ما ایرانیا مدتی که ابراز احساساتمون مجازی شده، جا داره هر سال بجای مراسم عاشورا برای خودم عزاداری کنیم که با این سرعت داریم به سمت انحطاط میریم. مشکل اینه که همدل نیستیم. الانم اعتراضتون احساسیه. لایک کردن یه پیج یه معنی همدلی با اعضاش نیست. بشماریم تعداد لایک را 1900 نفر این پیج رو 190 نفر فیس بوک رو 19000 نفر اعتراض رو اما لایک کجا و عمل کجا. نمی دونم کی و کجا به یه شعور جمعی میرسم یا اصلا می رسیم یا نه؟ اما الان من این رو در 30 نفر هم در این سایت نمی بینم ( جسارتم رو ببخشید) اما همینم همیشه همین بودیم. تا کارد ظلم به استخونمون نرسه صدامون در نمیاد ( مثل کاوه ی آهنگر که 18 تا پسرشو سر بریدن و سر 19می صداش در اومد). کسانی که منو شخصا میشناسن می دونن همیشه تو سرم افکار بزرگی بوده. مثل داشتن یه صنف قوی واسه رشته هامون که بتونه حقمون رو به صورت سیستماتیک بگیره. اما همیشه آخر به اینجا میرسم. بغض می کنم میگم چه میشه کرد. هر روز انتظار یه روزی اون روز خوب باشه اما نیست. حقیقت اینه به اونجا نرسیدیم که یه درد مشترک یه فکر مشترک منجر به عمل بشه ( نه الزاما عمل جسورانه و متهورانه). سرتون رو درد نیارم شما امروز مسافرتین نمی تونین بیاید بعضا هم حق دارید اما نمی دونید در برابر هزینه ای که این ظلم به آیندتون تحمیل می کنه، تهران اومدن از تفریح زدن از همه چی زدن، صفرم نیست. من نمی خوام شعار بدم نمی خوام از بالا با کسی صحبت کنم اما حسم به این اعتراضا هم مثل حسای دیگه داره میشه که آخرش گفتم چه میشه کرد. خیلی متاسفم واسه آینده ای که به دست ما نوشته بشه واسه کشوری که ما جوناشیم ( قصدم توهین نیست خودمم جزو همین نا امید کنندگان تاریخم). دیگه نمی دونم که بازم منتظر اون اتفاق نیومده بشم یا منم مثل خیلیا دیگه دل ببرم.

باید بگم که تشکر می کنم از کسایی که به هر نحوی کمک کردن. اومدن ، میل زدن، با نماینده ها صحبت کردن، حرص خوردن. به هیچ کس اعتراضی وارد نیست.

abtin13

New member
ببخشید و معذرت خواهی نمی خواد عزیز من.دیگه در مورد واقعیت که تعارف نداریم.اتفاقا انقد در مورد واقعیت هایی که وجود داره و ابرازشون می کنیم معذرت خواهی می کنیم که آخرش همینجوری میشه.آخرش ما می شیم بدهکار اونا میشن طلبکار.آقا اصن بذار به چند نفر هم بر بخوره این حرفت.چی میشه مگه؟آسمون به زمین میاد؟حقیقت تلخه. نمیشه که با معذرت خواهی و من بمیرم و تو بمیری کار از پیش برد

elmira1365

New member
سلام به همه دوستان
و خسته نباشید به تلاش های همه ، مخصوصا چند تا از دوستان که مببینم اینجا حسابی پیگیر ماجرا هستند
من امروز از صبح تا همین الان که برگشتم رفتم دفتر نماینده های شیراز که البته خودشون نبودن ولی مشاورهاشون بودند و نزدیک 100 صفحه مدرک برای هر کدومشون بردم
کل دفترجه امسال و پارسال رو پرینت گرفته بودم وکاهش ظرفیت های همه رشته ها رو هم زیر هر رشته توی دفترچه امسال وارد کرده بودم و مقایسه کرده بودم
و همین طور حتی اعتراضی با سند دال بر اینکه این وزارت حتی توی تعیین رتبه هم به دلیل اشتباه کلید نهایی اجحاف کرده در حق خیلی ها اعتراض کردم
و گفتم که ما مخالف با کاهش ظرفیت نیستیم ولی نه کاهش ظرفیت 50% ، گفتم افزایش ظرفیت ما در هر سال 20% بوده ولی یهو باید ما کاهش 50 % رو چوبشو بخوریم
و اعلام کردم گفتم خیلی از ماها پارسال بین الملل قبول شدیم و به خاطر هزینه و بی اعتبار بودن دانشگاه نرفتیم آیا این حق هست که حالا باز با به دست آوردن رتبه خوب مجبور باشیم بین الملل انتخاب کنیم اونم بدون هیچ اطلاع رسانی قبلی
همه خبرهایی هم تو ایسنا تو بهمن پور کاظمی گفته بود برای افزایش ظرفیت ضمیمه کرده بودم
اولش گفتن که خوب ظرفیت ندارن، ولی وقتی با صحبت و دلیل مدرک کاهش 50% ظرفیت رو نشونشون دادم ، خودشون گفتن حق با شما هست و مشاور نماینده شیراز که خودش هم آدم تحصیل کرده و دکترا مکانیک بود و خیلی آدم موجهی بود گفت باید از طریق آقای موهبتی اقدام کنید و قرار شد نامه ما رو برای اون بزنه توی همین هفته و همین طور گفت حتما به اعتراضاتتون ادامه بدید، گفت اگه ببینند کوتاه اومدید کاری نمیکنند حتی در مقابل همون 8 رشته که افزایش داشته.
در مورد اومدن به تهران من همه سعیم رو میکنم که بیام ، اینو مطمئن باشید که همه زخم خوردن و اگر امکانش باشه حتما میان ، تاریخ رو اعلام کنید ببینیم میشه یا نه، من قولی واسه اومدن نمیتونم بدم که بدقول شم
ولی همه تلاشم رو واسه اومدن میکنم ولی هر پیگیری که توی شهرم و اینجا باشه حاضرم هر جوره انجام بدم
بازم مرسی از همه دوستان به خاطر تلاش هاشون

elmira1365

New member
بچه ها این فرم ویرایش هنوز باز نشده؟؟؟مگه نگفته بودن ساعت 8 روز دوشنبه؟؟؟

elmira1365

New member
زیر اطلاعیه شماره 12 زده انتخاب/ویرایش.از اونجا باید بری

مرسی، بجه ها یه راهنمایی به من میکنید ، من بین علوم پزشکی شبانه تهران و روزانه بابل موندم کدام بهتره؟؟؟ بدون در نظر نگرفتن شهریه
جون های شبانه با روزانه تهران یکی نیست حالا نمیدونم اول شبانه تهران رو بزنم یا روزانه بابل؟؟کسی اطلاعی نداره؟

دل آرام

New member
من زنک زدم سنجش بعد خانمه میگفت نامه ایی به ما ابلاغ نشده برای افزایش ظرفیت
هر موقع رییسمون به ما ابلاغ کرد ما میزنیم تو سایت
گفتم به تایید دکتر ضیایی رسیذه که ! گفت به ما نامه ایی ندادن شما هی سایتو چک کنید خبر بگیرید !!!!!!!!!!!!!

کینز

New member
مرسی، بجه ها یه راهنمایی به من میکنید ، من بین علوم پزشکی شبانه تهران و روزانه بابل موندم کدام بهتره؟؟؟ بدون در نظر نگرفتن شهریه
جون های شبانه با روزانه تهران یکی نیست حالا نمیدونم اول شبانه تهران رو بزنم یا روزانه بابل؟؟کسی اطلاعی نداره؟

میگن یکی نیست ولی کلاساش بابچه های روزانس استاتید یکین مدرکم همونه فقط بحث هزینه و خابگاهشه که فرق داره

elmira1365

New member
میگن یکی نیست ولی کلاساش بابچه های روزانس استاتید یکین مدرکم همونه فقط بحث هزینه و خابگاهشه که فرق داره

یعنی روزانه و شبانه با هم برگزار میشه؟ اینو مطمئنید؟؟؟چون من زنگ زدم پرسیدم گفتن ها یکی نیست

ROJO

New member
من زنک زدم سنجش بعد خانمه میگفت نامه ایی به ما ابلاغ نشده برای افزایش ظرفیت
هر موقع رییسمون به ما ابلاغ کرد ما میزنیم تو سایت
گفتم به تایید دکتر ضیایی رسیذه که ! گفت به ما نامه ایی ندادن شما هی سایتو چک کنید خبر بگیرید !!!!!!!!!!!!!
دکتر روانپریشه ی حرفی زده شوما جدی نگیرید:13:

کینز

New member
یعنی روزانه و شبانه با هم برگزار میشه؟ اینو مطمئنید؟؟؟چون من زنگ زدم پرسیدم گفتن ها یکی نیست

ببین از مسئولاش نپرس حرف الکی زیاد میزنن از یکی که سال قبل قبول شده داره میخونه بپرس.والا به منم اینو گفتن و گفتن کلاساش تو دانشگاه تهران نیست یه ساختمونیه بقل دانشگاه اونجا برگزار میشه.الان یکی از دوستام روزانه دانشگاه تهران میخونه میگه کلاسای ما با بچه های شبانه یکیه,چون استاد یکیه سرش درد نمیکنه یبار برا روزانه بذاره یبار شبانه.ولی خوب بازم مطمئن شو

elmira1365

New member
ببین از مسئولاش نپرس حرف الکی زیاد میزنن از یکی که سال قبل قبول شده داره میخونه بپرس.والا به منم اینو گفتن و گفتن کلاساش تو دانشگاه تهران نیست یه ساختمونیه بقل دانشگاه اونجا برگزار میشه.الان یکی از دوستام روزانه دانشگاه تهران میخونه میگه کلاسای ما با بچه های شبانه یکیه,چون استاد یکیه سرش درد نمیکنه یبار برا روزانه بذاره یبار شبانه.ولی خوب بازم مطمئن شو

مرسی از راهنماییت عزیزم،
جالب اینجاست که توی وزارت علوم همین طوره دقیقا های روزانه و شبانه با هم برگزار میشه ولی چون این گفت نمیشه یکم شک کردم ولی عقل صحیح هم همینو میگه که واسه 4 تا دانشجو روزانه جدا باشه واسه شبانه هم جدا که خیلی بیخود هست

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا