lodestar1110
New member
دوستان من از ارومیه میام بلیط پیدا نمیشه ولی اگه نشد میرم تبریز از اونجا میام تهران ولی تمام سعیمو میکنم شنبه اونجا باشم حتی اگه ااتوبوس نشد با هواپیما میام
آفرین به این همت
دوستانی که تنبلی میکنن شنبه نمیان یاد بگیرن!!!!
دوستان من از ارومیه میام بلیط پیدا نمیشه ولی اگه نشد میرم تبریز از اونجا میام تهران ولی تمام سعیمو میکنم شنبه اونجا باشم حتی اگه ااتوبوس نشد با هواپیما میام
سلام من امروز حرم امام رضا بودم برای همه دعا کردم دعا کردم که بتونیم حقمون رو بگیریم دوستان من رشته ام خون شناسیه توروخدا هوای همه رشته هارو داشته باشید منم با خیلیا صحبت کردم به هر جایی که میدونستم و شما گفتید زنگ زدم و هنوزم برای هر همکاری حاضرم توروخدا هوای همه رشته ها رو داشته باشید. هدف برگردوندن ظرفیت همه ی رشته به ظرفیت های سال قبله توروخدا هوای همه ی رشته ها رو داشته باشید از همه ممنونم برای اولین بار احساس تنهایی نکردم
منكه ساله بعدي ندارم بايد برم طرح![]()
منكه ساله بعدي ندارم بايد برم طرح![]()
Omidvarem ke movafagh bashin cheshe omidemoon be shomas bacheha
بچه ها موفق باشید
امیدوارم اونایی که واقعا تلاش کردن به حقشون برسن
من خودم رتبه خوبی ندارم چون واقعا نخوندم ولی خیلی ناراحت میشم بچه هایی که واقعا تلاش کردن و با سواد هستن بخوان یه سال دیگه ..............
[size=4[color="#ff0000"]]دوستان سلام.
خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم از دیروز عصر تا الان، بچه ها اینقد پیگیر بودن. دوستان همونجور که گفتم من سعی می کنم با شماره مطهری و ابوترابی که جفتشونم تهرانن تماس بگیرم، هم پریروز، هم دیروز سعی کردم، ولی متأسفانه موفق نشدم. شماره شونو برای خانوم مهلا1991 هم ایمیل کردم(خانوم مهلا ایمیل تونو چک کردین؟؟) که با یه خط 912 تماس بگیرن، شاید چون خط من ایرانسله جواب نمیدن.، البته اینم بگم، یه اس ام اسم به جفتشون دادم، که برای چه مسئله ای دارم تماس میگیرم، ولی همچنان جواب نمیدن. من امروز و فردا باز هم زنگ می زنم، بلکه کلافه شن جواب بدن. اگه میشه فعلا فقط در مورد افزایش تعداد افراد برای روز شنبه صحبت کنیم، تصمیم نهایی برای تجمع رو بذاریم برای جمعه شب، اونوقت قطعی میگیم که بریم وزارت یا مجلس... شایدم یه وقت ملاقات گرفتیم با یکی ازین نماینده های کله گنده، یه 3-4 نفرم همزمان فرستادیم پیش اونا.
موافقین دوستان؟
جواب خانوم دلارام که پرسیده بودن، یه شنبه وزارت چه خبر بوده:
من روز یه شنبه هفته پیشم رفتم، دوساعتی اونجا جلو وزارت موندم، خبر خاصی نشد، اون کاغذ دیواریه که دستم بود، دو سه دور حراستی ها اومدن یه چرخی زدن، ولی چیز خاصی نگفتن منم طرفای 30/12 برگشتم...)[/color][/SIZE]
بچه ها این ذکر مجرب رو من از کسی پرسیدم که فردا بهمون کمک کنه جواب ایشون رو عینا میزارم هر کسی اعتقاد داره بخونه .
ممنونم
به کرم حیدر امیدوارم مشکل حل شود هر کدام از شما به این دستورات عمل کنید کمک کننده است
1. قبل از رفتن 110 مرتبه ذکر ( یا مُتِکَبِرُ )
2. 110 مرتبه ذکر ( یا مُبین )
3. یک حمد و هفت قل هو ال.. بخوانید و بعد حرکت کنید
4. وقتی به مقصد رسیدید شروع کنید به گفتن ذکر ( بسم ال.. الرحمن الرحیم ) تا پایان کار
نتیجه را به این حقیر خبر بدهید امیدوارم مشکل حل شود
در پناه مولا علی باشید
!!!!! مگه شما تشریف نمیارین؟