دل آرام
New member
بله عزیزم
نزدیک 70 نفر رفتن
پستای صفحه قبل رو بخون
اون هفتاد نفر بیشترشون پزشک بودن و اگر اونا نبودن اصلا ما رو راه نمیدادن اتاق جلسه . پورکاظمی و ضیایی اومدن صحبت کردن 40 دقیقه وقت برای دستیارها و 10 دقیقه وقت برای کارشناس ها .
بله عزیزم
نزدیک 70 نفر رفتن
پستای صفحه قبل رو بخون
اره پس من چرا پرستاری با این بازار کارعالیشو ول کردم ی رشته دیگه امتحان دادم
چون دیگه حالم از سلطه پزشکا بهم میخورد
تمام امتیازاتو به نفع خودشون گرفتن بقیه کادر درمان ول مطلن7977cujr38iyymsu8:
هیچی توی جلسه رفتیم صحبت کردیم و خیلی راحت گفتن افزایش نداریم !
و خیلی رشته ها رو دیگه نیاز نداریم !
خواهش می کنم دلارام جون کوتاه نیاین فردا هم برید مطمئن باشین درست میشه اگه همه حمایت کنیم به خدا ما هم خیلی حمایت کردیم تو رو خدا فردا هم برید ما بازهم حمایت می کنیم فردا هم به تمام جاهایی که امروز زنگ زدیم و ایمیل فرستادیم بازهم زنگ میزنیم و ایمیل می فرستیم تو رو خدا فردا هم برید
فقط پرستاری سالمندان اضاف شد 5 تا چه مسخره
اونو پورکاظمی یا ضیایی گفت خود دانشگاه ایلام اعلام کرده !
ما کاره ایی نبودیم !
نگفتین بابا بحث افزایش نیس بحث اینه ظرفیتها نصف شده اکه قرار بود اینجوری شه ما هم یه سال عمرمونو نمیذاشتیم به قول شما اونی که پول داشت وقتی این کاهشو میشنید میرفت خارج پشت سرشو نیگاه نمیکرد.و اونی هم که نداشت دیگه به برنامه و قانون این دولت اطمینان نمیکرد شاید توی جای دیکه یه حرفه دیگه یه سال رو میذاشت بهترین میشد.بحث بی برنامگیتونه نه کاهش ظرفیتسلام
ولقعا متاسفم که از 70 هزار نفر شرکت کننده ارشد باید 10 نفر برن واسه اعتراض
به دستیاری ها گفتن 300 نفر افزایش ظرفیت خواهیم داشت اونا بعد 4 بار تجمع سر در مجلس و وزارت خونه تونستن این ظرفیت رو بگیرن . خیلی هاشونم از شهرستان میومدن !
و اما
به کارشناسی ارشد خیلی راحت گفتن بودجه نداریم و به فکر اعتلای کیفیت دوره ها هستیم .
پس امید به برگشت ظرفیت ها نداشته باشین
مگر اینکه حضوری با بنر و خبرگذاری هماهنگ کردن کار رو به جایی برسونین وگرنه که همین آش و همین کاسه
گفتن تازه امسال کاهش چندانی !!! نداشیتم و باید بیشتر کاهش میدادیم !
اونو پورکاظمی یا ضیایی گفت خود دانشگاه ایلام اعلام کرده !
ما کاره ایی نبودیم !