پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

biologisst

New member
ببیـن هنر نیست، جایی هم واسه افتخار نداره ولی به همین پاسخگو و راهنما قسم یکی طلبت
693319_offtopicsmiley1.gif

آخه شما یادتون نیست، از اول تاپیک از این قربونا زیاد رفتین!!
ما بخیل نیستیم، برید هرچی خواستید ولی تبعیض قائل نشید تو رفتنش!!

سحر همون رقاص چادر معروفه :))

ههههه...عاشق خودم هستم که از اول تاپیک اینجا 3 به هیچ جلو زدم. ;)

تبعیض؟! الان دقیقا منظورت از تبعیض چی چی بود؟ :whistle: استغفرالله...نزار دهنم باز بشه ......

آها کلوچه رو میگی؟ الان فهمیدم. هههه :)

کلوچه تفدلت کی هست؟ بیا شفاف سازی کن.

نه من عزیزم زیاد بهم میگن، بیشتر کمبـود ماچ دارم، محـمد هم همکاری نمی کنه!!! :smiliess (5): تا اسم ماچ میاری ساکت میشه :(( شمـاها هم که نذار بگم.. :|

یعنیا ها ....نزار دهنمو باز کنم ..چی بگم بهت ؟

شما بفرمیو با آبجی الهامتون ، اینا رو در میون بزارین.....

حالا هم هعی بوگو من میخوام دیر زن بگیرم...بیا این تــبـعاتــش رو هم باید بپذیری دیگه.....:black_eyed: بپذیر عاقا بپذیر.

biologisst

New member
چی شده سارا؟ من باز چیزی گفتم؟؟

بچـه ها من خسته شدم، باور کنید خسته شدم، از بس باید حواسم به پستام باشه!!! :sadsmiley:
بابا شکلک یعنی شوخی دیگه!!! :sad:

نه فک کنم منظورش اینه که تو عروسی یا شایدم هر جایی غیر از این تایپک کسی بهش چیزی گفته.

سارا بیا شفاف سازی کن این احسان دچار عواطف لطیفی هست زودی به خودش می گیره.:p

eeeeeeehsan

New member
ههههه...عاشق خودم هستم که از اول تاپیک اینجا 3 به هیچ جلو زدم. ;)

تبعیض؟! الان دقیقا منظورت از تبعیض چی چی بود؟ :whistle: استغفرالله...نزار دهنم باز بشه ......

یعنیا ها ....نزار دهنمو باز کنم ..چی بگم بهت ؟

شما بفرمیو با آبجی الهامتون ، اینا رو در میون بزارین.....

حالا هم هعی بوگو من میخوام دیر زن بگیرم...بیا این تــبـعاتــش رو هم باید بپذیری دیگه.....:black_eyed: بپذیر عاقا بپذیر.

به قول شیلا خودشیفته، کجا و کی گفته تو 3 هیچ جلویی؟؟ اگه مسابقست بگو تا همین آخر شب 10 تاییت می کنم
561617_to_pick_ones_nos.gif

توروخدا دهنت رو باز کن، جون من باز کن میخوام ببیـنم چی میخوای بگی؟!!! :)))
الهام اینقدر پایست، همین الآن برم بگم ماچ میخوام 10 تاش رو میچسبونه، بگم زن میخوام یه لیست سه رقمی از شماره دوستاش رو میذاره جلو روم اونم با عکس، چی خیال کردی... فکر کردی همه مث توئن، خسیس... :whistle: (شوخی)
آخری رو من 4 بار نوشتم و پاک کردم، هیچ طریقی نمیشه مودبانه جوابتو بدم!! میخوای یکی دیگه به اسکور خودت اضافه کن! :)) :| :((

eeeeeeehsan

New member
نه فک کنم منظورش اینه که تو عروسی یا شایدم هر جایی غیر از این تایپک کسی بهش چیزی گفته.

سارا بیا شفاف سازی کن این احسان دچار عواطف لطیفی هست زودی به خودش می گیره.:p

:25r30wi:

سارا من میدونم قضیش چیه، رفته عروسی شیرینی زیاد خورده enterobius vermicularis گرفته.. :tsimuzpzwoap1t9y3o7 سارا سیر بخور خوب میشی :black_eyed:

sa@@ra

New member
واقعن دمشون گرم، خبر نداری تعدادشون چندتا بوده؟؟
تو معلوم نیست شیرازی تهرانی تو کوهی کجایی آخه!!!!!! :wacsmiley:

من والا تهرانم میخوام برم شیراز فامیلو ببینم خوش گذرونی کمی بخوابم اونجا:)))))بعدم برم یه مسافرت که اون تازه اعاز خوشگذرونیه:4d564ad6:

آخرین ویرایش:

PMN

New member

بله عزیـزم؛ هر اومدنی رفتنی هم داره. البته نه هر اومدنی...

من که فعلاً یکسری از کارهام برای رفتن از اینجـا اوکی شده؛ فعلاً منتظر میمونم تا نتایج بیــاد و تا اون موقع کم و بیش هستـم.

ولی خوشحالم که این جمع دوست داشتنی رو پیدا کردم و خوشحالم که باز از این انجمن هم تونستم دوستای خوبی پیدا کنم و شماره همدیگر رو داشته باشیم و همدیگر رو ببینیم.

قُـربون او دل مهربونت عزیزم... :thanks:

شیلا من یه سوالی ازت دارم اگه قرار بود بری چرا کنکور دادی عایا؟
755320_shok.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: SH!LA

sa@@ra

New member
:25r30wi:

سارا من میدونم قضیش چیه، رفته عروسی شیرینی زیاد خورده enterobius vermicularis گرفته.. :tsimuzpzwoap1t9y3o7 سارا سیر بخور خوب میشی :black_eyed:

نه بابا اتقاقا تو عروسی خوش گدشت اومدم اینجا یکی که تو انجمنه یک چیزی گفته بود حالمو گرفت:sad:
احسان کاش از خوردن بود:))))
من یه بشقابو با دوستم سهیم شدم نتونستم بخورم اگه میخوردم که وضعم این نبود:دی

sa@@ra

New member
سارا میخاد بره مسافرت شیراز.براخاب وتفریح!مگه نه؟براهمینم چن وق کم پیدامیشه
اما من میدونم دلش براما حتما تنگ میشه!بگو سارا خجالت نکش اینجا غریبه نداریممم

- - - Updated - - -

سارا میخاد بره مسافرت شیراز.براخاب وتفریح!مگه نه؟براهمینم چن وق کم پیدامیشه
اما من میدونم دلش براما حتما تنگ میشه!بگو سارا خجالت نکش اینجا غریبه نداریممم
افرین علتش همینه میخوام برم واسه خواب و تفریح:25r30wi:

sa@@ra

New member
چی شده سارا؟ من باز چیزی گفتم؟؟

بچـه ها من خسته شدم، باور کنید خسته شدم، از بس باید حواسم به پستام باشه!!! :sadsmiley:
بابا شکلک یعنی شوخی دیگه!!! :sad:

اره همین احسان نامرد بودش اصن بچه ها خواستم نگمااا نشد
:tonguesmiley:

biologisst

New member
به قول شیلا خودشیفته، کجا و کی گفته تو 3 هیچ جلویی؟؟ اگه مسابقست بگو تا همین آخر شب 10 تاییت می کنم
توروخدا دهنت رو باز کن، جون من باز کن میخوام ببیـنم چی میخوای بگی؟!!! :)))
الهام اینقدر پایست، همین الآن برم بگم ماچ میخوام 10 تاش رو میچسبونه، بگم زن میخوام یه لیست سه رقمی از شماره دوستاش رو میذاره جلو روم اونم با عکس، چی خیال کردی... فکر کردی همه مث توئن، خسیس... (شوخی)
آخری رو من 4 بار نوشتم و پاک کردم، هیچ طریقی نمیشه مودبانه جوابتو بدم!! میخوای یکی دیگه به اسکور خودت اضافه کن! :)) :| :((

نوچ نوموخواد.....

ممنون من عاشق خودشیفتگی هستم کاش بودم.

من کلا دهنم باز نمیشه زحمت نکش حرص نخور :motat:

خوووو پس چی میگی دیگه؟ ماچنده که داری، لیست درستنده برای خواستگاری هم که داری....پ چی میایی اینجا اظهار عقده های فروخورده می نمایی؟:mad_majidonline:

عاقو برو توی صندلی داغ آثار طلبام موجوده..... منم مثه تو که سرگرمیت جمع کردن لایکه ، یکی از تفریحات سالمم جمع کردن طلب هاست.:thumbsupsmileyanim: { یبار به 100 و خورده ای تا رسوندمش دیگه رفتم قسمت لایک ها پاک شدن :)) }

نیگران نباش من هیش طوریم نیست نوموخواد پاک کنی باز بنویسی.:tonguesmiley:

PMN

New member
[/SIZE][/B]اسم؟ زیبا
مجردی یا متاهل؟ مجرد
تاریخ دقیق تولدت کیه؟ 15.8.70
اهل کجایی؟ ساکن کجایی؟ تبریز تبریز
لیسانست رو کدوم دانشگاه بودی؟ تبریز
چندتا بچه این؟ بچه چندم خونواده ای؟ 3تا دومی
چندتا خواهر داری چندتا برادر؟ اسماشون و سن هاشون؟ 3تا خواهریم
خودت به نظرت خوش قیافه و خوش تیپی؟ از دید دیگران چطور؟ بلههههههههه
804921_81520_hi.gif
[COLOR="#F0FFFF"[COLOR="#40E0D0"]]میگن حالا راستو دروغش پا خودشون[/COLOR][/COLOR]
586821_LaieA_021.gif

چه تیپی لباس میپوشی؟ مانتویی؟ چادری؟ اسپورتی؟ مجلسی؟ مانتویی
قد و وزنت چقدره؟ 165 55
اخلاقت چجوریه؟ خودت که میدونی چقد اخلاقم خوبه :tonguesmiley:
آرومی یا عصبانی؟ آروم
فحش میدی یا میزنی؟ اول حرص میخورم اگه حرصش خارج از تحمل باشه فحش میدم
جواب میدی یا کوتاه میای؟ معمولا کوتاه میام مگه اینکه طرف پررو باشه
درون گرایی یا برون گرا؟ چرا؟[/QUOTE] درون گرا چه میدونم چرا

آخرین ویرایش:

eeeeeeehsan

New member
آرزو می کنم تک تکتون شوهرایی گیرتون بیاد صبح تا شب اذیتتون کنه، از بس بدجنسین :25r30wi:

biologisst

New member
آرزو می کنم تک تکتون شوهرایی گیرتون بیاد صبح تا شب اذیتتون کنه، از بس بدجنسین :25r30wi:

این حرفو نزنی میخوای با چه حرفی از خودت دفاع کنی؟ ههههههههههه...بوگو...بوگو.... خدا با دعای بعضیا از این همسرا به ما نمیده.

تو مراقب خودت باش که هنوز معلوم نیست کدوم بنده خدایی بعد 4-5 سال که خواستی ازدواج کنی ، میخواد بقیه ی عمرشو به پای تو سر کنه. دلم براش میسوزه. ;) :tonguesmiley:

بالا