مطالعه گروهی ارشد اپیدمیولوژی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
حوزه و دانشگاه
معاون وزیر بهداشت عنوان کرد:
پاسخ وزارت بهداشت به داوطلبان معترض/ ظرفیت اسمی را تعدیل کردیم
معاون آموزشی وزارت بهداشت در پاسخ به اعتراض داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد پزشکی به کاهش ظرفیت گفت: ظرفیت کاهش نیافته است بلکه بسیاری از ظرفیت های اسمی که در دو سال اخیر بدون توجه به اعتبارات، منابع و آزمایشگاه و استاد ایجاد شده بود، تعدیل شد.
دکتر سیدامیرمحسن ضیایی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تعدیل ظرفیت کارشناسی ارشد به درخواست دانشگاه ها انجام شده است چرا که بسیاری از دانشجویان کارشناسی ارشد در دو سال اخیر در بخش ها مانده اند و نتوانسته اند که پایان نامه های شان را انجام دهند و همین امر موجب شد که دانشگاهها درخواست کنند که این ظرفیت ها تعدیل شود.

وی با تاکید بر این نکته که ظرفیت کارشناسی ارشد را متناسب کرده ایم، یادآور شد: در گذشته دانشگاه های علوم پزشکی بخش ها را طوری برنامه ریزی می کردند که پذیرش در کارشناسی ارشد به صورت یک سال در میان اتفاق بیافتد تا تراکم دانشجو اتفاق نیفتد و اساتید نیز وقت کافی برای آموزش داشته باشند ضمن اینکه خود افراد نیز پس از فارغ التحصیلی از توانایی و مهارت لازم برخوردار باشند.

ضیایی گفت: متاسفانه در سال های 91 و 92 ظرفیت کارشناسی ارشد بدون تناسب و در نظر گرفتن اعتبارات لازم به طور ناگهانی افزایش پیدا کرد به طوری که ما شاهد بودیم که استاندارد لازم در پذیرش ارشد وجود نداشت. برای رعایت حداقل استانداردها ظرفیت را متناسب کردیم.

وی افزود: در حال حاضر اعتبارات موجود دانشگاه ها تنها برای یک سوم دانشجویان کارشناسی ارشد کفاف می دهد و از همین رو بخشی از ظرفیت مازاد دانشگاه ها به صورت شهریه ای در نظر گرفته شده است که دانشگاه ها بتوانند بودجه آموزشی را تامین کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت اظهار داشت: از سوی دیگر در مقطع کارشناسی ارشد بسیاری از رشته ها نیاز فوری کشور نیست که بخواهیم برای آنها هزینه آموزش رایگان داشته باشیم اما به دلیل علایق افراد به ادامه تحصیل در آن رشته ها، آنها را در فهرست رشته های خود داریم از همین رو افراد می توانند در این رشته ها با پرداخت شهریه ادامه تحصیل دهند.

وی تاکید کرد: ما در وزارت بهداشت کاهش ظرفیت را قبول نداریم چرا که معتقدیم ظرفیت پیش از این یک ظرفیت اسمی بوده و واقعی نبوده است و بدون نگاه واقعی به منابع صورت گرفته است.

ضیایی اضافه کرد: وقتی دانشگاه پول غذا و خوابگاه را ندارد و به شدت با مشکل مواجه است مجبور است که ظرفیت را تعدیل کند تا دانشجویان اضافه تحصیل نخورند و اساتید هم بتوانند پایان نامه ها را مدیریت کنند. بسیاری از دانشگاه ها توقف پذیرش داده اند چرا که در دو سال اخیر مجموع پذیرشی که داشته اند مشکلات زیادی برای آنها ایجاد کرده است.

وی یادآور شد: به دلیل افزایش ظرفیتی که در گذشته اتفاق افتاده است بسیاری اساتید مجبور شده اند خارج از ضوابط راهنمایی تعداد بیشتری از دانشجویان کارشناسی ارشد را برعهده گیرند که این موضوع خارج از استاندارد است و از سوی دیگر ممکن است دانشجویان به دلیل نبود استاد کافی برای راهنمایی پایان نامه اش اضافه تحصیل بخورد بنابراین تمام این موارد نیاز به بررسی درستی داشت و نمی توان صرفاً با فراهم کردن ورود همه این استانداردها را فدا کرد.

معاون وزیر بهداشت تاکید کرد: رشته های علوم پزشکی با رشته هایی مهندسی و علوم انسانی متفاوت هستند و افرادی که در کارشناسی ارشد تحصیل می کنند باید پس از فارغ التحصیلی مهارت کافی برای کار در آزمایشگاه، مرکز بالینی، مرکز علوم پایه و دانشگاه را داشته باشند و در صورتی که این دو سال بدون کیفیت لازم آموزشی باشد فرد بدون اینکه مهارتی کسب کند فارغ التحصیل می شود که نتیجه ای جز هدر رفت منابع، بودجه، هزینه فرد و آموزش ندارد و به سرخوردگی فرد نیز می انجامد.

fnpsh

New member
سلام و عرض ادب .آدرس فیس بوک دوستون ؟
لطفا اگه میشه یه گروهی در واتس آپ یا لاین تشکیل بدید تا مجبور نباشیم تحریم را دور بزنیم!!با تشکر

Iris

New member
مرا بسپار در یادت

به وقت ریزش باران

نگاهت گر به آن بالاست

و در وقت دعا قلبت مثال بید میلرزد

دعایم کن که من محتاج محتاجم

دوستانی که مثل من میخواین برای سال بعد بخونید همین تیپیک را ادامه بدیم و یا یک تیپیک جدید بزنیم

لیمون جان توصیه کرده بودید برای رفتن به زبان ولی واقعا کلاسهای تافل و اکسل و ... با توجه به اینکه حجم درسها بالا است به درد ارشد نمیخوره چه کلاسی میشه برای زبان رفت واقعا

Lemen

New member
لیمون جان توصیه کرده بودید برای رفتن به زبان ولی واقعا کلاسهای تافل و اکسل و ... با توجه به اینکه حجم درسها بالا است به درد ارشد نمیخوره چه کلاسی میشه برای زبان رفت واقعا

سلام عزیزم، من کلی واسه تقویت زبان، رو توصیه کردم. زبان یه علم عمومیه، من تا سه چهار سال پیش حتی از یه متن ساده انگلیسی سر در نمی آوردم. رفتن زبان نه واسه آزمون ارشد واسه اینکه یکمی تو زبان خودمو بالا بکشم رفتم تا level هفت هم بیشتر ادامه ندادم ولی بعدش زبان برام یه دنیای دیگه شد. خیلی با علاقه متون و لغات رو میخوندم و باعث شد که حتی اگه معنی خیلی از کلمات رو نفهمم ولی وقتی متن رو میخونم بفهمم چی گفته و می تونستم سوالاتش رو جواب بدم. کلاسهای تافل و آیس و ... سطحش بالاست. زبان مکالمه برو بنظر من مفیده.

سلام .منم پایه ام واسه خوندن البته اگه مثل امسال به مشکل بر نخورم . اگه قرار شد گروه تشکیل بدید

سلام عزیزم میتونیم اینجا ادامه بدیم میتونیم حتما همدیگر را در جریان تغییرات قرار بدیم خدا را شکر هر روز یک اتفاق تازه میافته امسال همه چیزش واقعا پیچیده بود

سلام عزیزم، من کلی واسه تقویت زبان، رو توصیه کردم. زبان یه علم عمومیه، من تا سه چهار سال پیش حتی از یه متن ساده انگلیسی سر در نمی آوردم. رفتن زبان نه واسه آزمون ارشد واسه اینکه یکمی تو زبان خودمو بالا بکشم رفتم تا level هفت هم بیشتر ادامه ندادم ولی بعدش زبان برام یه دنیای دیگه شد. خیلی با علاقه متون و لغات رو میخوندم و باعث شد که حتی اگه معنی خیلی از کلمات رو نفهمم ولی وقتی متن رو میخونم بفهمم چی گفته و می تونستم سوالاتش رو جواب بدم. کلاسهای تافل و آیس و ... سطحش بالاست. زبان مکالمه برو بنظر من مفیده.

لیمون جان شما عالی بودید تو کنکور کاش یک کم زمان را تنظیم میکردید زبانتون را بهتر میزدید حقتون خیلی بیشتر از این بود حتما یک دانشجوی نمونه میشید

Lemen

New member
لیمون جان شما عالی بودید تو کنکور کاش یک کم زمان را تنظیم میکردید زبانتون را بهتر میزدید حقتون خیلی بیشتر از این بود حتما یک دانشجوی نمونه میشید

شما لطف دارید عزیزم، متاسفانه تا اومدم بخودم بیام دیدم 20 دقیقه به زمان پایان مونده، 2 متن رو تونستم بخونم ولی از بس مضطرب بودم ازش سر در نیاوردم. امیدم به خداست
خیلی با انگیزه شروع کن و پرشور پیش برو. اجازه نده هیچ قضیه ای تورو از هدف امسالت دور کنه. ایشالا شاهد رتبه زیر 10 شدنت هستم سال آینده

:auizz3ffy9vla57584xممنون عزیزم با شوهر و بچه و مشکلات دیگر ... خیلی سخته ولی اگر قبول شم میتونم به خودم بگم از پسش براومدم

srn

New member
دوستان بنظرم بهترین منابع زبا بترتیب اولویت تافل 504 زبان برای دانشجویان پزشکی جلد 1.2 و نهایتا لزگی

srn

New member
سلام. با اصرار دوستان چند پست رو در چند گروه مختلف میزارم امیدوارم مفید باشه.
نحوه خوندن و مرور کردن اکثر داوطلب ها اشتباه. خیلیا دور اول رو روزنامه وار میخونن تا مثلا بدونن کتاب چی گفته خیلیا با دقت میخونن ولی مرور زمان بندی شده ایی ندارن خیلیا فقط دوست دارن کتاب تموم شه که بگن یه دور خوندیم ........نهایتا اکثرا از دور اول استفاده انچنانی نمیبرن.مطالعه باید بر طبق نمودار فراموشی ذهن انسان باشه که بیشترین بهره رو داشته باشه بنظره من دور اول مهم ترین مرحله است که باید آهسته و با مرور زیاد کتاب همراه باشه.بین 4 تا 6 ماه میتونه طول بکشه.کسی که قبل از ماه آخر زمستون دور اول خودشو بزنه اونم با مرور زیاد رتبه خوبی میتونه کسب کنه.دور اول خلاصه برداری کنید دور دوم و سوم نکته برداری کنید باازم بگم خلاصه با نکته برداری فرق داره
در پست بعدی شیوه مطالعه دور اول و چگونه برنامه ریزی کردن رو براتون میزارم....از من به شما نصیحت روزنامه وار خوندن برای هیچ زمانی جز تلف کردن وقت مفید نیست.کتاب رو یا نخونید یا اگه خوندید با برنامه بخونید...فعلا

srn

New member
سلام
چند نکته مهم مطالعاتی:
تااینجا راجع به خلاصه برداری و نکته برداری و زمان این کارها و نیز چگونگی غلبه بر استرس گفتیم.

1.تایم مطالعه باید طوری باشه که بعد از هر 45 دقیقه حتما یک 15 دقیقه استراحت کنید این کار باعث میشه از زمان به بهترین وجه و با بالاترین تمرکز استفاده کنید

2.حین درس خوندن زیاد اب بنوشید که کارایی مغز شما رو بهبود میبخشه

3.سعی کنید در طول روز عناوین مختلف و زیادی رو از کتاب ها نخونید حداکثر 4 عنوان باشه

4.خلاصه برداری رو بعد از خوندن یک مبحث شرو ع کنید به شکلی که فهم خودتونو از مبحث به روی کاغذ پیاده کنید بازم میگم فرق میکنه با نکته برداری

5.برنامه ایی که میریزید متناسب با ضریب هر درس باشه مثلا خوندن لودیش برای ضریب یک یک اشتباه بچه گانست

6.زبان مهارت تلقی میشه و هر کسی تند تر بخونه و سریعتر درک کنه موفق تره دامنه لغات مهمه ولی مهمتر تند خواندن و درک کردن متن ها و جمله هاستپس تا روز کنکور اگه تونستید روزی حداقل 10 خط رو ترجمه کنید

7.. برای بیوشیمی کتاب دکتر احسانی برای ضریب 1 وضریب 2 کتاب مفیدی محسوب میشه خصوصا برای دوستانی که پایه ی خوبی ندارن

8..همیشه برنامه انعطاف پذیری برای خودتون بریزید و جمعه ها رو برای جبران برنامه و مطالب سخت قرار بدید زود نخواین کتابا رو تموم کنین کتابی که زود تموم بشه زود هم از یاد میره

موفق باش

srn

New member
سلام به همه:
دوستان من پست هامو تو چند گروه میزارم همه استفاده کنن ولی گیر میدن میگن یک جا بذار ولی چون مطالب عمومی و چندتا گروه میزارم که مفید تر باشه
این مطالب همه از راهنمایی های دوستمه که ادرس و تلفنشو به همه دادم بنده خدا تا جایی که تونسته جواب داده بدون هیچ گونه انتظاری از دوستان

چگونگی خوندن دور اول از نکات مهم برای موفقیت در امتحان .دور اول باید فهم و درک کتاب بصورت کامل حاصل بشه نباید هدف تموم کردن کتاب باشه و اینکه فکر کنید که مطالب رو در دور های بدی یاد میگیرید .دور های بعدی هر کدوم کار های خاص خودش رو داره.خوندن دور اول باید بسیار اهسته و با مرور زیاد باشه من طبق برنامه ریزی دوستم تا 4 بار بعضی از صفحات رو خوندم و با رسیدن زمان دور دوم تقریبا بالای 70 درصد مطالب کتاب های سخت رو کاملا توی ذهنم داشتم.من هر جلسه که شروع به درس خوندن میکردم حتما دو جلسه قبل رو میخوندم و خلاصه های اون مبحث رو مجدد میخوندم خیلی کند پیش رفتم 5 ماه طول کشید چون طبق برنامه پیش میرفتم تونستم جلوی حس تند خوندن و زود تموم کرد کتاب رو بگیرم .جمعه ها رو خالی گذاشتم برای قسمت هایی که در طول هفته از برنامه جا مونده بود و نیز مطالب سختی که بعد از 3 بار خوندن بازم نتونست بودم مسلط شم برنامه ایی که میرزید باید قابل انعطاف و قابلیت جبران داشته باشه که من جمعه ها رو به سفارش دوستم برای این کار قرار داده بودم موفق باشد در صورت هر گونه سوال به فیس بوک دوستم یا به خودم پیام بدید

Lemen

New member
سلام دوستان من ساکن جنوبم، متاهلم و شاغل. واقعا شرایط اومدن به تهران خیلی برام سخته. از طرفی کاهش ظرفیت پذیرش 25 درصدی واسه رشته اپیدمیولوژی فاجعه س.
دوستانی که میخان 22 مرداد برن واسه اعتراض کاهش ظرفیت متاسفانه از بچه های اپید کسی تو جمعشون نیس، خواهش میکنم از دوستانی که امسال آزمون دادن یا دوستانی که سال آینده میخوان آزمون بدن و ساکن تهرانن یا تهران رفتن براشون مهیاست، بخاطر دفاع از رشته ای که با عشق دارن برای قبولیش تلاش میکنن، برن و از این رشته هم دفاع کنن. مطمئن باشین اینکار حتی به نفع کسانی که سال آینده میخوان امتحان بدن هم هست. چون وضعیت هر سال بدتر از سال قبلش میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا