eeeeeeehsan
New member
یکی یه چیزی گفت..... البته مهم نیستش
چی شده سارا؟ من باز چیزی گفتم؟؟
بچـه ها من خسته شدم، باور کنید خسته شدم، از بس باید حواسم به پستام باشه!!! :sadsmiley:
بابا شکلک یعنی شوخی دیگه!!! :sad:
یکی یه چیزی گفت..... البته مهم نیستش
ببیـن هنر نیست، جایی هم واسه افتخار نداره ولی به همین پاسخگو و راهنما قسم یکی طلبت![]()
آخه شما یادتون نیست، از اول تاپیک از این قربونا زیاد رفتین!!
ما بخیل نیستیم، برید هرچی خواستید ولی تبعیض قائل نشید تو رفتنش!!
سحر همون رقاص چادر معروفه)
نه من عزیزم زیاد بهم میگن، بیشتر کمبـود ماچ دارم، محـمد هم همکاری نمی کنه!!! :smiliess (5): تا اسم ماچ میاری ساکت میشه( شمـاها هم که نذار بگم.. :|
بچـه ها من خسته شدم، باور کنید خسته شدم، از بس باید حواسم به پستام باشه!!! :sadsmiley:
ههههه...عاشق خودم هستم که از اول تاپیک اینجا 3 به هیچ جلو زدم.
تبعیض؟! الان دقیقا منظورت از تبعیض چی چی بود؟استغفرالله...نزار دهنم باز بشه ......
یعنیا ها ....نزار دهنمو باز کنم ..چی بگم بهت ؟
شما بفرمیو با آبجی الهامتون ، اینا رو در میون بزارین.....
حالا هم هعی بوگو من میخوام دیر زن بگیرم...بیا این تــبـعاتــش رو هم باید بپذیری دیگه.....:black_eyed: بپذیر عاقا بپذیر.
نه فک کنم منظورش اینه که تو عروسی یا شایدم هر جایی غیر از این تایپک کسی بهش چیزی گفته.
سارا بیا شفاف سازی کن این احسان دچار عواطف لطیفی هست زودی به خودش می گیره.![]()
واقعن دمشون گرم، خبر نداری تعدادشون چندتا بوده؟؟
تو معلوم نیست شیرازی تهرانی تو کوهی کجایی آخه!!!!!! :wacsmiley:
بله عزیـزم؛ هر اومدنی رفتنی هم داره. البته نه هر اومدنی...
من که فعلاً یکسری از کارهام برای رفتن از اینجـا اوکی شده؛ فعلاً منتظر میمونم تا نتایج بیــاد و تا اون موقع کم و بیش هستـم.
ولی خوشحالم که این جمع دوست داشتنی رو پیدا کردم و خوشحالم که باز از این انجمن هم تونستم دوستای خوبی پیدا کنم و شماره همدیگر رو داشته باشیم و همدیگر رو ببینیم.
قُـربون او دل مهربونت عزیزم... :thanks:
:25r30wi:
سارا من میدونم قضیش چیه، رفته عروسی شیرینی زیاد خورده enterobius vermicularis گرفته.. :tsimuzpzwoap1t9y3o7 سارا سیر بخور خوب میشی :black_eyed:
افرین علتش همینه میخوام برم واسه خواب و تفریح:25r30wi:سارا میخاد بره مسافرت شیراز.براخاب وتفریح!مگه نه؟براهمینم چن وق کم پیدامیشه
اما من میدونم دلش براما حتما تنگ میشه!بگو سارا خجالت نکش اینجا غریبه نداریممم
- - - Updated - - -
سارا میخاد بره مسافرت شیراز.براخاب وتفریح!مگه نه؟براهمینم چن وق کم پیدامیشه
اما من میدونم دلش براما حتما تنگ میشه!بگو سارا خجالت نکش اینجا غریبه نداریممم
اره همین احسان نامرد بودش اصن بچه ها خواستم نگمااا نشد:tonguesmiley:
به قول شیلا خودشیفته، کجا و کی گفته تو 3 هیچ جلویی؟؟ اگه مسابقست بگو تا همین آخر شب 10 تاییت می کنم
توروخدا دهنت رو باز کن، جون من باز کن میخوام ببیـنم چی میخوای بگی؟!!!))
الهام اینقدر پایست، همین الآن برم بگم ماچ میخوام 10 تاش رو میچسبونه، بگم زن میخوام یه لیست سه رقمی از شماره دوستاش رو میذاره جلو روم اونم با عکس، چی خیال کردی... فکر کردی همه مث توئن، خسیس... (شوخی)
آخری رو من 4 بار نوشتم و پاک کردم، هیچ طریقی نمیشه مودبانه جوابتو بدم!! میخوای یکی دیگه به اسکور خودت اضافه کن!) :|
(
تو هم دیدی به صلاحیت ربط نداره :motat:
دل به دل راه داره![]()
کی؟ سارا رو میگی؟؟ سااااااراااااااا بیا ببیـن چی میگه، میگه لوسـی...![]()
آرزو می کنم تک تکتون شوهرایی گیرتون بیاد صبح تا شب اذیتتون کنه، از بس بدجنسین :25r30wi: